Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

:))))))

Io recunosc...is taaaari curioasa di ajunji vrun nespalat dintri voi sa o futa pi Tanti Iefervescenta !!!

:))))))

• Minus 4
  • Oras:Romania
Postat

Nu era vorba de igiena ta,ai înțeles greșit,dar te exprimi greșit în anunț,am întâlnit clienți tunși Radu și frezați dar care put,indiferent daca trec pe la dus

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Vorba multa, saracia omului

Postat

Nu era vorba de igiena ta,ai înțeles greșit,dar te exprimi greșit în anunț,am întâlnit clienți tunși Radu și frezați dar care put,indiferent daca trec pe la dus

Postat

Postat

Postat

Așa e aici,noroc cu un topic nou,altfel muri ți de plictiseala,că de futut e plin,are balta peste,mai ales de la top,care accepta tot feluri de jeguri,așa mi sa spus când ai fost in București,slabă,urâtă,dar gusturile nu de discuta

Postat

Hai ca dam arama pe fața incet incet ;)

• Minus 3
Postat

:)))))

Io cind vam zis cai doar o poveste...o vrajela. AVieti rabdari ka ni zise TAnti ku Bulbuci ci vria ia di fapt si di drept dila noi.

:)))))

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Era evident ce-as răspunde însă dacă se întâmplă soluția e simpla...culmea situației e ca am nimerit foarte putini de genul. ..majoritatea care m-au cunoscut au fost domni educați și la igiena. ..nu a fost nevoie să atrag atenția...sau poate instinctul a fost de partea mea

Băieții de pe forum știu ce trebuie să facă...nu așa îi atragi să te viziteze...nu are sens să îți spun cum...au facut-o ei...iar dacă alegi să îi ignori exista posibilitatea să se comporte la fel...

Să nu spui că nu ști să gestionezi o situație de genul acesta diplomat, cu calm și rezultat favorabil?!?

PS de ce era nevoie să mă aduci în discuție pe topicul tău?

Postat

Esti informata de la radio șanț?

• Minus 3
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Fix "Șanț "

Postat

Drăguțo,bate la ochi,faci neprotejat doar daca este epilat....dar ce faci cu aia epilați,mai trec și pe la dus și tot put??ii refuzi?din cate am auzit nu,te-ai plâns de multe ori că ți-au lăsat urme de vaca pe cearșaf

Postat

Drăguțo,bate la ochi,faci neprotejat doar daca este epilat....dar ce faci cu aia epilați,mai trec și pe la dus și tot put??ii refuzi?din cate am auzit nu,te-ai plâns de multe ori că ți-au lăsat urme de caca pe cearșaf

Postat

Drăguțo,bate la ochi,faci neprotejat doar daca este epilat....dar ce faci cu aia epilați,mai trec și pe la dus și tot put??ii refuzi?din cate am auzit nu,te-ai plâns de multe ori că ți-au lăsat urme de caca pe cearșaf

Postat

Repet nu fac nici bulbuci nici fas că aspirina,doar că șanț mai informată chiar și decât Ameliu

Io moi zi Tanti Aspirina...ci informati moi sti matali di cari nu stu io ??? :))))

Hai...fati numaru...ka io cre ka ai o agenda antriaga !!! ;)

• Minus 4
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

Daaaa... chiar ca "bate la ochi"... singura mea intrebare in momentul asta este cine dreaq e Radu? :)

Postat

Oi fi făcut ceva și nu-mi aduc aminte...ca parcă prea te incomodează ce spun alții pe alte topice

Postat

Cristinicooo...stai fatah calma. Tanti aspirina o sa aibe di zis si di multi alti fete. Nu se opreste ia la tini. O sa li ia la rind. Fak pariu ku voi ka dak o precizat "cearceaf patat ku cacat"...se ia di Andreea dila top next !!!

;)

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.