Sari la conținut

Rozkendra

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

:)))

Rozkendra vreau sa te iau de nevasta si sa fugim in londra (la negresele cu sani mari). Dar mai intai de asta asteptam poze nud pe topic. Sa vedem daca merita sau nu.

• Like 7

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Iubirea  vietii lui  ...nu scapa de ea nici in gaura de sarpe  :laugh2

• Like 11
  • Minus 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa mai puna câteva kile pe țâțe si cur

• Minus 3
Vizitator
Postat

:ewpu :ewpu

https://media0.giphy.com/media/h8MXok4iLRtmM/giphy.gif

• Like 2
Postat

Obositule fa bani si clickuri siprodu din pizda lu sotia ta,nu  pe  linistea mea.

Daca nu te racoresti incep sa fac prinscreenuri .multeee

nu ai tu dungi pt cate printscrenuri pot face

daca nu incetezi te umilesc in ultimu hhal.mai mult decat ai facut-o tu mereu in fata mea fiind utimu taran burtos ,carnat cacat pe el maneist, sleios de peste wannabe virtual si in onine

daca ma pis in botu tau te curat de slei de sarmale dar nu meriti scursura infecta si autista

• Minus 2
Postat

Cand erai mic, aveai 5% din prostia de acum.

Acum esti maximum level.

Da este prost, spre retard afectiv spre psihopat

Atat de prost ca nu realizeaza ca a-l umili este sinuru trafic de-l pupa pe carca mea.

Sa o scoata pe nevasta-sa la produs ca daca nu are probleme sa mance din pizda curvelor pe care le taxeaza aici si zice ca le iubeste nu vad de ce nu si-a posti sotia

Mrash la munca cocalar trist, papaal retard, scursura libidinoasa ca daca m-as pisa pe fata ta ti-as face un favor sa te curat de sei de sarmale.

Nu ai tu dungi de cate prinscreenuri incep sa fac eu

• Minus 1
Postat

Si vezi ca incep sa fac TOATE prinsreenurile mai ales cand iti declarai sentimentee, cum spuneai ca te-ai apucat sa imi compui cantec special pt mine la clape,cum te rugai neincetat de mine sa vin aici ca nu te simti ok fara mine  si toate cacaturie de imputit libidinos sclerloza dracu si cum crezi tu ca traiesti povesti de draooste sincere si dedicate cu sute deprostituate din toata tara deodata

cum planeai traumatizat cu pisica in brate ca ai fost la o baba roasa atat de proasta in pat ca te simteai mai bine cu traseiste julit in enunchi printre coceni in drum spre mare si ca probabil o sa ma bucure ca nu te-ai simtit prea bine si muuulte alte cacturi a babil sifilitic suferind de dementa care fac un barbat super atraator in ochii unei femei

Esti ce mai respinator si indezirabil om pe care l-am cunoscut in viata mea

Fuck off si lasa-ma in pace definitiv

• Minus 1
Postat

ma Rozico, linisteste-te fata! Crezi ca merita sa te necajesti atat?

Daca postezi toate PM-urile intre tine si motan, tot tu cazi de papagal si inca unul usor de pacalit. Linisteste-te! Nu trebuie sa te superi atat si mai ales sa arati ca esti necajita pt o pula.

Lumea asta e atat de plina de puli si pizde incat nu merita atata consum psihic

Revin-o-ti! Viata e minunata si fara asemenea prostii

Da-l in colo, nu esti singura ranita in amor pe lumea asta. Ce naiba fata?! putina decenta! Pentru ce atata umilinta? Crezi ca merita? s-ar schimba cu ceva situatia?

• Like 9
  • Minus 2
  • Oras:.|.
  • Oras:.|.
Postat

pisicuts, te face zdreanta asta al doilea Dobre Daniel, fi-mi-ar scarba de tine...

adevarul e ca la ochiul liber prea multe diferente nu sunt, dar credeam ca te duce capul macar sa-i banezi ip-ul.

acum culege ce-ai semanat...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

pisicuts, te face zdreanta asta al doilea Dobre Daniel, fi-mi-ar scarba de tine...

adevarul e ca la ochiul liber prea multe diferente nu sunt, dar credeam ca te duce capul macar sa-i banezi ip-ul.

acum culege ce-ai semanat...

Sati inlin ca m-a pupat in cur de o mie ori mai des decat m-a injurat nu am postat  totul

@Annona nu am de ce sa cad de fraiera eu nu am mintit am fost sincera directa si transparenta. NU-s ranita in amor femeie. Sunt ranita de comportamentul astuia.

Si nu am cum sa pic de fraiera in asura in care eu am avut curaju sa spun totul pe fata si sa imi asum cine sunt si ce simt

Nu ca sclavul asta pe care m-am pisat in mii de mailuri si l-am facut in toate felurie, in viata mea nu am vorbit atat de oribil unei persoane oricine ar fi fost ea.

Stai sa vezi cand ii pun debitatiile de papaal indraostit pe forum sa vezi ce "fraiera"pic

Daca il durea atat de mult in pula nu stereA  topicul cu da si nu sterea prinscreenurile care il fac pe el de cacat. PT ca asta este un cacat. Si sentrimente sau nu eu NIOCIODATA nu am putut simti respect si apreciere pt aceasta creatura. Nu am avut de ce,nu mi-a adus nimic bun si nu intelee sa se potoleasca si sa stea pe pula lui si sa isi veheze de familia lui dezbinata si distrusa

• Minus 1
Postat

Stai pisicuts ca fac prinscrenuri cand recunosti pe seama pozele ca futi prostituate fara uma ca iti permiti fiind jupan. de asta si lasa curve cu normal si anal neprotejat ca si el el face desm

De la sifiist ti se trage labilitatea afectiva spre dementa jeg penal, peste slinos wannabe pe online si cuckold de curve

• Minus 1
Postat

Sati inlin ca m-a pupat in cur de o mie ori mai des decat m-a injurat nu am postat  totul

@Annona nu am de ce sa cad de fraiera eu nu am mintit am fost sincera directa si transparenta. NU-s ranita in amor femeie. Sunt ranita de comportamentul astuia.

Si nu am cum sa pic de fraiera in asura in care eu am avut curaju sa spun totul pe fata si sa imi asum cine sunt si ce simt

Nu ca sclavul asta pe care m-am pisat in mii de mailuri si l-am facut in toate felurie, in viata mea nu am vorbit atat de oribil unei persoane oricine ar fi fost ea.

Stai sa vezi cand ii pun debitatiile de papaal indraostit pe forum sa vezi ce "fraiera"pic

Daca il durea atat de mult in pula nu stereA  topicul cu da si nu sterea prinscreenurile care il fac pe el de cacat. PT ca asta este un cacat. Si sentrimente sau nu eu NIOCIODATA nu am putut simti respect si apreciere pt aceasta creatura. Nu am avut de ce,nu mi-a adus nimic bun si nu intelee sa se potoleasca si sa stea pe pula lui si sa isi veheze de familia lui dezbinata si distrusa

Daca erai ranita in comportament, ignora-i mitocaniile ... dar se pare ca tie iti place sa fii umilita :( .. pacat, credeam altceva despre tine dar esti doar de suprafata inteligenta

Postat

Daca erai ranita in comportament, ignora-i mitocaniile ... dar se pare ca tie iti place sa fii umilita :( .. pacat, credeam altceva despre tine dar esti doar de suprafata inteligenta

Umilinta sa spui luc rurilor pe nume si sa nu-l lasi pe lache asta sa se dea ce nu este?

Am intalnit baieti de maxim 14 ani mai versati ca el din toate punctele de vedere. Nu ma agit pt nicio pula, mai ales ca e inferior gusturilor mele aici la capitolul asta

Vreau doar sa nu mai latre de mine si sa ma las definitiv in pace,ce e reu de priceput?

Ai dreptate la un s lucru, merita exclusiv ignor

Mereu mi-a produs repuslie acest taran ratat, la discurs la vrajeala, la discutii profunde, la tot

E pur si simplu respinator si odios

• Minus 1
Postat

Am conchis de comun acord ca nu avem ce sa mai vorbim vreodata. In ziua mailului cu zdreanta si in care m-a injurat de familie si toate alea, desi pt prima data cred ca nu -am facut eu albie de porci. Da, il faceam mereu pt ca merita. Si daca a suportat mii de insulte si uro doar pt trafic treaba lui. Dar am decis acu cateva zile ca nu mai avem ce sa mai vorbim. Eu am zis ca nu vreau sa mai am de-a face cu nimic din lumea lui.

Atunci ce pl scrie de mine ieri iarasi si astazi imi face topice?

Sa isi vada de viata ui de papagal, de ambele famililii ale sale dezbinate s fara niciun Dumnezeu, de femeile oribile si retoase pe care le aseste atraatoare si tot ce ii face lui placere.

De mine sa nu se mai ocupe  nicaieri.

EU NU AM CE DISCUTA CU BARBATI CASATORITI

Lasa-ma in pace Bogdan ca daca aflu la cel mai mic cuvant din ura ta asociat cu RozKEndra nu mai fac urat, te blestem urat si iti aprind si lumanari in Biserica ca sa iti raspund totusi la 'dedicatie'

Lasa-ma sa imi gasesc linistea mea si sa imi petrec timpul cu persoane de calitate ca oricat am incercat si am avut rabdare sa te cizilez nu ai invatat nimic de la mine

• Minus 1
Postat

Da pana acuma de ce ai discutat cu barbati casatoriti???

Nu am stiut, mi-a zis odata la cateva luni cand il siteam mai putin atent si il intrebam daca nu cumva ia vreo fata in serios si mi-a zis mereu ca nici vorba. m-a mintit asa odata la catea luni timp de ani. mai ales mi-a zis clar ca nu a cerut vreodata pe cineva si cand se aseste una care sa il convinga sa faca pasul o sa o ceara. mi-a zis acum cateva zile numai si fortat de mine, nu de bunavoie

• Minus 1
Postat

voi sunteti cu capu....nu as vorbi in viata mea cu cineva in o relatie stabila in sens de flirt daramite unu casatorit\eu nu sunt curva sa ma indoi si sa stau ca vaca pt maruntis care nu face cat un pranz sa ma pompeze un ratat care nu este dorit de propria femeie, orice libidinos

alooo. intele ca curvele nu au cum sa ma inteleaa ca sunt deviate de la normal si chestii de bun simt ,dar eu nu m-am prostituat n iciodata sa ma dedau la asa ceva si el stia din start ca nu as luni vorba daca stiam

de ce crezi ca am intrat in soc decat cand a marturisit

• Minus 1
Postat

Nu am stiut, mi-a zis odata la cateva luni cand il siteam mai putin atent si il intrebam daca nu cumva ia vreo fata in serios si mi-a zis mereu ca nici vorba. m-a mintit asa odata la catea luni timp de ani. mai ales mi-a zis clar ca nu a cerut vreodata pe cineva si cand se aseste una care sa il convinga sa faca pasul o sa o ceara. mi-a zis acum cateva zile numai si fortat de mine, nu de bunavoie

Te ai gandit ca poate nu-i adevarat doar a vrut sa vada cum reactionezi ???

Ca altfel mie mi-e cam greu sa cred ca un an de zile sa nu iti dai seama ca ceva nu-inin regula

• Like 6
  • Minus 17
Vizitator
Postat

voi sunteti cu capu....nu as vorbi in viata mea cu cineva in o relatie stabila in sens de flirt daramite unu casatorit\eu nu sunt curva sa ma indoi si sa stau ca vaca pt maruntis care nu face cat un pranz sa ma pompeze un ratat care nu este dorit de propria femeie, orice libidinos

alooo. intele ca curvele nu au cum sa ma inteleaa ca sunt deviate de la normal si chestii de bun simt ,dar eu nu m-am prostituat n iciodata sa ma dedau la asa ceva si el stia din start ca nu as luni vorba daca stiam

de ce crezi ca am intrat in soc decat cand a marturisit

Nu ar trebui sa gândești chiar asa.

Ca,cine știe,mâine-poimâine soarta poate sa-ți mai joace vreo festa d-asta.De data asta cu unu prea-versat,de te face de dai în boală. Crede-ma ca știu câțiva dintre-ăștia,de nici după 5 ani nu bănuiești.

Apuca-te de muncă, asa găsești vreun coleg ceva,cine știe,soarta poate sa fie darnica cu tine,sa se potrivească cu ce vrei tu,din cer nu pică.

Mai Rozico,eu din ce am văzut,te duce capul.Dar te prea lași distrasa de anumite lucruri.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Te ai gandit ca poate nu-i adevarat doar a vrut sa vada cum reactionezi ???

Ca altfel mie mi-e cam greu sa cred ca un an de zile sa nu iti dai seama ca ceva nu-inin regula

Pai tocmai ca nu...adica pe aa confirmari expicite nu a tradat nici cel mai mic semn de prezenta la stilu de viata general la tot ce spunea, era /parea single tare...

m-am gandit o secunda mai aes ca ai zis ca e casatorit dupa o cearat urata de a noastra cand i.am zis eu o zi ca nu mai vreau sa vb niciodata apoi am facut o faza f deranjan ta si a zis el. dar noi zicem mereu asa....asa ca am incercat sa il impac si atunci a zis

oricum daca m-a mintit ca este casatorit si nu este doar ca sa faca ceva definitiv e cu atat mai ra. el stie ca sunt deprimata tare nu m-am zarcit niciodata la cuvinte sa ii spun cum gandesc  ce simt si ca sunt f zdruncitata la nervi si emotii in utima vreme. asa ca daca a mintit cu ceva atat de solemn care stie ca ma distrue pe dinauntru si imi distruge demnitatea de femeie cinstita cu atat mai grav..f grav

vreau doar sa ne lasam unul pe altul in  pace

a zis ca este casatorit sa se ocupe si inrijeasca de sotie si sa imi dea pace

• Minus 1

Postat

Umilinta sa spui luc rurilor pe nume si sa nu-l lasi pe lache asta sa se dea ce nu este?

Am intalnit baieti de maxim 14 ani mai versati ca el din toate punctele de vedere. Nu ma agit pt nicio pula, mai ales ca e inferior gusturilor mele aici la capitolul asta

Vreau doar sa nu mai latre de mine si sa ma las definitiv in pace,ce e reu de priceput?

Ai dreptate la un s lucru, merita exclusiv ignor

Mereu mi-a produs repuslie acest taran ratat, la discurs la vrajeala, la discutii profunde, la tot

E pur si simplu respinator si odios

deocamdata esti singura care miorlai pe aici :( , imi pare rau sa-ti spun dar se pare ca nu esti prea departe de Amada, si daca vei continua la fel, aia te pandeste si pe tine ... alcoolul si psihiatrul

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...