Sari la conținut

Raisa ♥♦♣ 0765955292

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu voi face ON și nici anal astea sunt serviciile mele și nu le voi schimba. ÃŽmi pare rău 😚😘😘 va pup

Vizitator
Postat

Are iubit

Nu am iubit. Doar ca ma respect pe mine și ma protejez.

• Like 3
Vizitator
Postat

Sunt probleme cu tel tau..am incercat si sms si te am si sunat..

Nu sunt probleme , dar imi mai iau liber si poate e inchis

• Oras:Bucuresti
Postat

Cei care au vizitat-o, imi pot confirma daca e slim sau "cu ceva forme"? Este angelica la chip, sau comuna?

Vizitator
Postat

Buna dragilor . Astazi sunt disponibila pana la 22:00 va pup :* :* :* :* voi revenii cu niste poze noi zilele acestea .

Postat

Am incercat sa te sun dar telefonul este inchis. Pana la ce ora lucrezi astazi?

Vizitator
Postat

Am incercat sa te sun dar telefonul este inchis. Pana la ce ora lucrezi astazi?

Ieri am lucrat doar pana la 7 seara .

Postat

Salutare,

Am vizitat-o pe Raisa in urma cu 2 zile, programare facuta prin sms. Zona este blocul cu Posta din rondul de la baba Novac, intrarea prin spate. Nu cred ca face anal totusi :))

Locatia se afla intr-o garsoniera nu cine stie ce, insa acceptabila pana la urma.

E o tipa usor timida, probabil si din cauza varstei si intuiesc ca nu face meseria asta de multa vreme sau nu a avut foarte multi clienti pana acum.

Am mers la dus si dupa ce am revenit in camera actiunea a debutat cu saruturi in zona gatului, no FK. Serviciile sunt protejate, inclusiv oralul. Mi-a placut cel mai mult partea de normal unde am simtit-o conectata si chiar am avut impresia ca in anumite momente i-a placut si ei. Din pacate s-a terminat nisipul din clepsidra inainte de a finaliza si nu am putut prelungi deoarece avea alta programare in 15 min.

DTD - 30 min - 100 lei onorariu

Note:

Aspect domnisoara: 9

GFE: 8

ON: 8

NP: 9

De revenit: da

• Like 2
Vizitator
Postat

Salutare,

Am vizitat-o pe Raisa in urma cu 2 zile, programare facuta prin sms. Zona este blocul cu Posta din rondul de la baba Novac, intrarea prin spate. Nu cred ca face anal totusi :))

Locatia se afla intr-o garsoniera nu cine stie ce, insa acceptabila pana la urma.

E o tipa usor timida, probabil si din cauza varstei si intuiesc ca nu face meseria asta de multa vreme sau nu a avut foarte multi clienti pana acum.

Am mers la dus si dupa ce am revenit in camera actiunea a debutat cu saruturi in zona gatului, no FK. Serviciile sunt protejate, inclusiv oralul. Mi-a placut cel mai mult partea de normal unde am simtit-o conectata si chiar am avut impresia ca in anumite momente i-a placut si ei. Din pacate s-a terminat nisipul din clepsidra inainte de a finaliza si nu am putut prelungi deoarece avea alta programare in 15 min.

DTD - 30 min - 100 lei onorariu

Note:

Aspect domnisoara: 9

GFE: 8

ON: 8

NP: 9

De revenit: da

Multumesc :* , te atentionez ca ai spus "ON"

Postat

Am revenit astazi la domnita si chiar daca am reusit doar un numar....batranetea Maica...😊😊 a fost super. Note f bune parca eram cu amanta!! Revin oricand cu placere. Aaaaa si astazi a fost mult mai deschisa asta mica. Invata repede!!ðŸ˜ðŸ˜

Je

• Like 9
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Am revenit astazi la domnita si chiar daca am reusit doar un numar....batranetea Maica...😊😊 a fost super. Note f bune parca eram cu amanta!! Revin oricand cu placere. Aaaaa si astazi a fost mult mai deschisa asta mica. Invata repede!!ðŸ˜ðŸ˜

Je

Multumesc mult :* te pup si te mai astept

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...