Sari la conținut

girlfriend experience

Postări Recomandate

Postat

bravo la pizda lu rozikk, ce sa zikk. urat ca vorbiti despre oameni care nu stiu cine sunt, ma simt pe langa :no2

asa am zis si eu ... Bravo ei =))

dar

explica matalutza, unde am vb eu urat acum ?

inca nu ai aflat cum vb eu urat? =))) cresit =)) dar stai asa, in curand , am niste polite de platit cuiva

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:romania
Postat

asa am zis si eu ... Bravo ei =))

dar

explica matalutza, unde am vb eu urat acum ?

inca nu ai aflat cum vb eu urat? =))) cresit =)) dar stai asa, in curand , am niste polite de platit cuiva

mami, e urat ce faci - ca vorbesti cu mine despre oameni pe care nu i cunosc, si in lipsa lor.

nu ca vorbesti urat. eu nu eram coerenta? ;) ne concentram si noi?

Postat

bravo la pizda lu rozikk, ce sa zikk. urat ca vorbiti despre oameni care nu stiu cine sunt, ma simt pe langa :no2

EDIT

stai... iar am citit aiurea =))

cand am lansat raspunsul am observat finalul ... te refereai la tine sau la o alta persoana ???

Postat

EDIT

stai... iar am citit aiurea =))

cand am lansat raspunsul am observat finalul ... te refereai la tine sau la o alta persoana ???

oameni care nu stiu EU cine sunt :)))))) si ma simt pe langa

pup jos :blushing2

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

nu mi se pare. stiu ca pare sf, dar prefer sa fac muie la o pula mare si sa ma ud fleasca, decat sa mi se dea limbi :laugh2

Adica tu pretinzi ca o femeie se poate uda si fara sa fie linsa/mangaiata pe clito si labii? Se poate uda cand suge ea un madular care ii place? Hai ca simt ca invat si eu ceva nou)))  Thanks pt ca ai share-uit cu noi experientele tale))) :laugh2

Nu sunt multe astfel de femei, dar exista. Retine omule, ce a zis fata, sa fie mare. :)
Postat

mami, e urat ce faci - ca vorbesti cu mine despre oameni pe care nu i cunosc, si in lipsa lor.

=)) nu-mi fac eu griji de lipsa lor =)) sunt convinsa ca citesc banalitatile de pe aici =))) si fara act de prezenta =))

da, ai dreptate, lasa bautura si concentreaza-te proFund asupra discutiilor pe care doresti sa le porti in aceasta zona crepusculara =))

vezi ca e unul, mai cu motz =)) iti poate da lectii de GFE... e un domn, ce pula lui, a zis ca plateste sa-si ofere compania

Postat

=)) nu-mi fac eu griji de lipsa lor =)) sunt convinsa ca citesc banalitatile de pe aici =))) si fara act de prezenta =))

da, ai dreptate, lasa bautura si concentreaza-te proFund asupra discutiilor pe care doresti sa le porti in aceasta zona crepusculara =))

vezi ca e unul, mai cu motz =)) iti poate da lectii de GFE... e un domn, ce pula lui, a zis ca plateste sa-si ofere compania

Vizitator ana paraschiv
Postat

Cati anisori ai domnita, Ana lu' Manole? As zice peste 35.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

poate sunt complexata ca am labiile prea mari, te ai gandit la asta? :blushing2 nu te ai gandit, te gandesti numai la tine :))

Bine-ai venit in clubul complexatilor, labii mari si putze mici, cu media nationala a ciucurasului mioritic de 12 cm, asa ca ramai cu visele de a gasi puli de africani pe aici, era unu-din barfa targului, daca cica a plecat s-o suga la concurenta. ;)

Bine ca macar la voi exista operatii estetice cu rezultate satisfacatoare, daca nu chiar perfecte.
  Anyway, barbatii, majoritatea ie prosti, daca-ti pui tzatze cow size de plastic si de prost gust, nici in putza nu-i mai doare de labiile tale, plus ca daca ai parte de pitici ca alba ca zapada ii poti inveli cu ele, si oricum, majoritatea de aici is bosorogi semicentenari de moda veche in prag de pensie(bogati ai dreaq, ca or sa ia doua pensii, si p-aia de handicapati), adica adeptii flocilor pana la buric, sex in misionar, cu patura-n cap si cu lumina stinsa, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi prea tare. :D
 Sa nu le mai zici ca ai si lindicul mai mare decat motzul lor, ca tii faci dusmani pe toti, si apoi pula sondaj de opinie/studiu de piatza/caz ori alta caterinca. :D

PS: esti extrem de familiar/a cu platforma pentru un troll nou, folosind deja edit-ul la 50 de postari. :D
 Hai ca mai incerc o data, Ana lu' Manole sau Ana lu' Paraschiv ?  :thinking
  • Like 2
  • Minus 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Bine-ai venit in clubul complexatilor, labii mari si putze mici, cu media nationala a ciucurasului mioritic de 12 cm, asa ca ramai cu visele de a gasi puli de africani pe aici, era unu-din barfa targului, daca cica a plecat s-o suga la concurenta. ;)

Bine ca macar la voi exista operatii estetice cu rezultate satisfacatoare, daca nu chiar perfecte.

Anyway, barbatii, majoritatea ie prosti, daca-ti pui tzatze cow size de plastic si de prost gust, nici in putza nu-i mai doare de labiile tale, plus ca daca ai parte de pitici ca alba ca zapada ii poti inveli cu ele, si oricum, majoritatea de aici is bosorogi semicentenari de moda veche in prag de pensie(bogati ai dreaq, ca or sa ia doua pensii, si p-aia de handicapati), adica adeptii flocilor pana la buric, sex in misionar, cu patura-n cap si cu lumina stinsa, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi prea tare. :D

Sa nu le mai zici ca ai si lindicul mai mare decat motzul lor, ca tii faci dusmani pe toti, si apoi pula sondaj de opinie/studiu de piatza/caz ori alta caterinca. :D

PS: esti extrem de familiar/a cu platforma pentru un troll nou, folosind deja edit-ul la 50 de postari. :D

Hai ca mai incerc o data, Ana lu' Manole sau Ana lu' Paraschiv ?  :thinking

A lu' Manole, doar a aluia. Nu am nicio legatura, jur ca nu-s asa de sloboda la gura si nu as tasta aici chestiuni atat de intime.
Vizitator ana paraschiv
Postat

:thinking  ma gandesc adanc

oare de unde stie marinelu' care este media nationala a putzulicilor?

daca el zice ca e de 12? la cum se lauda nu o are mai mare de 14 =)))

Annona, nu e adevarat ce zice. Media e alta, plus ca nu faci sex cu media. :))))
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu zic ca e barbat

Conteaza asta ?  Sta destul de prost la impresia artistica  :laugh2

Vizitator ana paraschiv
Postat

normal ca e alta dupa alte statistici =))

dar eram cuRioasa sa aflu de unde a scos el acea medie =)))

Eu am asa un feeling ca te inseli. Eu as paria pe 18, nu media, dotarea-i proprie. Poate ne spune. Presupun ca poza nu pune.
Reputație: -1394
Postat

apasa o singura data pe butonul Posteaza si da-i  Refresh la pagina  :)

Postat

Eu am asa un feeling ca te inseli. Eu as paria pe 18, nu media, dotarea-i proprie. Poate ne spune. Presupun ca poza nu pune.

ar fi bine sa ma insel , dar intuitia mea e (inca) buna :D

dar

eplica-mi si mie cum de esti asa sigura pe acele cifre? ??

Postat

ar fi bine sa ma insel , dar intuitia mea e (inca) buna :D

dar

Postat

mangaiata, da, dar nu linsa. se poate uda la maxim cand suge un madular care ii place, care are o textura frumoasa si vene, cand barbatul respectiv are o privire sexy, cand o trage putin cu capu in pula, cand o mangaie, cand ii tine paru, cand ii baga degetele in pizda in timp ce ea ii suge pula... toate astea contribuie la o micuta cascada :)

Mersi de sfaturi si descriere. Foarte plastic. E ciudata senzatia ca de fapt vorbesti/gandesti ca un barbat. Unii de pe forum spun deja ca esti barbat. Eu nu stiu ce sa cred... :laugh2  :laugh2

Vizitator ana paraschiv
Postat

ar fi bine sa ma insel , dar intuitia mea e (inca) buna :D Nu am spus ca sunt sigura. Am spus: as paria. Nu o sa aflam niciodata, relax!

dar

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

apasa o singura data pe butonul Posteaza si da-i  Refresh la pagina  :)

dar depinde si ce posteaza.... nu citim prostii!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...