matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Sincer
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Stii că desenul ăla e foarte ok,mai Amelia tu ești deșteaptă rauMultumiesc ! Da io ieram aproapi sigura ka o sati placa !!! )))))
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Nu intru in detalii dar e un desen semnificativ..,pentru cunoscători
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Dap...ie ! Lai mai vazut undiva ? Io lam vazut doar la The Twilight Zone !!! Tat pentru cunoscatori !!! ))))))
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Muuaamm,te aștept la o cafia,..ptiu,iar m am molipsit,cafea
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Muuaamm,te aștept la o cafia,..ptiu,iar m am molipsit,cafea
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Pula multa,la greuTanti...pina una alta...ka stam la taclale di juma di zi pacilea...zile la flacai ci trebe sa fak ca sa fak triaba ceia rusinoasa ku pula !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Doamnă, să lăsăm căcaturile. Iulia ce mai face .. produce ceva sau a plecat !?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Muuaamm,te aștept la o cafia,..ptiu,iar m am molipsit,cafeaDaaaa...cafia. Asa zik si io "cafia". Auzi tanti...zi si mii cum ti cheama pi matali...si moi zi si mii dak iesti lesbi...cas tari curioasa dak tioi lins vrodata cu o fata. 1 4
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Pai am zis mai sus,in primul rand un potențial client trebuie să aibă o igienaa impecabila.Nu fac anal,nu uro nici activ,o ora de răsfăț cu preludiu doar daca igiena corespunde
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Pai am zis mai sus,in primul rand un potențial client trebuie să aibă o igienaa impecabila.Nu fac anal,nu uro nici activ,o ora de răsfăț cu preludiu doar daca igiena corespunde
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Neafane încurci borcanele
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Hooo...gata...am priseput...nu trebe sa spui di 3 ori !!! ))))))))) Dieci ku curu nu dai. Ku boticu dai bini ? La borcan di descurci ?
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Eu am spus doar i data...he he..nu mai repet mai amelio,depinde de fiecare,poate și tu o sugi mai bine sau mai rău,depinde,nu,ști ce zic
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Tanti...uiti cari ii treaba...ka sa ni antielejem romaneste...nu depinde de nimica. Dak mata poti sa baji o pula di 25 dupe amigdale, ku linba sub pula si ku virfu gidilind puntea coitelor...nu moi depinde di starea vremi...clar ka ti descurci !!!
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Mă dau bătută,tu ești experimentata,te plătesc să mă uit la tine,să mă înveți,
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Dar repede,mă grăbesc că nu am program nonstop stop
ionutzcta Reputație: -397 Postat Iulie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:la masa Telefon: [email protected] Oras:la masa Postat Iulie 7, 2017 nu poze,nu detalii mai specifice doar 200 ora,,,e cu semnul intrebarii doamna ,,matura efervescenta''
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2017 Tanti...la cum ti grabesti matali...osa inchida la nonstop !!! ))))))
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 nu poze,nu detalii mai specifice doar 200 ora,,,e cu semnul intrebarii doamna ,,matura efervescenta''
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 nu poze,nu detalii mai specifice doar 200 ora,,,e cu semnul intrebarii doamnă ,,matura efervescenta''ce..ți e frica să încerci?
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 7, 2017 Tanti...la cum ti grabesti matali...osa inchida la nonstop !!! ))))))la mine închide la nonstop stop
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Adică cum matura efervescenta!? Face fâs !? 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iulie 7, 2017 am sunat toata ziua, ca nah amator de milfete pula mea, dar ma lasa sa sun ca prostu' da-te-n sange... 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum