Sari la conținut

0720811252 lory milf

Postări Recomandate

Reputație: 24074
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
  La 13.07.2017 la 23:41, futacios_de_nimfomane a spus:

Doamna matura....și zice că are 28 de ani! Super la telefon! O sa ii fac o vizita!

Da-i tare! Sa imi spui cum a fost...sunt interesat.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alba Iulia, banc post...

Ajung in fața ușii, emoțiile îmi inundaseră sufletul... hormonii băteau cu putere la poarta placerilor... HoooooPaaaaaa, se deschide ușa împăratului :)... Mă gândeam că zăresc niste ochi frumoși, că îmi rămân ochii între țâțe...ce sa vezi? Am coborât privirea cu liftul :)....micuță rău tipa, drăgălașă in felul ei, zâmbitoare...DAR plm, aveam pretenția să fie mai înaltă! Mâini micuțe, am avut senzația de piele aspră ( poate mi s.a părut, sunt f atent la chestia cu mâinile finuțe, catifelate) ...

oral normal fara anal 250 ora...e mult, cui ii plac fetele mai micuțe cu spate mai mare....e ok!

Am mers cu gândul să rămân la o finalizare, mi.a plăcut de ea cum vorbește la telefon, destul de ok tipa( în poze părea înăltuță, nu mă gândeam să fie așa micuță)..plm nu e încadrată standardului de 250! Când îți deschide ușa și vezi "produsul" trebuie să scoți un mic WWWWOOOOOOOOOWWWWWWWWWWW, să te atragă ceva, să simți un gem de hormoni in stomac.....! Era îmbrăcată în pantaloni scurți, tricou, papuci! Nmc special!

Curat in camera, discreție, am cerut și ceva informații de la portar, altfel nu urcam sus!...toate bune și frumoase! Pai ce sa zic...dacă ajunge cineva sa ne spună cum a fost!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...