Sari la conținut

Pula mare pt prietena mea

Postări Recomandate

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

O fut eu

Te costa 300 de lei o finalizare sau 450 o ora....pula mea sunt la Lux :)

PS : Nu fac FK

Fa-te rosu'! :)

• Like 2
Postat

Pai ai ceva vad..dute n pula mea si pune ti ochelari ! Te am bagat eu in seama? Am postat o fraza in care am zis ceea ce caut. te bagi tu ca musca in curul calului. Ti am zis am o catea aici la bloc, rezolvo pe ea retardat prost ce esti.

Postat

E ca o boala pt unii sa se bage in seama aiurea asa fara rost. Nu te a intrebat nimeni de sanatate, de mata, de sorata. Daca esti mistocar fa misto de mata! Am dat un mesaj serios..am o tipa asa mai amatoare dar care face ce vreau si ii place pula si vreau sa mai gasesc un barbat, specific barbat, serios, dotat sa o futa, futem, etc. Nu e pt toata lumea, de aceea sa dea semn cine se incadreaza. E o tipa normala, foarte ok, are pizda stramta, buci tari..iti place dai un semn, nu..stai in banca ta, nu ti a cerut nimeni nimic

Postat

A postat o poza amatoristica, deci pare reala. Acum ca nu vine nimeni (desi e gratis) e partea a 2-a

• Like 1
Postat

Crede ma ca am primit cel putin 7 propuneri ..restul care comenteaza chiar daca ar vrea nu au curaj. E treaba de barbat adevarat sa futi o femeie, mai ales si daca esti privit. Da multi aveti fizic de fatalai si pula de o apuci cu penseta. Bine singurele femei care o vad mare sunt curvele :))) va zice o curva vaindraga ce mare o ai ...si vi se scoala parul pe spate :)))

Postat

Ba Brett iti dau un sfat , du te fa ceea ce faci zilnic,ia o penseta sa iti poti apuca pula, fa o laba trista, racoreste ti creierul ala care pute a prostie si nu te mai lua de oameni.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Caut un barbat dotat sa imi futa prietena hard si sa ii dea muie . Vreau sa privesc cum ii da altu pula.

Cine dracu are curaj sa futa orca aia?

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Caut un barbat dotat sa imi futa prietena hard si sa ii dea muie . Vreau sa privesc cum ii da altu pula.

Salut! As vrea eu sa ne cunoastem si sa va indeplinesc dorinta....totul din placere; poate gasim si alte pasiuni comune;

Postat

caut de mult un cuplu,dar fara implicarea lui...sa ne simtim bine!

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Eu am pula mare,21 cm, si pe langa asta sunt si capabil.

Postat

caut de mult un cuplu,dar fara implicarea lui...sa ne simtim bine!

..lasa o poza pe mail si vorbim..zenzen1168@ yahoo.com
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...