Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2017 Postat Septembrie 9, 2017 Nu voi lucra astazi si nici maine va doresc o zi placuta
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 10, 2017 Ai de pwla mea!
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2017 Ce?
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2017 Eu nu am pățit faza cu "prelungiri ale clientului..dar cred..si asta e opinia mea ..se pot intampla solicitări de genul..si cred ca atunci cand mai vrem o tură..sau datorita nefinalizarii..se prelungește.. Nu ma înțelegeți greșit.. Eu la aspectele astea am făcut referire..si domnisoara fiind cu măciucă in gura sau înfiptă în pula..il opreste si ne suna pe noi..nu cred ca e ok..sau mai e varianta "fina "a refuzului..nu stiuNu sunt adeptul polemicii off line..eu cu ea nu am pățit accidente..punct 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2017 Postat Septembrie 11, 2017 Buna dragilor , am revenit sunt disponibila intre orele 13:00 si 23:00 va pup . Sa aveti o zi frumoasa
dldandan Reputație: 517 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 fa si tu niste pozici frumoasa ca ai ce arata si posteaza-le sa ne faci sa visam frumos la tine
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 În wek te găsim frumusețe?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2017 Postat Septembrie 14, 2017 ÃŽn wek te găsim frumusețe?Doar duminică 😘😘
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Ok..te sun duminica..cam la ce ora începi la birou
gogu_p Reputație: 557 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Baietii mei, Am ajuns astazi la 13 la Raisa siii nu regret deloc.Locatia, o garsoniera langa piata Baba Novac cu tot ce trebuie. Nota 8+Raisa: fetiscana tanara, frumusica,slim, pe la 1.65, cu niste sani micuti dar foarte misto, fubd rotund, carne tare. Nota 9+Oral protejat: fara astificii, corect executat 8Normal: se uda natural, pe genul soft si....mut 😉😉 dar foarte placut. Este stramta si cu mare potential 9.Fk bun 9Gfe bun 92 numere1 h200 ronDe revenit si am comvingerea ca va fi mai bine datile urmatoare.Je 11 11
gogu_p Reputație: 557 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 Am fost si la Raisa Programarea : telefonic cu 1 h inainte Locatia - la rond la Baba Novac, camera curata , prosop curat Raisa: 8 - pe la 20 , simpatica la fata , un pic mai bine facuta (nu grasa) sani misto, carne tare ... (ii dau 8 ca-mi plac slim) Actiunea : 10 -fara graba, preludiu cat e necesar, niste gemete de fantezie (adica nu sta ca muta), putine contre, doggy si end Igiena : 10 De recomandat : sa zicem ca da/la fel Cotizatia : 100 Cu respect Stimabile....zici ca este un pic mai bine facuta??? 🤔🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣Mafci
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Postat Septembrie 17, 2017 Bună 😘😘😘 disponibilă
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Salutare băieți..pentru ca imi place mult domnisoara am revenit zold trecute la ea..Sunat ..programat..respectat orarul..si de catre mine dar mai ales de catre ea..Locația a rămas la fel..in spate la Baba Novac..posta.Ajuns la ora stabilita am fost primit exact cum am dorit să mă aștepte..imbracata doar in ruj pe buze..si parfum discretAm fugit la dus..cam 4 feluri de gel de dus..am revenit în camera si am aterizat cu limba direct între labiile roz ale ei lingand la greu..mmmmm bun rau..Am trecut in 69 si dupa montarea unui Durex am continuat asa...ca nu era rau deloc..am rugat o sa se întoarcă dorind să mă bucur de ambele găuri..una roza.. umedă..dilatata de lins si placere si a doua mica si mmmm..dar neaccesibila..pentru moment..am dat cu sete ..recunosc..de gemea rau Raisaterminând adânc și am mai ramas cateva minute mangaindu i sânii tineri ..m am retras incet..iar domnisoara a luat câteva șervețele umede pentru a mi trage preze de pe domnul inca tare..de parca mai dorea o data..amuzandu ne amândoi de cat am scos din mine..Note..locatie 10Gfe ..10..se implica ..si ii placeOral..8..e urât cu preze..o face bine si asa dar ..stiti cum e 2
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Restul 10..pana la final..daca ar face fără.. preze oralul cred ca ar bate pe multe la fundPret..100 o fin oral protejat..si normalAnal..nu face dar macar asta daca nu vrea oral fara preze
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Postat Septembrie 18, 2017 Salutare băieți..pentru ca imi place mult domnisoara am revenit zold trecute la ea..Sunat ..programat..respectat orarul..si de catre mine dar mai ales de catre ea..Locația a rămas la fel..in spate la Baba Novac..posta.Ajuns la ora stabilita am fost primit exact cum am dorit să mă aștepte..imbracata doar in ruj pe buze..si parfum discretAm fugit la dus..cam 4 feluri de gel de dus..am revenit în camera si am aterizat cu limba direct între labiile roz ale ei lingand la greu..mmmmm bun rau..Am trecut in 69 si dupa montarea unui Durex am continuat asa...ca nu era rau deloc..am rugat o sa se întoarcă dorind să mă bucur de ambele găuri..una roza.. umedă..dilatata de lins si placere si a doua mica si mmmm..dar neaccesibila..pentru moment..am dat cu sete ..recunosc..de gemea rau Raisaterminând adânc și am mai ramas cateva minute mangaindu i sânii tineri ..m am retras incet..iar domnisoara a luat câteva șervețele umede pentru a mi trage preze de pe domnul inca tare..de parca mai dorea o data..amuzandu ne amândoi de cat am scos din mine..Note..locatie 10Gfe ..10..se implica ..si ii placeOral..8..e urât cu preze..o face bine si asa dar ..stiti cum eMulțumesc foarte mult 😘😘😘 pupici
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2017 Eu iti multumesc...si poate mai aduci si tu îmbunătățiri..la servicii..un anal..mai scoatem preze..sau finalizarea corporală fără supra tarif..eu stiu..ceva in plus
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Buna..Raisa te gasesc la birou zilele astea..am sunat dar era inchis tel
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 21, 2017 Eu iti multumesc...si poate mai aduci si tu îmbunătățiri..la servicii..un anal..mai scoatem preze..sau finalizarea corporală fără supra tarif..eu stiu..ceva in plusEste ca ai vrea normal si anal fara preze? Hai recunoaste...😊
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2017 Laury..sa nu deviem..era vorba de ON..oral ..atat..si sa nu mai taxeze sup pe corp..sunt alte fete care fac fără.. si anal dar la ea nu cazul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum