Sari la conținut

Raisa ♥♦♣ 0765955292

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

In primul rand bucătăria este cu un etaj mai jos decât dormitoarele :)) in al doilea rand nu avea cum sa miroasă a peste pentru ca eu nu mănânc pește :)) . răutățile astea care le ai scris aici cred ca nimeni nu te ar crede :)) si nu sunt deloc "ciorex" cum ai spus tu ! Cred ca nu ai venit niciodată la mine , astea sunt doar aberații .

Stai linistita, Raisa !

Nu merita sa-ti pierzi timpul si sa raspunzi unui cretin.

Plina lumea de nebuni ...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Esti diaponibila acum? As vrea sa iti fac o vizita.

Da, sunt :*

• Like 1
Vizitator
Postat

Stai linistita, Raisa !

Nu merita sa-ti pierzi timpul si sa raspunzi unui cretin.

Plina lumea de nebuni ...

Da , ai dreptate . dar sunt unii cu o nesimțire care nu te poți abține . oricum mulțumesc ca ma susții :* pup

• Like 1
Postat

Cine se ofera sa tina un curs de editare poze pentru fete sa nu ne mai rupem gaturile?

Plata in natura, binenteles.

post-20539-0-15482200-1501632556_thumb.jpg

post-20539-0-02806600-1501632583_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Oralul este protejat dar finalizarea faciala se face când respectivul client simte nevoia sa finalizeze . in momentul când simte nevoia prezervativul se va scoate . o zi buna :)

Situatia este roz

Nu se teme de sloboz

Vizitator
Postat

Buna dragilor ! Va astept cu mare drag pana la ora 01:00. Va pup :*

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

In țara nu se mai fac bani,decât in Bucuresti😄😄😄😄😄 toate aveți tarife de occident

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Astazi ma puteți găsii pana la ora 01:00 :* va pup si va astept cu drag

• Like 1
Vizitator
Postat

Buna , acest număr nu mai este valabil . De acum ma puteți găsii pe numărul 0765955292. Il voi reposta des

• Like 2
Postat

Buna , acest număr nu mai este valabil . De acum ma puteți găsii pe numărul 0765955292. Il voi reposta des

da de ce nu-l pui la semnatura in partea de jos? tot acolo poti sa specifici si eventualele servicii/tarife/zona/program etc...  :wink2

• Like 1
Vizitator
Postat

Bună dragilor :* va aștept pana la ora 02:00 . 0765955292

• Like 1
Vizitator
Postat

Buna dragilor :* :* sunt disponibila pana la 02:00 pupici :*

• Like 1
  • Telefon: 0726345038
  • Telefon: 0726345038
Postat

Salutare

Am fost la Raisa, in zona baba novac, m-a indrumat prin telefon pana la blocul ei, m-a intampinat intr-o tinuta sexy, am facut dus cu toate ca facusem inainte sa plec de acasa, m-a servit cu un pahar de apa, am stat putin de vorba si am trecut la treaba, totul a decurs foarte natural, imbratisari, fk din plin, foarte dezinvolta, am terminat si am mai stat de vorba, foarte sociabila ai ce sa vorbesti cu ea, am stat aprox 1h, decartat 200. Face totul protejat, din punctul meu de vedere e ok.

Per total eu m-am simtit bine, Raisa este o fata slim dar cu forme frumoase, eu o sa mai revin.

Vizitator
Postat

Buna 😘😘😘😘, va aștept pana la 01:00

Vizitator
Postat

Salutare

Am fost la Raisa, in zona baba novac, m-a indrumat prin telefon pana la blocul ei, m-a intampinat intr-o tinuta sexy, am facut dus cu toate ca facusem inainte sa plec de acasa, m-a servit cu un pahar de apa, am stat putin de vorba si am trecut la treaba, totul a decurs foarte natural, imbratisari, fk din plin, foarte dezinvolta, am terminat si am mai stat de vorba, foarte sociabila ai ce sa vorbesti cu ea, am stat aprox 1h, decartat 200. Face totul protejat, din punctul meu de vedere e ok.

Per total eu m-am simtit bine, Raisa este o fata slim dar cu forme frumoase, eu o sa mai revin.

Ma bucur ca te ai simțit bine alături de mine, te pup si te îmbrățișez cu mare drag :* te mai aștept

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...