matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 7, 2017 Daca vrei să mă vizitezi trebuie sa fi un domn civilizat.Daca igiena ta este impecabila o sa fie o întâlnire super ok.Depinde de igiena și comportamentul tau.Daca te hotărăști să mă vizitezi cadoul este de 200 lei pentru o ora,bem o cafea sau ceva răcoritor la alegerea ta,o conversație plăcută.Te aștept cu drag
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Nr tel0730738489
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Cacamas pi ia di conjugare a verbului "a fi" !!! )))) Fak si io ka Gangsteru acuma !!! )))) 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Efervescenta - se dizolva in pahar, cu multa apa. Ca'calciul efervescent. =))
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Ha ha,recunosc că niciodată nu am știut să folosesc iiiii urile
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Tanti Iefervescienta... Bini oi discopirit Nimfomani !!! Bini oi vinit pi ciel moi cetit forum dispri iexcorte, curve, bagaboante, prostitoate, maseoze, centuriste, s.a.m.d. dipi planeta asta mondiala. Ie bini ka oi vinit...cas o gramada di flacai la cari li plasi maturile...daaar...trebe moi mult dicit oi spus matali aci. Ti asigur ka tati or subliniat numaru tau di telefon...si lor cautat pi tati motoarili di cautare pi cari li are world wide webu asta. Cre ka nisiiunu nu o dat di civa an cautare, probabil numaru ie nou...inca. Asa ca...dak vrei sa nu fi (conjug si io ka mata acusa) deranjata di tat felu di apeluri, ku tat felu di antribari...ajutai matali din start. Dale informatia di baza ka sa ia dicizia dak ii intereseaza di mata...sau nu. 2 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Ha ha,recunosc că niciodată nu am știut să folosesc iiiii urileLasa tanti...ca nui kear asa di important. Flacai nor sa vina la matali pientru meditati la limba romaneasca. Zile makar ka sti sa folosesti altili dicit iiiii urili.
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Ești simpatica foc,ce sa zic,m-am chinuit sa descifrez ce ai scris
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Stai că nu prea am continuitate
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Să mă obișnuiesc și eu cu site-ul asta
doncta Reputație: 2324 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 7, 2017 Da mie nu-mi place deloc faza asta. Un nr de telefon care nu pare pe nicaieri. Sa-ti incepi cariera direct pe nimfomane aparuta din neant. 1 4
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Este,acum niste iui urî in plus sau in minus mai contează???
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Poate in pat,daca nu prea zici iui,nu e bine,daca zici prea multe iar nu e bine
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Da mie nu-mi place deloc faza asta. Un nr de telefon care nu pare pe nicaieri. Sa-ti incepi cariera direct pe nimfomane aparuta din neant.Eeee...o auzit si ia dila altciniva si Nimfomane si sio facut un cont acilea. Ni lamurim noi cit di curind kum ie treaba.
felixsima Reputație: 4 Postat Iulie 7, 2017 Oras:C-ta Oras:C-ta Postat Iulie 7, 2017 Dar ce redundanta sunteti cu privire la detalii ))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Ești simpatica foc,ce sa zic,m-am chinuit sa descifrez ce ai scrisMultumesc...asa zisi toati lumili dispri mini...cas o simpatica. Dak stai paci...printri curvari astia...oi sa ti obisnuiesti sa descifrezi scrisu mieu. Kear ie simplu sa sti...ie fonetic...cind cetesti...zi ku voce tare pi litere !!! ))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Este,acum niste iui urî in plus sau in minus mai contează???Poate in pat,daca nu prea zici iui,nu e bine,daca zici prea multe iar nu e bineOK...dali naibi di iiii uri...zi ku iui urili celea !!! Ia zi, ci virsta ai matali, ci inaltimi, ci greutate, ci forme si dimensiuni. Zi di cind tioi apucat di apucaturili astea...zi cum iti plasi...cie mai...zi tat !!! Ciel moi bini...zi kum vaz si flacai astia o poza ku matali...ka 1000 di cuvinti un rahat nu fasi !!! )))))
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 De ce vă mirați așa?site-ul asta are multi ani,știe foarte multa lume de el,daca l-au folosit sau nu,nici voi nu stiti
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Inca nu pot sa pun emoticoane...haha,chiar ești simpawtica
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Ok,Am 46 ani,1,72 înălțime fara tocuri sunt cu forme,am toți dinți în gura(ha ha dantura frumoasa)i mi pare rău că nu pot sa pun emoticoane.....sunt vesela,curata,(efervescenta...nu caută în dex...că îți mai da și alta definiție)ha ha
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Auzi tanti Iefervescenta...cumva stai linga Spitalu Mare ???
talibanu Reputație: 9739 Postat Iulie 7, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 7, 2017 Ceva poze?
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Nu stau lângă spital
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Dar prefer bărbați cu sânge în vene,care au curaj sa vina fara recomandari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum