Sari la conținut

NOUA....Luisa 0748422613

katani

Postări Recomandate

• Oras:craiova

esti prost? cum pula mea stie ea cum ma comport daca nu raspunde la telefon NICIODATA? nu vezi ce tampenii vorbesti.....

Trebuie sa stii sa te comporti (chestia asta implica mai multe lucruri) daca vrei sa ai succes... respecta ca sa fii respectat!  :hihat

Raspunsul este acelasi de mai sus + nu prea observ nici o recenzie de a ta... si dupa cum vorbesti, cred ca actionezi undeva la periferie!  :hihat

Aceleasi raspunsuri de mai sus! Scuze ca ma repet, dar nu stiu daca ati intelege niste raspunsuri mai elevate!  :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti

Mai fetiţa mea...ma mai bagi si pe mine in seama? Uita-te cat ti-am scris si tu nimic..totusi nu cred ca am nevoie sa imi descretesti fruntea ca e incruntata si cu riduri. N-ai ce îi face..nu imi vine sa cred câtă rabdare am..cat ma mai ţii asa?

Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street

esti prost? cum pula mea stie ea cum ma comport daca nu raspunde la telefon NICIODATA? nu vezi ce tampenii vorbesti.....

Ma refer la ce scrii aici... ce debitezi de fapt... si te rog sa vorbesti civilizat, da? de dupa userul tau e usor sa vorbesti asa grobian, crezi ca mie nu mi-ar fi usor sa... dar nu ma cobor la nivelul tau zero, chiar pe minus s-ar parea ca este!  :hihat

Link spre comentariu

Sa stii ca am f mult bun simt...cu cine merita ! Chiar daca prestezi asemenea servicii, eu,in mintea mea , ma gandesc ca m-as duce la o amanta..asa imi place mie...ca sa ma simt si eu bine, dar si fata (in cazul de faţă, tu)...restul depinde de tine

Link spre comentariu

Poate o fi avut si ea unele experinte mai urate cu unii clienti..poate de asta se poarta asa..alt motiv nu gasesc in acest moment, ca nu as vrea inca sa banuiesc ca vrea sa faca misto de noi. Poate ne lamuresti tu Luisa...eu asta astept inca de la inceput

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Si cum apreciezi toate astea, daca nici nu ai bunul simt sa raspunzi la tel???...lamureste-ne si pe noi, TARANII si INCULTII de pe acest forum...macar spune clar ca nu mai activezi si cu asta, basta...credeam ca esti serioasa,, .dupa cum spun cei cu care te-ai intalnit, dar se pare ca nu...

Link spre comentariu

Si cum apreciezi toate astea, daca nici nu ai bunul simt sa raspunzi la tel???...lamureste-ne si pe noi, TARANII si INCULTII de pe acest forum...macar spune clar ca nu mai activezi si cu asta, basta...credeam ca esti serioasa,, .dupa cum spun cei cu care te-ai intalnit, dar se pare ca nu...

Luisa este o fata deosebita, care apreciaza foarte mult bunele maniere si limbajul civilizat... dupa cum ai spus si tu, toti cei care au intalnit-o si s-au comportat civilizat, au laudat-o si au avut numai de castigat. Acum, daca cineva nu reuseste sa se intalneasca cu ea, nu inseamna ca trebuie sa o jigneasca si sa o caracterizeze fara sa o cunoasca... chestia asta reduce foarte mult sansele de a o intalni... Mai bine sa se orienteze care altcineva, doar sunt destule fete pe lumea asta (sunt de sapte ori mai multe femei decat barbati) decat sa piarda timpul si sa caracterizeze oamenii prin prisma frustrarii lor!  :hihat Si, la urma urmei, fiecare fata se intalneste cu cine doreste, nu este obligata sa se intalneasca cu oricine o contacteaza, asa cum noi selectam fetele, asa si ele selecteaza pe cine vor sa intalneasca!  :hihat

Link spre comentariu

sa mori tu? pe bune? inainte ma intrebam, dar acum chiar am ajuns la concluzia ca esti prost.

Mai bine sa se orienteze care altcineva, doar sunt destule fete pe lumea asta (sunt de sapte ori mai multe femei decat barbati)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...