Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Daca vrei să mă vizitezi trebuie sa fi un domn civilizat.Daca igiena ta este impecabila o sa fie o întâlnire super ok.Depinde de igiena și comportamentul tau.Daca te hotărăști să mă vizitezi cadoul este de 200 lei pentru o ora,bem o cafea sau ceva răcoritor la alegerea ta,o conversație plăcută.Te aștept cu drag

• Oras:Constanta
Postat

Cacamas pi ia di conjugare a verbului "a fi" !!! :)))))

Fak si io ka Gangsteru acuma !!! :)))))

• Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Efervescenta - se dizolva in pahar, cu multa apa. Ca'calciul efervescent. =)) =)) :slap2

Postat

Tanti Iefervescienta...

Bini oi discopirit Nimfomani !!! Bini oi vinit pi ciel moi cetit forum dispri iexcorte, curve, bagaboante, prostitoate, maseoze, centuriste, s.a.m.d. dipi planeta asta mondiala.

Ie bini ka oi vinit...cas o gramada di flacai la cari li plasi maturile...daaar...trebe moi mult dicit oi spus matali aci.

Ti asigur ka tati or subliniat numaru tau di telefon...si lor cautat pi tati motoarili di cautare pi cari li are world wide webu asta. Cre ka nisiiunu nu o dat di civa an cautare, probabil numaru ie nou...inca. Asa ca...dak vrei sa nu fi (conjug si io ka mata acusa) deranjata di tat felu di apeluri, ku tat felu di antribari...ajutai matali din start. Dale informatia di baza ka sa ia dicizia dak ii intereseaza di mata...sau nu.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ha ha,recunosc că niciodată nu am știut să folosesc iiiii urile

Lasa tanti...ca nui kear asa di important. Flacai nor sa vina la matali pientru meditati la limba romaneasca. Zile makar ka sti sa folosesti altili dicit iiiii urili.

;)

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Da mie nu-mi place deloc faza asta. Un nr de telefon care nu pare pe nicaieri. Sa-ti incepi cariera direct pe nimfomane aparuta din neant.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Da mie nu-mi place deloc faza asta. Un nr de telefon care nu pare pe nicaieri. Sa-ti incepi cariera direct pe nimfomane aparuta din neant.

Eeee...o auzit si ia dila altciniva si Nimfomane si sio facut un cont acilea. Ni lamurim noi cit di curind kum ie treaba.

;)

Postat

Ești simpatica foc,ce sa zic,m-am chinuit sa descifrez ce ai scris

Multumesc...asa zisi toati lumili dispri mini...cas o simpatica. :)

Dak stai paci...printri curvari astia...oi sa ti obisnuiesti sa descifrezi scrisu mieu. Kear ie simplu sa sti...ie fonetic...cind cetesti...zi ku voce tare pi litere !!!

:)))))

Postat

Este,acum niste iui urî in plus sau in minus mai contează???

Poate in pat,daca nu prea zici iui,nu e bine,daca zici prea multe iar nu e bine

OK...dali naibi di iiii uri...zi ku iui urili celea !!! ;)

Ia zi, ci virsta ai matali, ci inaltimi, ci greutate, ci forme si dimensiuni. Zi di cind tioi apucat di apucaturili astea...zi cum iti plasi...cie mai...zi tat !!!

Ciel moi bini...zi kum vaz si flacai astia o poza ku matali...ka 1000 di cuvinti un rahat nu fasi !!!

:))))))

Postat

Ok,Am 46 ani,1,72 înălțime fara tocuri sunt cu forme,am toți dinți în gura(ha ha dantura frumoasa)i mi pare rău că nu pot sa pun emoticoane.....sunt vesela,curata,(efervescenta...nu caută în dex...că îți mai da și alta definiție)ha ha

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ceva poze?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...