javradick Reputație: 478 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Iulie 11, 2023 Acum 3 ore, AureluHs a spus: Nu a mai reusit nimeni sa o viziteze recent? Sa afle daca mai e activa sau s-a lasat? Sau sa vorbeasca cu ea prin mesaje doar Eu am văzut-o de vreo 2 săptămâni, era cu unul apoi ca și-a găsit jumătatea și sa retras nu știu, dar ea și anii trecuți pe vremea asta era plecată acasă, oricum păcat dacă sa retras că ce futaiuri trăgeam la ea ooooo mai ales când o prindeam cu chef oai mamă!!! 2 Link spre comentariu
montolivi Reputație: 1 Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 Salut, Nimeni, nimic despre Barbie!Ați aflat careva dacă mai revine? Link spre comentariu
AureluHs Reputație: 16 Postat August 31, 2023 Oras:Mare parte in Oradea Oras:Mare parte in Oradea Partajează Postat August 31, 2023 11 hours ago, montolivi said: Salut, Nimeni, nimic despre Barbie!Ați aflat careva dacă mai revine? Si eu vreau sa aflu, e plecata doar pe timpul verii sau definitiv? Nu a vorbit nimeni cu ea? Link spre comentariu
montolivi Reputație: 1 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Sara bună, Despre Barbie nimic...???Ați aflat careva ceva?Mai revine sau...? Link spre comentariu
vegooo Reputație: 18 Postat Septembrie 27, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Septembrie 27, 2023 1 hour ago, montolivi said: Sara bună, Despre Barbie nimic...???Ați aflat careva ceva?Mai revine sau...? Nu îi plecată, am văzut-o prin mall recent de câteva ori Link spre comentariu
AureluHs Reputație: 16 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Mare parte in Oradea Oras:Mare parte in Oradea Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Si mai activează ii întrebarea? Link spre comentariu
montolivi Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Salut guys, Aveți vreo informație de revenire în domeniu in noul an a Blondei Barbie? Ms Link spre comentariu
mariachi35 Reputație: 416 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 29, 2023 se pare că a ieșit din breaslă ! Link spre comentariu
justforfunxxx Reputație: 12 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 11 minute, mariachi35 a spus: se pare că a ieșit din breaslă ! tot ce se poate! Dar ... chiar era faina tipa ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum