Sari la conținut

Rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Ți-am zis eu că nu ești proastă. Însă ți-am zis și că ești dilie. În care din cele două afirmații speri să mă fi înșelat?

PS Ai zis că nu mă mai citești. Dar tu nu te poți abține, nu-i așa?

PPS Mi-o zis Motanul că i-o plăcut cartea „Suge-o Ramona”, totuși nu i se potrivește numele din titlu. La ce nume crezi că s-o gândit?

Da, sunt cea mai nebuna persoana pe care o poti intani vreodata. Astea fiind lamurite, sper ca te face pe tine prin comparatie sa te simti atinand apoeuri de normalitate si civilizatie absoluta,prin comparatie.

M-am lamurit per total c tine si nu imi doresc de acum un dialog, nici aici, nici in alta parte, pe  nicio tema. Esti o persoana neplacuta si scuza-ma dar te comportorti ca un  barbat ros de frustrari si misoinie, efectiv un caracter mult prea marunt ca sa fie demn de atentia mea . Deci te voi priva de ea.

PS orice prostituata sau membru anume sa nu ii mai bage vorbe in gura lui Pisicuts cand emite "ce ar avea el de spus despre mine". Cred ca sa bai vorbe in gura unei persoane denota pe langa est de prost neam ca nu te vari intre un barbat si o femeie care au chestii personale de impartit, ei bine... Nu cred ca nici lui ii place sa i se bage cuvinte in gura la adresa mea. Si poate fi deranjant, nu doar pt mine, s-ar putea sa il deranjeze si pe el. Asta asta ca tip and trick, ca-s fata buna. :)

• Minus 1
  • Oras:Pe culmile curviei
Postat

ca-s fata buna. :)

Uite, cu asta revenim la primul post al topicului. Nu postezi și tu niște poze nud aici, vorba Pisicului (iar i-am pus vorba în gură), ca să ne convingem cât de bună ești? Căci rea de gură clar ești, vei fi fiind poate bună de pulă.

PS Am fost dur cu tine, pizdă naivă, pe undeva îmi pare rău, dar mi-e ciudă că o femeie, care are toate premisele să fie strălucită, se ponegrește singură în așa hal. Te-am lovit din milă și furie, să te trezesc, să-ți dai seama că mai toți își râd de tine, în frunte cu Pisicuts. Și, poate, să te oprești, și să fii cea care meriți să fii. Cu toate că până la urmă mi-e indiferent de vei fi.

• Like 4
Postat

Am reportat pspecimenul Cioran adminului. Voi proceda intocmai cu oricine are inspiratia sa ma numesca proasta c a asa ii vine pe unde bate vantul liber :)

• Minus 1
Postat

Am reportat pspecimenul Cioran adminului. Voi proceda intocmai cu oricine are inspiratia sa ma numesca proasta c a asa ii vine pe unde bate vantul liber :)

Esti dusa cu pluta....nu iti dai seama creier de bibilica ca ii faci un serviciu gratuit? Il faci celebru. Si mai arati ceva...ca esti o maaare PARACIOASA))))  :slap2 Ca in scoala generala "te spun lu' doamna profesoara ca ai zis ca sunt prooooastaaaa" :laugh2 Tu ai in pana mea 30 de ani si tot infantil te manifetezi.... :no2

• Like 1
Postat

Esti dusa cu pluta....nu iti dai seama creier de bibilica ca ii faci un serviciu gratuit? Il faci celebru. Si mai arati ceva...ca esti o maaare PARACIOASA))))  :slap2 Ca in scoala generala "te spun lu' doamna profesoara ca ai zis ca sunt prooooastaaaa" :laugh2 Tu ai in pana mea 30 de ani si tot infantil te manifetezi.... :no2

Feliciano, eu sau Bogdan nu avem nevoie de celebritate :)) Ceea ce ai spus este stupid. Nu tu, ce ai exprimat.

Cat despre infantilitate  ne bati la fund pe jumatate din useri si tu chiar ai o varsta...

Contrar opiniilor voastre Bogdan nu ma invita pe forum cand lipsesc sa stau sa ma cert cu lumea, din contra . Lui nu-i place asta. Asa ca in loc sa ma cert cu cineva ca m-a jignit nemotivat, nepoftit si fara a ma cunoaste, da! Decid sa folosesc functia report. Este pusa acolo cu un rost si motiv precis.

• Minus 1
Postat

Brrr, tremur de frică, nu mai pot, mă trec sudorile. Pizdă naivă (vezi, că mai mult naivă te-am făcut decât proastă), m-am obosit degeaba cu tine. Ai ochelari de cal, în tine însăți vei rămâne în veci, nu poți ieși din tine însăți, deci nici din râsul tuturor.

Și asta-i maximă: tu mă pârăști pe mine pentru cuvinte nepotrivite la acela pe care l-ai înjurat public de mama focului?! Dacă zici că nu ești proastă, îți dai seama de această enormitate?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

si admin cine este ? =))

Vizitator
Postat

si admin cine este ? =))

Moooootanu e :)))))

Postat

si admin cine este ? =))

Se stie cred :))

Moooootanu e :)))))

Lasa-i ca is multi si prosti, vorba amicului LApusneanu. Astia pe aici cred ca daca  Bogdan vorbeste in un fe cu mine sau eu cu el, altii, femei sau barbati random au voie si aceeasi permisivitate cum avem eu cu el. 

Cat despre el a facut gluma cu poze nud dupa serie de insulte ale mele, ca o mica riposta si vrand sa para glumet. El stie f bine ca nu as posta in ruptu capului poze dezbracate si asta este felul sau de a lumi. El se considera discret si finut si este genul de umor cu care este obisnuit. Nici prin gand nu ii trece ca nefiind prostituata sa trebuiasca sa furnizez tuturor un portofoliu fotorafic care sa ma prezinte membrilor, asfe de gume ma necinstesc si ma pun in o lumina proasta in ochii unor primitivi care nu stiu prea multe si lasa loc astfel de ulterioare mojicii asupra mea. Nu pricepe pur si simplu,desi i s-a explicat frecevtn ca la copii. Si da, mi-a facut magarii multe ,dar cel putin in cazul asta nu este rea vointa si rautate din partea lui,efectiv deloc. Il cunosc suficient de bine. El doar asa stie sa glumeasca. Ce sa fac sa ii dau in cap sa pricepea? Sa nu mai vb iarasi cu el cu sapatamanile sau sa il iau la insulte si invective ca sa ii parvina mesajul? PAi prima situatie il face doar sa se inchida fata de mine, a doua sa imi dea atentie sporita,dar doar in cearta, caz care ne umple pe amandoi de negativitate.

O sa priceapa singurel cand va fi preatit si deschis sa o faca, nu sunt enul sa imi impun punctul de vedere nimanui si cu el chiar nu mi-a placut deloc. Tot ce ofera sau ofer trebuie sa vina de la sine pur si simplu! PEntru ca unul sau celalalt simt sa o  faca, fara a i se pretinde :)

• Minus 1
Postat

Se stie cred :))

Lasa-i ca is multi si prosti, vorba amicului LApusneanu. Astia pe aici cred ca daca  Bogdan vorbeste in un fe cu mine sau eu cu el, altii, femei sau barbati random au voie si aceeasi permisivitate cum avem eu cu el. 

Cat despre el a facut gluma cu poze nud dupa serie de insulte ale mele, ca o mica riposta si vrand sa para glumet. El stie f bine ca nu as posta in ruptu capului poze dezbracate si asta este felul sau de a lumi. El se considera discret si finut si este genul de umor cu care este obisnuit. Nici prin gand nu ii trece ca nefiind prostituata sa trebuiasca sa furnizez tuturor un portofoliu fotorafic care sa ma prezinte membrilor, asfe de gume ma necinstesc si ma pun in o lumina proasta in ochii unor primitivi care nu stiu prea multe si lasa loc astfel de ulterioare mojicii asupra mea. Nu pricepe pur si simplu,desi i s-a explicat frecevtn ca la copii. Si da, mi-a facut magarii multe ,dar cel putin in cazul asta nu este rea vointa si rautate din partea lui,efectiv deloc. Il cunosc suficient de bine. El doar asa stie sa glumeasca. Ce sa fac sa ii dau in cap sa pricepea? Sa nu mai vb iarasi cu el cu sapatamanile sau sa il iau la insulte si invective ca sa ii parvina mesajul? PAi prima situatie il face doar sa se inchida fata de mine, a doua sa imi dea atentie sporita,dar doar in cearta, caz care ne umple pe amandoi de negativitate.

O sa priceapa singurel cand va fi preatit si deschis sa o faca, nu sunt enul sa imi impun punctul de vedere nimanui si cu el chiar nu mi-a placut deloc. Tot ce ofera sau ofer trebuie sa vina de la sine pur si simplu! PEntru ca unul sau celalalt simt sa o  faca, fara a i se pretinde :)

Doamne, cât de incredibil de naivă poți fi. Ți-au trecut primele ifose, iar amu îl mângâi pe blană pe Motan, ca să nu se supere. Poate, poate te-a ierta și va toarce cândva în brațele tale...

Mă prăpădesc de râs.

O femeie fără mândrie în amor nu-i mai brează ca o curcă plouată. Pizdă naivă, nu așa se cucerește un bărbat!

• Like 2
Postat

New stalker aert, nino ninooo :))

Evident,sar peste tot ceaa ce scrie si l-am adauat pe lista de ignore. Nu pot sa ma cobor la mintea cuiva care imi cerseteste atentia, insinuandu-se cu forta sau japca cand a fost respins in prisma comportamentului sau obsesiv de stalker.Am adaugat inca un fan care chitaie dupa fusta mea si se baga in seama, desi este libertatea mea de a decide cu cine conversez sau nu.Asa lipsa de mandrie, coloana verticala,barbatie,stima de sine sau lipsa de ocupatie...as spne mai rar, dar nu este deloc rar. 

Probabil se crede special. Fiind un cont nout nu stie ca stalkeri si jepcari de cand am cont am avut cu zecile, nu e ceva nou pt mine.

Daca e atarnaci il sfatuiesc totusi offline pe individ sa isi creasca notorietatea si contul pe carca cuiva dispus sa ii reciproce, fata sau baiat.

@Pisoi nice job honey! Ai bagat functia de adaugari in lista de ignor si pt conturi necolorate. F bine! Nu vad de ce oamenii cu conturi noi ar trebui sa fie obligati sa suporte notificari inutile, de care nu-s interesati in primele 200 postari, cand ii citeaza careva cu care nu au glume in program.

• Minus 1
Postat

Si inca ceva Pisicuts ca stiu ca te uiti pe topic mai incolo.

Nu stiu cum se face,dar la conturi noi, cateodata merge si iti intra notificari cand esti citat,alteori deloc. Asa random, fara noima

• Minus 1
Postat

New stalker aert, nino ninooo :))

Evident,sar peste tot ceaa ce scrie si l-am adauat pe lista de ignore. Nu pot sa ma cobor la mintea cuiva care imi cerseteste atentia, insinuandu-se cu forta sau japca cand a fost respins in prisma comportamentului sau obsesiv de stalker.Am adaugat inca un fan care chitaie dupa fusta mea si se baga in seama, desi este libertatea mea de a decide cu cine conversez sau nu.Asa lipsa de mandrie, coloana verticala,barbatie,stima de sine sau lipsa de ocupatie...as spne mai rar, dar nu este deloc rar. 

Probabil se crede special. Fiind un cont nout nu stie ca stalkeri si jepcari de cand am cont am avut cu zecile, nu e ceva nou pt mine.

Daca e atarnaci il sfatuiesc totusi offline pe individ sa isi creasca notorietatea si contul pe carca cuiva dispus sa ii reciproce, fata sau baiat.

@Pisoi nice job honey! Ai bagat functia de adaugari in lista de ignor si pt conturi necolorate. F bine! Nu vad de ce oamenii cu conturi noi ar trebui sa fie obligati sa suporte notificari inutile, de care nu-s interesati in primele 200 postari, cand ii citeaza careva cu care nu au glume in program.

Printesa, nu esti neinteresanta, dar nici atat de interesanta incat sa devii obiectul unei obsesii. Da, pentru cateva clipe mi-ai captat atentia, insa nu mai mult decat in cazul in care puneai poze cu tine goala.

PS Ma doare la 1 cm in fata pulii ca m-ai pus pe ignore...

• Like 3
  • Oras:BUCURESTI
Postat

mda, sa recapitulam pe scurt naratiunea: am avut intriga , actiunea a trecut se pare de punctul culminant , deznodamantul este in pending pe termen nelimitat , daca revin pe topic peste 1 luna , o sa fie mai mult ca probabil blocat in acelasi punct mort - tzing tzang tzong

:bec Forumnovela ,,Imposibila iubire,, asteapta inca scripturi alternative pt episodul  final  de la cititori, personajele , by design,nu isi pot depasia conditia  sa o faca singuri  :)

• Like 6
  • Minus 10
Postat

mda, sa recapitulam pe scurt naratiunea: am avut intriga , actiunea a trecut se pare de punctul culminant , deznodamantul este in pending pe termen nelimitat , daca revin pe topic peste 1 luna , o sa fie mai mult ca probabil blocat in acelasi punct mort - tzing tzang tzong

:bec Forumnovela ,,Imposibila iubire,, asteapta inca scripturi alternative pt episodul  final  de la cititori, personajele , by design,nu isi pot depasia conditia  sa o faca singuri  :)

Nu este nicio telenovela. Nici o poveste fara sfarsit,nici beculete arse in circuite in serie,nici timpi morti,nimic de genul.

In momentul asta ne leaaa o profunda prietenie la care nu am renuntat in timp, in ciuda problemelor.

In rest, am alte prioritati fata de mine insami. Daca va fi ceva mai mult vreodata  nici nu este important

Sau ma rog pt unii curiosi,o fi . Sincer imi permit sa fiu macar putin egoista si sa ma concentrez pe mine in acest punct,cat sa ma simt bine eu cu mine :) Dar nu avd cum asta ar deranja sau incomoda pe careva

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu este nicio telenovela. Nici o poveste fara sfarsit,nici beculete arse in circuite in serie,nici timpi morti,nimic de genul.

In momentul asta ne leaaa o profunda prietenie la care nu am renuntat in timp, in ciuda problemelor.

In rest, am alte prioritati fata de mine insami. Daca va fi ceva mai mult vreodata  nici nu este important

Sau ma rog pt unii curiosi,o fi . Sincer imi permit sa fiu macar putin egoista si sa ma concentrez pe mine in acest punct,cat sa ma simt bine eu cu mine :) Dar nu avd cum asta ar deranja sau incomoda pe careva

azi esti zen  :)

http://boombob.ru/img/picture/Jul/08/9c39381ab8088f2e28180c3f3e51c1ef/5.jpg

ramai asa  :)

https://jwares.files.wordpress.com/2014/03/balance-rock-feather.jpg

• Like 6
  • Minus 10
Postat

how nice. nu doar ca merg toate notificarile de citate,ci vezi si puncte de reputatie pt conturi noi

aww who is the most pro admin in the hoe's world :P

dau pupic :*

• Minus 1
Vizitator
Postat

azi esti zen  :)

http://boombob.ru/img/picture/Jul/08/9c39381ab8088f2e28180c3f3e51c1ef/5.jpg

ramai asa  :)

https://jwares.files.wordpress.com/2014/03/balance-rock-feather.jpg

Ios cam Berserk :))
Vizitator
Postat

Să ne spună pisicuts cum a cunoscut-o pe Rozica :)

• Minus 2
Postat

Să ne spună pisicuts cum a cunoscut-o pe Rozica :)

prin salam

PS a pus un sandvish la topicu de ce am atit astazi :))

• Minus 1

Vizitator
Postat

pisicuts, te face zdreanta asta al doilea Dobre Daniel, fi-mi-ar scarba de tine...

adevarul e ca la ochiul liber prea multe diferente nu sunt, dar credeam ca te duce capul macar sa-i banezi ip-ul.

acum culege ce-ai semanat...

Tu de unde ai mai aparut , fratele lui another hoe ?

Sau tu esti ala ?

Poluezi forumul cu rautatea ta de proxenet de mahala.

Huo !

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare