kritiquews Reputație: 167 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iulie 7, 2017 SA TE FUTA GUNOIERIII!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2017 Mah Kritiq...nu ti ienerva fratili mieu dila alta mama. Tanti Iefervescenta ie un exercitiu di imajinatiie an spatiu virtual. Ia o vinit sa ni zik o poveste. Io nu cre ka ari mari treaba ku povestea cari va intereseaza pi voi acilea pi Nimfomane, dara ie o poveste. O apartut, o crezut ca va incitat pi tati, dara targetul io cre ka nui fututu. Poati taclalele, poati vrajeala, poati altciva...ie o lume strange !!! Hai sa aviem o leaca di rabdari ka ni zice ia dice o vinit acilea. 1 4
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Iulie 8, 2017 Mai sa fie . In nici 24 ore s-au adunat deja 6 pagini. Nici pe topicul Roxaniciii de la Guess, in vremurile bune, nu era asa trafic intens.Sase pagini si nimic concret.. Nu tu poza, nu tu servicii, nu tu alte detalii. Sa stie flacaii, vorba Ameliei.Si ca veni vorba de Amelica, daca ii citesti postarile te vei obisnui cu limbajul ei. Scrie bine si puncteaza esenta mai mereu, dar mai face si caterinca.Daca nu ...vezi poate este pe net un translator ... .Coincidenta sau nu, dar doar ce a iesit din peisaj, o alta milfeta (Mary). ...Baietii stie de ea !!! O alternativa de luat in seama.Dar nu mai fi atat de telegrafica, da si tu detalii. Ai spus 1,72 si 46 ani. Putin...foarte putin. Vorbesc de detalii.Greutatea banuiesc ca nu este ...un qintal sau 0,1 t. O poza face cat 100 de cuvinte. SI o poza reala nu o poza furata de pe net.Si apropo despre nicknameul ales ...efervescent. Daca ne gandim la acele tablete de calciu efervescent ...alea dupa putina vreme ...dispar. Sper ca asta sa nu te reprezinte atunci cand este mai bine si mai frumos.... . EFERVESCÉNT, -Ă, efervescenți, -te, adj. (Despre lichide) Care dezvoltă cu putere gaze în cursul unei reacții chimice. ♦ Fig. Agitat, frământat; clocotitor. – Din fr. effervescent, lat. effervescens, -ntis. Si in plus ...nu prea-mi plac gazele. Spor !!! Si asteptam detalii si ceva poze. 4 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2017 Tanti...gata...tioi linistit ??? )))))))))))
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Printre atatea luxoase si summerlande eu cred ca,daca este pe bune,doamna reprezinta o alternativa viabila.Am sa ma incumet sa fac o investitie azi/maine,revin cu detalii...
talibanu Reputație: 9753 Postat Iulie 8, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iulie 8, 2017 Eu tot a**spam editat**esia ca e o farsa 1 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2017 Nui Talibane o farsa...ie o vrajeala. 1 4
valens Reputație: -477 Postat Iulie 9, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iulie 9, 2017 Pai am zis mai sus,in primul rand un potențial client trebuie să aibă o igienaa impecabila.Nu fac anal,nu uro nici activ,o ora de răsfăț cu preludiu doar daca igiena corespunde da du-te-n spumele marii...tot o arzi cu igiena impecabila.....ne faci pe toti jegosi??....sau pe celelalte fete care nu repeta ca tine " igiena impecabila.." le faci mizerabile.....Ce tu esti imaculata?...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2017 Mah baeti...gata...so fîsîit efervescenta !!! ))))))))))) 4
myshu20 Reputație: 38 Postat Iulie 9, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 9, 2017 se pare ca azi nu lucreaza pentru ca are telefonul inchis 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 9, 2017 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Iulie 9, 2017 SA TE FUTA GUNOIERIII!si groparii
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2017 se pare ca azi nu lucreaza pentru ca are telefonul inchisIo nu cre ka osa moi gasiti voi vrodata telifonu ciela deschis !!! Da ie o lectie di anvatat di acilea...ie cautari mari pi peata di babe di juma di secol cari se fut !!! 1 4
dantea Reputație: 350 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Pe aici si pe acolo Oras:Pe aici si pe acolo Postat Iulie 10, 2017 Interesant...sa vedem, zise orbu',poate reusesc cumva sa dau de dansa.
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 si groparii
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 Interesant,am fost plecata 2 zile să-mi încarc plămânii cu ozon la munte și ce găsesc aici,comentarii de 2 lei
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 10, 2017 comentarii de 2 lei sunt in toate cele 6 pagini!ceva concret? util pt toata lumea, indiferent de care parte a pulii se afla? 1
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 Pai mai nea fane,daca ai vorbit așa frumos in discursul tau,de ce dreacu dai cu mucii in fasole???(as fi fost mai eleganta ,cu oiste-n gard)
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 Pai mai nea fane,daca ai vorbit așa frumos in discursul tau,de ce dreacu dai cu mucii in fasole???(as fi fost mai eleganta ,cu oiste-n gard)
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 comentarii de 2 lei sunt in toate cele 6 pagini!ceva concret? util pt toata lumea, indiferent de care parte a pulii se afla?nu e vina mea că sunt comentarii de 2 lei pe 6 pagini
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 si groparii
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 10, 2017 nu e vina mea că sunt comentarii de 2 lei pe 6 paginine spui tu ceva concret? serviciile si tarifu sunt deja in spate...
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 Poate te miri,dar sunt bărbați cu meseriile astea,care poate șanț mai ok decât unul care vine de la birou și pute,își dă cu 2 jeturi de apă și cică șanț curati
matura efervescenta Reputație: -23 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 10, 2017 Poate te miri,dar sunt bărbați cu meseriile astea,care poate șanț mai ok decât unul care vine de la birou și pute,își dă cu 2 jeturi de apă și cică șanț curati
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum