Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Mah Kritiq...nu ti ienerva fratili mieu dila alta mama. Tanti Iefervescenta ie un exercitiu di imajinatiie an spatiu virtual. Ia o vinit sa ni zik o poveste. Io nu cre ka ari mari treaba ku povestea cari va intereseaza pi voi acilea pi Nimfomane, dara ie o poveste.

O apartut, o crezut ca va incitat pi tati, dara targetul io cre ka nui fututu. Poati taclalele, poati vrajeala, poati altciva...ie o lume strange !!! Hai sa aviem o leaca di rabdari ka ni zice ia dice o vinit acilea.

;)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Mai sa fie . In nici 24 ore s-au adunat deja 6 pagini. Nici pe topicul Roxaniciii de la Guess, in vremurile bune, nu era asa trafic intens.
Sase pagini si nimic concret.. Nu tu poza, nu tu servicii, nu tu alte detalii. Sa stie flacaii, vorba Ameliei.
Si ca veni vorba de Amelica, daca ii citesti postarile te vei obisnui cu limbajul ei. Scrie bine si puncteaza esenta mai mereu, dar mai face si caterinca.
Daca nu ...vezi poate este pe net un translator ... :laugh2 .
Coincidenta sau nu, dar doar ce a iesit din peisaj, o alta milfeta (Mary). ...Baietii stie de ea !!! 

O alternativa de luat in seama.
Dar nu mai fi atat de telegrafica, da si tu detalii. Ai spus 1,72 si 46 ani. Putin...foarte putin. Vorbesc de detalii.

Greutatea banuiesc ca nu este ...un qintal sau 0,1 t.  O poza face cat 100 de cuvinte. SI o poza reala nu o poza furata de pe net.

Si apropo despre nicknameul ales ...efervescent. Daca ne gandim la acele tablete de calciu efervescent ...alea dupa putina vreme ...dispar. Sper ca asta sa nu te reprezinte atunci cand este mai bine si mai frumos.... :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

EFERVESCÉNT, -Ă, efervescenți, -te, adj. (Despre lichide) Care dezvoltă cu putere gaze în cursul unei reacții chimice. ♦ Fig. Agitat, frământat; clocotitor. – Din fr. effervescent, lat. effervescens, -ntis.

Si in plus ...nu prea-mi plac gazele. 

Spor !!! Si asteptam detalii si ceva poze.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Printre atatea luxoase si summerlande eu cred ca,daca este pe bune,doamna reprezinta o alternativa viabila.

Am sa ma incumet sa fac o investitie azi/maine,revin cu detalii...

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Eu tot a**spam editat**esia ca e o farsa ;)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Pai am zis mai sus,in primul rand un potențial client trebuie să aibă o igienaa impecabila.Nu fac anal,nu uro nici activ,o ora de răsfăț cu preludiu doar daca igiena corespunde

da  du-te-n spumele marii...tot o arzi cu igiena impecabila.....ne faci pe toti jegosi??....sau pe celelalte fete care nu repeta ca tine " igiena impecabila.." le faci mizerabile.....Ce tu esti imaculata?... 

• Oras:constanta
Postat

se pare ca azi nu lucreaza pentru ca are telefonul inchis

• Minus 1
Postat

se pare ca azi nu lucreaza pentru ca are telefonul inchis

Io nu cre ka osa moi gasiti voi vrodata telifonu ciela deschis !!! Da ie o lectie di anvatat di acilea...ie cautari mari pi peata di babe di juma di secol cari se fut !!!

;)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

Interesant...sa vedem, zise orbu',poate reusesc cumva sa dau de dansa.

Postat

comentarii de 2 lei sunt in toate cele 6 pagini!

ceva concret? util pt toata lumea, indiferent de care parte a pulii se afla?

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

comentarii de 2 lei sunt in toate cele 6 pagini!

ceva concret? util pt toata lumea, indiferent de care parte a pulii se afla?

nu e vina mea că sunt comentarii de 2 lei pe 6 pagini
Postat

nu e vina mea că sunt comentarii de 2 lei pe 6 pagini

ne spui tu ceva concret?

serviciile si tarifu sunt deja in spate...

Postat

Poate te miri,dar sunt bărbați cu meseriile astea,care poate șanț mai ok decât unul care vine de la birou și pute,își dă cu 2 jeturi de apă și cică șanț curati

Postat

Poate te miri,dar sunt bărbați cu meseriile astea,care poate șanț mai ok decât unul care vine de la birou și pute,își dă cu 2 jeturi de apă și cică șanț curati

Postat

Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...