Sari la conținut

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Transexuala-reala-cu-sani/7b006d717d6d655f.html

Postări Recomandate

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

taci ca iti va raspunde transexuala bianca daca e reala sau nu e experta in asa ceva :laugh2

• Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
Postat

gresit.... raspund eu! "fata" din anunt e reala ! atat pot sa zic pentru ca nu i am calcat pragul!

• Oras:Timisoara
Postat

taci ca iti va raspunde transexuala bianca daca e reala sau nu e experta in asa ceva :laugh2

Eu te vad ca te cam rode dar problema ii ca ca doar pe tine, pe altii ii ajuta faptul ca le mai spun care ii reala si care nu. Plus ca in cazul in care nu ai observat spun doar "fals" sau "reala" insa nu comentez despre ce face si ce nu pt ca asta ramane pt clienti sa isi dea cu parerea.

Sau mai poate fi si varianta in care TU ai ceva anunturi false si eu am raspuns aseara in privinta asta si ti-am cam afectat "cifra de afaceri" dar stai linistit ca mai sunt si clienti care nu stiu de forum deci "victime" ar mai fi...are balta peste, nu?

Hai seara faina ;)

Postat

degeaba daca e cap de porc... :laugh2

Atunci de ce mai intrebi? esti cam prost sau ai uitat sa schimbi contul cand ai comentat?

Postat

1001...tu?

Tocmai tu ti-ai gasit sa zici...hai vezi-ti de treaba ta ca vad ca incepi sa prinzi posturi straine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...