Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Postat Septembrie 22, 2017 Nu voi face ON și nici anal astea sunt serviciile mele și nu le voi schimba. ÃŽmi pare rău 😚😘😘 va pup
sokrat Reputație: 40 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 22, 2017 Are iubit
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Are iubitNu am iubit. Doar ca ma respect pe mine și ma protejez. 3
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 Ok..dar la tel răspunzi.. ca ai inceput sa nu mai faci asta..
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 25, 2017 Sunt probleme cu tel tau..am incercat si sms si te am si sunat..
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 Sunt probleme cu tel tau..am incercat si sms si te am si sunat.. Nu sunt probleme , dar imi mai iau liber si poate e inchis
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 26, 2017 Nu sunt probleme , dar imi mai iau liber si poate e inchisiti iei liber de la patron?
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2017 Păi.. cred ca era ok sa ne scrii ca nu esti ..sa nu ne mai agita pe telefoane..sau pe aici..te am apreciat dar se pare ca decazi..
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2017 Cei care au vizitat-o, imi pot confirma daca e slim sau "cu ceva forme"? Este angelica la chip, sau comuna?
anonymousxyz Reputație: -26 Postat Septembrie 26, 2017 Postat Septembrie 26, 2017 E muma padurii... Cei care au vizitat-o, imi pot confirma daca e slim sau "cu ceva forme"? Este angelica la chip, sau comuna?
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 26, 2017 Suna ocupat incontinuu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Buna dragilor . Astazi sunt disponibila pana la 22:00 va pup :* :* voi revenii cu niste poze noi zilele acestea .
goga45 Reputație: 6 Postat Octombrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2017 Am incercat sa te sun dar telefonul este inchis. Pana la ce ora lucrezi astazi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Am incercat sa te sun dar telefonul este inchis. Pana la ce ora lucrezi astazi?Ieri am lucrat doar pana la 7 seara .
riderone Reputație: 45 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Salutare, Am vizitat-o pe Raisa in urma cu 2 zile, programare facuta prin sms. Zona este blocul cu Posta din rondul de la baba Novac, intrarea prin spate. Nu cred ca face anal totusi ) Locatia se afla intr-o garsoniera nu cine stie ce, insa acceptabila pana la urma.E o tipa usor timida, probabil si din cauza varstei si intuiesc ca nu face meseria asta de multa vreme sau nu a avut foarte multi clienti pana acum. Am mers la dus si dupa ce am revenit in camera actiunea a debutat cu saruturi in zona gatului, no FK. Serviciile sunt protejate, inclusiv oralul. Mi-a placut cel mai mult partea de normal unde am simtit-o conectata si chiar am avut impresia ca in anumite momente i-a placut si ei. Din pacate s-a terminat nisipul din clepsidra inainte de a finaliza si nu am putut prelungi deoarece avea alta programare in 15 min. DTD - 30 min - 100 lei onorariu Note:Locatie: 7Aspect domnisoara: 9GFE: 8ON: 8NP: 9 De revenit: da 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Salutare, Am vizitat-o pe Raisa in urma cu 2 zile, programare facuta prin sms. Zona este blocul cu Posta din rondul de la baba Novac, intrarea prin spate. Nu cred ca face anal totusi ) Locatia se afla intr-o garsoniera nu cine stie ce, insa acceptabila pana la urma.E o tipa usor timida, probabil si din cauza varstei si intuiesc ca nu face meseria asta de multa vreme sau nu a avut foarte multi clienti pana acum. Am mers la dus si dupa ce am revenit in camera actiunea a debutat cu saruturi in zona gatului, no FK. Serviciile sunt protejate, inclusiv oralul. Mi-a placut cel mai mult partea de normal unde am simtit-o conectata si chiar am avut impresia ca in anumite momente i-a placut si ei. Din pacate s-a terminat nisipul din clepsidra inainte de a finaliza si nu am putut prelungi deoarece avea alta programare in 15 min. DTD - 30 min - 100 lei onorariu Note:Locatie: 7Aspect domnisoara: 9GFE: 8ON: 8NP: 9 De revenit: daMultumesc , te atentionez ca ai spus "ON"
dldandan Reputație: 517 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 cu pozicile cum ramane tinerico?sunt la developat?
gogu_p Reputație: 557 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Am revenit astazi la domnita si chiar daca am reusit doar un numar....batranetea Maica...😊😊 a fost super. Note f bune parca eram cu amanta!! Revin oricand cu placere. Aaaaa si astazi a fost mult mai deschisa asta mica. Invata repede!!ðŸ˜ðŸ˜Je 9 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Am revenit astazi la domnita si chiar daca am reusit doar un numar....batranetea Maica...😊😊 a fost super. Note f bune parca eram cu amanta!! Revin oricand cu placere. Aaaaa si astazi a fost mult mai deschisa asta mica. Invata repede!!ðŸ˜ðŸ˜Je Multumesc mult te pup si te mai astept
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum