Sari la conținut

de azi se SCHIMBA TOTUL

Vizitator umilesc pisica

Postări Recomandate

Vizitator umilesc pisica
Reputație: 0
Postat

draga pisicule ai 24 de ore sa expui public motivele pt care m-ai banat.

De azi iti promit ca vei intra sub un "bombardament" la care nu vei face fatza si in curand o sa fii plin de pureci.Monitorul nu iti va tine loc de scut.

Eu banuiesc pt ce m-ai banat,este un motiv copilaresc si penibil ,exact ca si tine,dar ceea ce ai facut tu se numeste viol,mi-ai citit PM trimis(in care ceream un id la rugamnintea unui coleg)

Semnat,

euflo (omu' fara camasa)

Vizitator olly
Postat

Nu numai pe tine te-a banat gratuit.Pe mine m-a banat pentru troling la sectiunea Discutii Generale.

Ai mai pomenit asa ceva?

Ban 10 zile,care s-au facut 15 si nu cred ca are de gand sa -mi lase nickul liber.

Pisic se crede pe mosia lui,dar o sa ramana aici singur cu moderatorii care nu au curajul sa-i spuna ca nu face bine ce face.

Am observat ca sunt din ce in ce mai putine postari si din ce in ce mai multi " vizitatori".

In fine.Nu se merita !!! Eu m-am resemnat.Iau informatii...fut...imi fac recenzii doar pentru mine in laptop sa ma uit la ele la batranete.:))))

Va pupa olly. Cu 2 de "l".

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut domnu euflo si bine ai revenit pe forum,

Spamul si reclama prin mesageria privata sunt interzise prin regulament de aceea contul tau a fost banat si al lui vypuse, scrat nu caci el a cerut stergerea contului pentru asa zisele probleme personale fix dupa ce a spamat zeci de membrii . Pentru mai multe informatii te rog sa citesti http://nimfomane.com...gulament-forum/ Dovezile au fost si ele publicate de acum cateva zile iar singurele mesaje pe care le citim sunt cele raportate de membrii.

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator olly
Postat

vezi ce usor iti spune " bine ai RE venit " ???

:))))))))))))))))))))))))

Vizitator umilesc pisica
Postat

te rog frumos,sa imi publici mesajul meu de spam....

Vizitator olly
Postat

lyuba, nu rade, pregateste-te ca joi vin la tine)))))))))))))))

Daca nu ma baneaza poisic pentru spam la DG.

Vizitator umilesc pisica
Postat

era un PM trimis catre un user "stalingrad" in care ii ceream o adresa de mess....e adevarat ca nu o ceream pt mine...dar unde-i spamul?

Vizitator olly
Postat

Deci PM este doar de forma )))) sa ionteleg ca sta si citeste toate PM-urile?))))

Vizitator futacios man
Postat

Pisic se crede pe mosia lui

nebunie maxima, dar pisicuts CHIAR este pe mosia lui.

de altfel e singurul de aici care scoate bani din buzunar ca sa tina site-ul asta in picioare. sa nu mai vorbim de timpul si energia cheltuita.

nu va convine, aveti concurenta la dispozitie, nu va tine nimeni cu forta...

Vizitator olly
Postat

nebunie maxima, dar pisicuts CHIAR este pe mosia lui.

de altfel e singurul de aici care scoate bani din buzunar ca sa tina site-ul asta in picioare. sa nu mai vorbim de timpul si energia cheltuita.

nu va convine, aveti concurenta la dispozitie, nu va tine nimeni cu forta...

si fara NOI , care stam si scriem, ce mai face domnul pisic???

Nu il mai face sfant, ca parca zici ca nu a avut jucarii cand a fost mic.

Vizitator futacios man
Postat

n-am zis ca se poate fara membrii, am zis doar ca politica este "my way or highway" si ca e inutil sa ne punem de-a curmezisul.

cert este ca in problemele importante pisicuts mereu a luat in considerare parerile membrilor, dar cred ca partea de micro-management il priveste exclusiv...

Vizitator umilesc pisica
Postat

pisic,nu ma lua pe mine cu linkuri si alte porcarii,spune exact unde e spamul ,abuzul sau incalcarea de catre mine a regulamentului.

de pe alta parte,ti-ai fi dorit sa nu fii facut asta,timpul iti va demonstra asta...e ceva ce va urma...nu va mai fii liniste..inclusiv undeva unde acum se tace...

Postat

salutare confratilor. imi cer iertare ca ma bag intre personaje cu istorie si contributie pe acest forum , dar se pare ca in ultimul timp nu vad altceva decat certuri si rafuieli intre membri cu vechime si reputatie. sa-mi fie cu iertare dar in momentul in care am descoperit acest site si am decis sa ma inscriu si sa postez experientele mele si cunostintele in domeniu am crezut ca in sfarsit am intrat si noi in rand cu civilizatia si cu ceea ce se intampla in mai toate tarile civilizate. dar se pare ca ma insel amarnic. ce spune-ti dac lasa-ti deoparte problemele personale si sa incercam intr-adevar sa ajutam cei care au nevoie de ajutorul nostru. si aici ma refer si la admin si moderatori. imi cer scuze inca o data dac in necunostinta de cauza ma bag unde nu ar trebui dar parerea mea este ca toate aceste discutii nu fac decat sa dauneze bunului mers a acestui site(care dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune daca nu singurul site de specialitate) cu stima va urez spor la ce vreti voi

• Administrator
Postat

salutare confratilor. imi cer iertare ca ma bag intre personaje cu istorie si contributie pe acest forum , dar se pare ca in ultimul timp nu vad altceva decat certuri si rafuieli intre membri cu vechime si reputatie. sa-mi fie cu iertare dar in momentul in care am descoperit acest site si am decis sa ma inscriu si sa postez experientele mele si cunostintele in domeniu am crezut ca in sfarsit am intrat si noi in rand cu civilizatia si cu ceea ce se intampla in mai toate tarile civilizate. dar se pare ca ma insel amarnic. ce spune-ti dac lasa-ti deoparte problemele personale si sa incercam intr-adevar sa ajutam cei care au nevoie de ajutorul nostru. si aici ma refer si la admin si moderatori. imi cer scuze inca o data dac in necunostinta de cauza ma bag unde nu ar trebui dar parerea mea este ca toate aceste discutii nu fac decat sa dauneze bunului mers a acestui site(care dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune daca nu singurul site de specialitate) cu stima va urez spor la ce vreti voi

salut max

Lucrurile sunt simple si usor de parcurs: trei membrii au decis sa spameze membrii de pe forum au fost descoperiti si banati toti pt reclama, cum e trecut si in regulament.

O parte din spam e prezentat mai jos iar pentru cine nu stie, acel membru care apare cu _membru_sters e scrat:

post-2-0-14873700-1353355531_thumb.jpg

post-2-0-69084200-1353355537_thumb.jpg

post-2-0-26424700-1353355541_thumb.jpg

post-2-0-26095300-1353355545_thumb.jpg

post-2-0-28762900-1353355549_thumb.jpg

post-2-0-71673900-1353355553_thumb.jpg

:wave

Vizitator futacios man
Postat

aha, multumim pentru lamuriri

urat din partea lor.

asta era si master plan-ul lui ape primate dar pana la urma se pare ca "marile creiere" gandesc la fel.

la urma urmei aceste tentative jalnice nu-s decat dovada succesului forumului "nimfomane", nimeni nu copiaza ceva care nu are valoare.

sa se duca pe n******e, gluma aia proasta pe care nu intra nimeni decat cand e picat nimfomane :)

Vizitator Cautatorul
Postat

Intrebare pentru pisicuts: Administratorul citeste PM-urile? La ultima postare vad ca userul respectiv a raspuns... Si mai vad ca sunt postate si intrebarea si raspunsul... Ar fi bun un warning in acest caz, mesageria e privata DOAR cat timp decide administratia.

• Administrator
Postat

Intrebare pentru pisicuts: Administratorul citeste PM-urile? La ultima postare vad ca userul respectiv a raspuns... Si mai vad ca sunt postate si intrebarea si raspunsul... Ar fi bun un warning in acest caz, mesageria e privata DOAR cat timp decide administratia.

salut Cautatorul

Mesageria este si va ramane privata. Sunt prea multe mesaje ca ele sa poata fi citite, de cineva sanatos la cap. Prin legaturi sau prin utilizatori deranjati de reclama au fost cautate si descoperite mesajele de mai sus sau o parte din ele.

Vizitator futacios man
Postat

si uite asa mi se confirma o teorie mai veche, si anume ca unii dintre userii colorati sunt adevaratul cancer al acestui forum, nu asa zisii pesti si pestoaice (niciodata dovediti) de care se tot vorbeste.

cat de josnic sa fi ca entitate virtuala sa ajungi sa musti mana care ti-a dat culoare si sens existentei?

urat domnilor, urat de tot, aproape marsav...

Vizitator Cautatorul
Postat

si uite asa mi se confirma o teorie mai veche, si anume ca unii dintre userii colorati sunt adevaratul cancer al acestui forum, nu asa zisii pesti si pestoaice (niciodata dovediti) de care se tot vorbeste.

cat de josnic sa fi ca entitate virtuala sa ajungi sa musti mana care ti-a dat culoare si sens existentei?

urat domnilor, urat de tot, aproape marsav...

Sa inteleg ca banarile din primavara si din toamna sunt facute abuziv, domnule futacios? Presupun ca nu au fost si nici nu sunt pesti... prin urmare ar trebui restabiliti in drepturi. Si ai citit cu atentie ce se spunea in mesaje? Se facea trimitere la activitatea piscicola si poti fi sigur ca ea este prezenta pe forum mai ales in subsectorul bucurestean. S-a incercat si in Cluj dar acolo userii au fost mai vigilenti si i-au demascat imediat (doi au fost banati de mine, restul de apuci sau pisicuts in urma dovezilor produse de membri).

Vizitator futacios man
Postat

nu ca nu exista, dar privind big picture sunt mult mai putini daunatori forumului decat actiuni de hijacking de useri cum este aceasta si cum probabil ca se duc din plin pe messenger.

una este sa fi hot de lemne si sa tai ilegal 2-3 copaci, alta este sa fi piroman si sa incerci sa dai foc padurii.

Vizitator Irinuca
Postat

"Parerea mea...

Bai... deci... Penal! Penal!

Se pare ca unii au prea mult timp liber...

UNFUCKINBELIEVABLE!" Telegrafistul

Mare adevar!!!

Vizitator Cautatorul
Postat

Cu asta inchei: concurenta exista si va exista... In momentul de fata sunt trei forumuri de profil la nivel national si inca cateva la nivel regional (de unul deschis tuturor si de doua cu acces restrictionat stiu sigur). Referire la ambele forumuri concurente s-au facut si pe acest forum, dupa cum referiri la nimfomane s-au facut si pe respectivele forumuri. Din cate stiu, sunt membri care au recunoscut ca au conturi si pe alt forum. Asta ii face sa nu fie membri respectabili? Daca nu ma insel, chiar nimfomane a fost infiintat de niste fosti forumisti de pe cel mai in voga (la acea vreme) forum de specialitate.

Vizitator Cory
Postat

concluzia e simpla...cui nu ii convine in spatiul asta de "joaca" isi poate muta tabara =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...