Sari la conținut

Ingrid - 0720 368 267

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

La 95 de ani Don Juan s-a decis sa se mai insoare o data... cu Ana, o tanara de 25 de ani.

Dupa nunta, din cauza diferentei de varsta, Ana s-a decis sa doarma in camere separate. Dupa petrecere, Ana se pregateste sa se culce, cand... ciocanituri in usa. Este proaspatul ei sot, Don Juan trecut de 95 de ani. Ii ofera Anei un numar de neuitat si zambind, ii da un pupic, apoi se intoarce in dormitorul sau.

Peste o jumatate de ora bate din nou la usa Anei pregatit pentru numarul urmator... care-i reuseste fara probleme. Un zambet si un pupic... si se intoarce in dormitorul sau.

Dupa nici o ora acesta bate din nou la usa Anei... proaspat de parca ar fi de 25 de ani. Incepe un numar irezistibil si salbatic ca in tinerete. Ca de obicei, la sfarsit... pupic si... la el in dormitor.

A cincea oara sta iarasi in fata usii de parca nu ar fi fost niciodata acolo. Cand vrea sa se intoarca in dormitorul lui, Ana il intreaba daca nu vrea sa ramana acolo, dar Don Juan ii raspunde ca la varsta sa nu mai are rezistenta si trebuie sa se odihneasca.

Ana izbucneste in ras: - Modestule, eu am cunoscut atatia barbati cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu!

Don Juan sta cateva minute pe ganduri, contrariat, dupa care o intreaba pe Ana: - Am mai fost azi la tine

• Like 18
  • Minus 9
Postat

Un colonel ii spune generalului:
- Domnule general, aveti pantalonii descheiati.
- Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit gatul...

Congresul Mondial al Femeilor 
In seara fiecarei zile ,se organizeaza o licitatie de vinuri.
In prima seara, francezul:
- Doamnelor si domnisoarelor,va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob. Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%.
Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data.
A doua seara, spaniolul:
-Doamnelor si domnisoarelor,din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%.
Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data.
A treia seara, Marin, olteanul:
- Doamnelor, va prezint zaibarul pandurilor. Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume. Daca il bea barbatului i-o face ca pepenele!
Sala este pur si simplu innebunita! Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar fiecare.
O americanca, pragmatica de felul ei, intreaba:
- Domnu' Marin, olteanul, ca pepenele de lunga sau de groasa?
- De dulce, doamna, de dulce.

Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba.
Sotia a descifrat desenul: Floareo, ai grija de cei doi copii sa nu cada in fantana, tu-ti soarele ma-tii! 

• Like 16
  • Minus 9
Postat

O blonda buna, buna de tot, imbracata sumar, cu o rochita scurta si fara chilotei, se imbata intr-un restaurant de fitze si cand sa urce in masina sa decapotabila, se impiedica si cade langa masina. Din cauza cazaturii, geanta se azvarle cat colo, rochita i se ridica si-si vede "gogosica". Zice, uitandu-se catre ea :

- Uite, vezi, datorita tie am aceasta masina superba.

Si daca reusesc sa ma urc in ea, o sa ma duca la apartamentul meu de lux, care tot datorita tie il am !!
Si daca o sa pot sa ma ridic de aici, o sa iau si poseta asta plina cu bani, ....pe care...... tot tu m-ai ajutat sa-i fac !!

Uitandu-se iar cate gogosica, exclama:

- DAR HAI, NU PLANGE, CA NU TE CERTAM !!

• Like 17
  • Minus 9
Postat

O tipa facea exercitii de gimnastica acasa in living. La un moment dat, fiind in spagat, ramane cu pizda lipita de gresie si nu se mai poate dezlipi din cauza vacuum-ului format. Cand se intoarce sotul acasa o gaseste in pozitia asta, nu reuseste sa o dezlipeasca si cere ajutor SMURD-ului. Sosesc cei de la descarcerare, trag de ea, nimic. Asa ca ii propun sotului sa sparga gresia in jurul ei pe o raza de 2m si sa o transporte cu totul la spital unde sa o dezlipeasca. La care sotul:
-Nu sunt de acord sub nicio forma am dat 3000 euro pe mp, e gresie de import, nici nu ma gandesc...
Paramedicii nu vad alta solutie.

Cand, deodata, sotul incepe sa o mangaie pe sani si sa o sarute pe gat de fata cu ei. Unul dintre ei il intreaba ce are de gand sa faca.
-O umezesc putin poate o taram pana in bucatarie, ca acolo e gresia mai ieftina!

• Like 21
  • Minus 9
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Anunt catre moderator :

Ingrid si-a facut cont pe acest site , iar incepand de azi inainte isi va face postarile singura . Pentru a nu mai exista nelamuriri .

...

Vai sarmanele de voi, fetelor, v-ati certat pe comision, asa-i bombonico?

Iren nu a mai fost dispusa sa verse (de pomana?) in contul pestoaicei Ines 50%, iar vedeta nominalizata la multiple premii (care vezi doamne, e pe picior de plecare ... din meserie (!!!), si de pe forum), Ines nu accepta un comision care nu ar cadra cu valoarea ei.

P.S.: Pisicuts, Ines de ce nu-i nominalizata si la Pestele anului 2017?

Ea a spus ca se retrage doar din meseria de excorta, nu si din cea cu pesteala.

Postat

Vai sarmanele de voi, fetelor, v-ati certat pe comision, asa-i bombonico?

Iren nu a mai fost dispusa sa verse (de pomana?) in contul pestoaicei Ines 50%, iar vedeta nominalizata la multiple premii (care vezi doamne, e pe picior de plecare ... din meserie (!!!), si de pe forum), Ines nu accepta un comision care nu ar cadra cu valoarea ei.

P.S.: Pisicuts, Ines de ce nu-i nominalizata si la Pestele anului 2017?

Ea a spus ca se retrage doar din meseria de excorta, nu si din cea cu pesteala.

Domnule altu2 delimitati va repede de noi ca noi am fost facuti tigani boarati si pesti imputiti si ajungeti sa fiti bagat in aceeasi categorie cu noi.Si eu stiu 200 % despre dumneavoastra ca nu sunteti peste si sunteti un om cu scoala ca se vede din ce scrieti.

O sa spuna ca va roade invidia si ca sunteti sarantoc daca nu o suflati in cur pe astea.Sau peste.

Si ca la sarantocii ca noi ne face ea cu mana din limuzina cand trece pe langa noi pe strada.Asa a zis pitipoanca blonda.

Noi zicem aici bancuri si incercam sa binedispunem lumea din Oradea pe aici.Apoi mergem si la Pitesti ca si acolo probabil avem fete din ale "distruse"cum zicea OLIMPICA si trebuie si in Pitesti sa le stricam la astea independente cica vezi doamne piata.

• Like 20
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...