Sari la conținut

timisoara ts

Postări Recomandate

• Oras:Earth
Postat

pai raspunde tu daca e reala si argumenteaza,o recenzie ceva?daca tot spui ca e reala,tu ce zici? :laugh2

• Oras:Timisoara
Postat

pai raspunde tu daca e reala si argumenteaza,o recenzie ceva?daca tot spui ca e reala,tu ce zici? :laugh2

Ai intrebat daca este reala si ti s-a raspuns. Iti confirm si eu ca este reala dar recenzie nu pot sa-ti dau ca o cunosc prea bine si nu as fi destul de obiectiv. Deci du-te la ea si ne zici si noua cum a fost. Confirmarea ceruta ai primit-o

Postat

hai sa iti zic eu ce si cum,nu faceti recenzii pentru ca doar comentati aiurea si fara rost,un asa zis client merge la fata locului si vine cu recenzia,simplu ca buna ziua sau buna seara,urmarind topicuri pe aici mereu te trezesti doar vorbind si aberand

Postat

hai sa iti zic eu ce si cum,nu faceti recenzii pentru ca doar comentati aiurea si fara rost,un asa zis client merge la fata locului si vine cu recenzia,simplu ca buna ziua sau buna seara,urmarind topicuri pe aici mereu te trezesti doar vorbind si aberand

Pai si ce mai astepti? este reala du-te la ea si pe urma fa recenzie, nu te mai trezi vorbind si aberand aiurea 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare