Sari la conținut

Rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Am citit aceasta poveste de iubire mi-am adus aminte de un caz identic.

Se spune ca odata nazdravanul Nastratin Hogea statea intins la umbra unui pom cand deodata vazu o multime ce se indrapta spre el.

In mijlocul multimii un om instarit in haine fine tragea dupa el pe unul sarac urlandu-i intr-una.

-Ce se intampla aici ?-intreba Nastratin cand multimea ajunse aproape de locul unde statea tolanit.

-Iata !-urla din rarunchi bogatul. Acest nemernic a stat langa masa mea ,cand mancam pilaful meu la han si si-a umplut matele cu mirosul mancarii mele.

Iar dupa ce am terminat de mancat am cerut sa achite si el o parte din nota mea de plata din cauza ca a furat din mirosul mancarii mele,deci evident m-a pagubit pe mine,si pe de asupra si-a si umplut stomacul cu mireasma imbietoare a pilafului meu.

-Corect este sa plateasca!!!

-Insa nenorocitul refuza cu nesimtire acest lucru.

-Vreau dreptate !!! incheie bogatul intorcandu-se  catre Nastratin

-Am sa fac dreptate spuse Nastratin si pentru tine si si pentru el.Il chema pe cel sarac in fata lui.-Este adevarat ce spune acest om?Ai mirosit mancarea lui si ti-ai umplut stomacul cu mirosul mancarii sale? -Da asa a fost recunoscu acesta trist.

-Scoate pretul pilafului si da mi-l mie -ii ceru Nastratin.Acesta se conforma anevoios.

-Acum hai aici facu cu ochiul catre cel bogat.Acesta se apropie.-Mai aproape ,asa ....Apleaca-ti urechea la mine.

Bogatul isi freca deja mainile de multumire la gandul ca va primi banii iar multimea se uita cu sufletul la gura in tacere.

Nastratin lua monedele in palme si le scutura la urechile bogatului astfel ca acesta sa auda bine zornaitul lor.

Apoi se duse si-i dadu inapoi banii celui sarac.

-Gata spuse Nastratin.-S-a facut dreptate.

-Dar plata mea? striga bogatul

Acest om si-a umplut stomacul cu mirosul pilafului tau si tu ai fost platit cu zornaitul banilor lui.Asa este corect!!!

Acestea fiind spuse Pisicuts  in urma relatiei virtuale pe care ai avut-o cu Rozkendra daca ai recunoscut ca esti casatorit ,drept urmare ti-ai inselat nevasta virtual corect cinstit si

barbatesc este ca penitenta sa divortezi virtual de nevasta-ta,si....daca Rozkendra mai doreste sa continue cu tine in cunostiinta acestor lucruri sa iti ceri scuze si sa va impacati.(sau nu)

Iar daca ai vrea sa fii corect pana la capat in cazul in care nu esti casatorit (sau dupa ce ai divortat virtual de nevasta-ta) sa te si casatoresti virtual cu Rozkendra pentru cinstea ei lezata(ca-s eu mai de moda veche) .

Nunta sa o faci virtual la cel mai bogat restaurant din lume si sa ne inviti pe toti de aici sa ne umplem stomacul de sarmale viruale si sa ne imbatam virtual cu cele mai fine bauturi.

Amin

• Like 5
  • Telefon: azareth.maximus@yahoo.ro
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus@yahoo.ro
  • Oras:Avalon
Postat
  La 12.07.2017 la 12:54, pisicuts a spus:

:)))

Rozkendra vreau sa te iau de nevasta si sa fugim in londra (la negresele cu sani mari). Dar mai intai de asta asteptam poze nud pe topic. Sa vedem daca merita sau nu.

Si cu cururi mari ... umbla vorba prin oras ca asa-ti plac lu' matale  :laugh2

Postat
  La 13.07.2017 la 11:33, pisicuts a spus:

n-o ia ma nimeni de nevasta pe rozkendra ??

ea doreste numai sa fie luata la pula

• Like 1
Postat
  La 13.07.2017 la 14:59, nobel a spus:

Se spune ca odata nazdravanul Nastratin Hogea statea intins la umbra unui pom cand deodata vazu o multime ce se indrapta spre el.

In mijlocul multimii un om instarit in haine fine tragea dupa el pe unul sarac urlandu-i intr-una.

-Ce se intampla aici ?-intreba Nastratin cand multimea ajunse aproape de locul unde statea tolanit.

-Iata !-urla din rarunchi bogatul. Acest nemernic a stat langa masa mea ,cand mancam pilaful meu la han si si-a umplut matele cu mirosul mancarii mele.

Iar dupa ce am terminat de mancat am cerut sa achite si el o parte din nota mea de plata din cauza ca a furat din mirosul mancarii mele,deci evident m-a pagubit pe mine,si pe de asupra si-a si umplut stomacul cu mireasma imbietoare a pilafului meu.

-Am sa fac dreptate spuse Nastratin si pentru tine si si pentru el.Il chema pe cel sarac in fata lui.-Este adevarat ce spune acest om?Ai mirosit mancarea lui si ti-ai umplut stomacul cu mirosul mancarii sale? -Da asa a fost recunoscu acesta trist.

-Scoate pretul pilafului si da mi-l mie -ii ceru Nastratin.Acesta se conforma anevoios.

-Acum hai aici facu cu ochiul catre cel bogat.Acesta se apropie.-Mai aproape ,asa ....Apleaca-ti urechea la mine.

Bogatul isi freca deja mainile de multumire la gandul ca va primi banii iar multimea se uita cu sufletul la gura in tacere.

Nastratin lua monedele in palme si le scutura la urechile bogatului astfel ca acesta sa auda bine zornaitul lor.

Acest om si-a umplut stomacul cu mirosul pilafului tau si tu ai fost platit cu zornaitul banilor lui.Asa este corect!!!

Acestea fiind spuse Pisicuts  in urma relatiei virtuale pe care ai avut-o cu Rozkendra daca ai recunoscut ca esti casatorit ,drept urmare ti-ai inselat nevasta virtual corect cinstit si

barbatesc este ca penitenta sa divortezi virtual de nevasta-ta,si....daca Rozkendra mai doreste sa continue cu tine in cunostiinta acestor lucruri sa iti ceri scuze si sa va impacati.(sau nu)

Iar daca ai vrea sa fii corect pana la capat in cazul in care nu esti casatorit (sau dupa ce ai divortat virtual de nevasta-ta) sa te si casatoresti virtual cu Rozkendra pentru cinstea ei lezata(ca-s eu mai de moda veche) .

Nunta sa o faci virtual la cel mai bogat restaurant din lume si sa ne inviti pe toti de aici sa ne umplem stomacul de sarmale viruale si sa ne imbatam virtual cu cele mai fine bauturi.

Amin

profunda povestea ta cu talc

• Like 1
Postat
  La 13.07.2017 la 16:10, brett a spus:

dar adevarata  =))

• Oras:mahala
  • Oras:mahala
Postat
  La 12.07.2017 la 19:23, pisicuts taran retard a spus:

Sunt un fel de Anna Nicole Smith

sa dea dumnezeu fix soarta ei s-o ai, taratura dereglata mental...

• Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Motane, te scap eu de ea dacă mă faci verde :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat
  La 12.07.2017 la 18:52, anonna a spus:

Bucurestiul a fost si este un oras frumos! Pacat ca a fost populat leprele venite din toate colturile tarii

Fara lepre era format din ciobanul Bucur si probabil urmasii lui din impreunarea cu frumoasa sa.... turma.

• Like 1
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat
  La 13.07.2017 la 16:10, brett a spus:

La 13.07.2017 la 14:59, nobel a spus:

Amin

:no2 nu merge, oricat de frumoasa e povestea ,familista cum  s-a aratat , Roz ar vrea evenimente biblice unice -barbatul ei cu toate ale lui  si forumul s-ar  transforma in unul de datting  gen simpatie.ro   ;) ,si nu de ,,futeti in fiecare zi tot o alta femeie ,, :laugh2 plus ca n-au pregatit un sanctuary city virtual pentru relocarea traitorilor pe forum , care s-ar sinucide in masa lipsiti de vanatoarea virtuala ,muile , strapoanelor si fututul in cur tot virtual 24 /24  ore  :(

• Like 7
  • Minus 10
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cand e nunta ?

Canta Salam ?

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 14.07.2017 la 9:24, gicanul a spus:

Fara sa fie cu suparare, dar eu cred ca pe acest topic se trage pe nas grav.

https://media.giphy.com/media/v7sfLfuCzFmTK/giphy.gif

Toată lumea trage, să fim serioși.

• Like 1
Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Roz, esti si tu cu Bogdan in Londra sau o plecat singur bagabontul? :)

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat
  La 14.07.2017 la 12:52, pustiu84 a spus:

Roz, esti si tu cu Bogdan in Londra sau o plecat singur bagabontul? :)

La cum s-or calmat spiritele, s-or fi împăcat. :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:tot acolo
  • Oras:tot acolo
Postat
  La 13.07.2017 la 20:27, marian cristescu a spus:

Motane, te scap eu de ea dacă mă faci verde :laugh2

Milogule! :giggle:

• Like 1
  • Minus 2
Postat
  La 16.07.2017 la 10:28, iondelaraion a spus:

La cum s-or calmat spiritele, s-or fi împăcat. :)

eu nu as fi atat de sigura Ioane:)

singurul lucru pe care il puteam oferi era prietenia,fara romante. dar mi-e ca se fute singur in gurita cum ii este obiceiul  sugaci si cuckold,, pres  sclav in mizerie de taraturi murdare slobozite de orice taran burtos si se linge pe bot si de asa ceva

Postat

Ce nervoasa ai devenit de cand ai aflat ca Delia merge la Oradea

Poti sa ne spui de ce

• Oras:B
Postat
  La 16.07.2017 la 16:07, brett a spus:

Ce nervoasa ai devenit de cand ai aflat ca Delia merge la Oradea

Poti sa ne spui de ce

Tu esti mult prea slabut sa incerci sa ma troezi pe mine,mai bine vezi-ti de treaba,daca ai una. Daca nu fa-ti!

Nu ma intereseaza orarul si itinerarul nici unei prostituate.

• Minus 1
Postat
  La 16.07.2017 la 16:47, roza kendra a spus:

Tu esti mult prea slabut sa incerci sa ma troezi pe mine,mai bine vezi-ti de treaba,daca ai una. Daca nu fa-ti!

Nu ma intereseaza orarul si itinerarul nici unei prostituate.

clono!

Postat

Tu o sa ma iei prostute sa fiu nevasta brit si stylish.

Sau ti-e  frica ca fug cu negrii cu pula mare? :))

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...