diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iulie 6, 2017 Milfa ,o adevarata dominatoare a sclavilor neascultatori ..Serviciile oferite sunt:FACE sitting,Strap-on ,incatusare, comenzi verbale ,umilire verbala,Feminizare,Trampling,Toilet Spillen ,Vomit ,folosirea biciului ,catuselor,cravasa ,sfori ,penetrare anala...Sclavilor ,pregatiti-va sa cautati diamantele si comorile in cea mai spectaculoasa ,,RANDUNICA,,...Cunnilingus costa doar 100 Euro.Ati inteles bine .Doar ca sa fiu linsa percep taxa de 100 euro.Grabiti-va !!!!Locurile sunt limitate. Link spre comentariu
Vizitator dani.arad Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 S-a imbatat pasarica? Mai e loc pe strada ta?! Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Partajează Postat Iulie 14, 2017 Milfa ,grabeste-te ,sari in BMW-ul tau negru si luxos si fugi spre Cluj.Ti-am pregatit apartamentul ...Ti-am pus covorul rosu la intrare si te astept cu un buchet mare de flori la intrare .Am inteles ca este plin de Fish-i in ARAD ...Adica,,,tzagani,,......Vino cu viteza luminii spre Cluj ...Te astept,Milfa si stai linistita ca eu ma voi pe toti inotatorii care te deranjeaza cu telefoane ..Tzagani borati.... de doi lei.....Pregatesc Strap-onurile si pe ei ...Exact cum am facut recent pe cadavrul lui Maximus -minimus-bulangiul.Te pup!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Hehe, un trio cu Milfa + Anita + oricine altcineva, barbat sau femeie = sar scantei. Rug Aprins, dar nu pe calea spirituala, ci spre cea carnala, dulci pacate. 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Partajează Postat Iulie 14, 2017 Diamond Prince si Ciucurelul... Ciucurelul m-a tradat putin....Isi va primi pedeapsa in curand... Link spre comentariu
adalric Reputație: 264 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Gascony Oras:Gascony Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 E la mintea cocosului. Baba centurista nu mai are clientela pentru ca fetele tinere i-au furat malaiul de la gura.DIVO ai ajuns o boschetara din cauza noii generatii de pustoaice si acum esti disperata.Ai de PLM de babe realizate care au ajuns la varsta de 50 de ani sa se prostitueze pentru un colt de mamaliga. :laugh2 :laugh2 :laugh2UP Link spre comentariu
mc_gregor Reputație: 235 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Urato tu cand iti rezolvi problemele de sanatate ? Nu e deajuns ca din cauza centuristelor ca tine a ajuns lumea bolnava de hepatica C prin spitale ?Chiar daca nu e HIV si daca nu stiai HEPATICA C e fatala !!!!PE CINE AI MAI CONDAMNAT LA MOARTE BABA EXPIRATA ?!?!?Un set de analize se poate ? Totusi cu HEPATITA C nu e de joaca. Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 WAUUUUUUU,ce tare!!!!S a scos acest TOPIC DE LA CURVE DE EVITAT PT A FACE TRAFIC....Exact cum se face trafic pe ORADEA SI CLUJ CU TOPICELE MELE DIVA-DIVELOR IN RAZBOI CU 15 clone.....BRAVO ,PISIC!!!!!Tu chiar stii cum se fac banii .....OARE CE SA FIE ,CE SA FIE CU TOATE ACESTE CLONE?????PISICUTS ,ESTI FOARTE DESTEPT ..... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator curvar111 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Tu chiar realizez ce scrii tu pe forum femeie tu vorbesti de cadavre si nush chiar numa sa acuzi ai facut cont pe nimfo iaras si daca continui asa iara o sa iei ban di cce nu scrii uitati atata si atata costa serviciile da cv detalii lasa un numar de tel si atat ce mama masii parca citesc o carte scrisa de hitchcock nush eu nu am mai vazut asa cv pe forum serios cadavre si acuzuri nici macar o apgina nu teai putut abtine si deja curg acuzatiile. Nush e un pic cam ciudat sa scrii asa cv pe forum asa de inceput 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate