anays18 Reputație: 317 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 voi nu stiti bine sa deschideti un calculator, dar va acoperiti fetzele cu desenele acelea.Exista aplicație pe telefon care se numește "Photo Editor" și cu asta am încheiat subiectul !
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Exista aplicație pe telefon care se numește "Photo Editor" și cu asta am încheiat subiectul ! numai una? de photoshop touch ai auzit?
anays18 Reputație: 317 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 numai una? de photoshop touch ai auzit? Eu ți-am dat un exemplu pe care noi îl folosim! Nu stau să scriu toate aplicațiile. Păcat că nu ți-ai dat singur seama de ce am vrut să zic. O seară bună
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Eu ți-am dat un exemplu pe care noi îl folosim! Nu stau să scriu toate aplicațiile. Păcat că nu ți-ai dat singur seama de ce am vrut să zic. O seară bună mi-am dat seama perfect.ce fete bune la IT... va recomand sa va inscrieti la facultate 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum