topgun123 Reputație: 22 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 Interesat de Un tip dotat, serios si discret sa futa in timp ce dau limbi.
liber69 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 Pare interesant. hai sa o facem.
ghifor Reputație: 150 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Septembrie 13, 2017 si cine plateste?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2017 eu stau capra 2 2
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 13, 2017 eu stau capraS-a dus concentrarea mea azi 2 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 S-a dus concentrarea mea azi eu stau capraTu semeni cu capra chiar si la blana! 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 eu ma uit )))te uiti la anona cand sta capra si atarna floaca la pasaroi si cur? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2017 Postat Septembrie 13, 2017 te uiti la anona cand sta capra si atarna floaca la pasaroi si cur?Era vb de cei doi . 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 Era vb de cei doi .Deci...anona e capra....gay-ul ala in linge pe ala care o fute pe anona. Inevitabil ii vezi si ei fofoloanca si atarnatoarele. Am creat tabloul perfect?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2017 Tu semeni cu capra chiar si la blana! petrica, sa inteleg ca ti-ai bagat botu'n blana caprei ca in a mea sigur nu l-ai varat
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 petrica, sa inteleg ca ti-ai bagat botu'n blana caprei ca in a mea sigur nu l-ai varat tanti de la ct....nu trebui sa bagi botu ca sa ii vezi floaca caprei. Si la a ta cu siguranta nu ma vei prinde vreodata chiar daca vad ca iti doresti.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2017 tanti de la ct....nu trebui sa bagi botu ca sa ii vezi floaca caprei. Si la a ta cu siguranta nu ma vei prinde vreodata chiar daca vad ca iti doresti. buey, putzangutanule, mai ai mult pana sa-mi doresc sa ma apropii de buba ta ... te-am refuzat o data pe aici, ti-am spus-o clar ca la mine nu ai ce cauta, iar eu nu-mi schimb parerile dupa cum bate vantul si nici nu pup gaoaze doar de amorul artei ca voi, cei care va pupati in cur unul pe altul si dupa aceia va injurati ca la usa cortului
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 buey, putzangutanule, mai ai mult pana sa-mi doresc sa ma apropii de buba ta ... te-am refuzat o data pe aici, ti-am spus-o clar ca la mine nu ai ce cauta, iar eu nu-mi schimb parerile dupa cum bate vantul si nici nu pup gaoaze doar de amorul artei ca voi, cei care va pupati in cur unul pe altul si dupa aceia va injurati ca la usa cortului ufff ce iti este si cu varsta asta! ai uitat deja! eu te-am refuzat pe motiv de floaca mare! stiu ca inca plangi dupa mine dar asta e viata. cruda si rea de cele mai multe ori. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2017 ufff ce iti este si cu varsta asta! ai uitat deja! eu te-am refuzat pe motiv de floaca mare! stiu ca inca plangi dupa mine dar asta e viata. cruda si rea de cele mai multe ori. offff , fie ca tine , floaca mea face mai mult decat visele tale erotice , a mea e reala ale tale doar aspiratii
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 13, 2017 offff , fie ca tine , floaca mea face mai mult decat visele tale erotice , a mea e reala ale tale doar aspiratii eu am vise erotice doar cu vanessa si cam atat. Si vorba aia...floaca ta e o certitudine dovedita in cele din urma.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 13, 2017 eu am vise erotice doar cu vanessa si cam atat. Si vorba aia...floaca ta e o certitudine dovedita in cele din urma. nu am contestat-o niciodata e a mea si nu renunt la ea oricat v-ati dori .... o iubesc, o mangai...o dichisesc cand am chef ... indiferent de ce ii fac sau nu , e dezmierdata/linsa/adorata/adulata cand vrea ea si cum vrea ea )
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 13, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 13, 2017 nu am contestat-o niciodata e a mea si nu renunt la ea oricat v-ati dori .... o iubesc, o mangai...o dichisesc cand am chef ... indiferent de ce ii fac sau nu , e dezmierdata/linsa/adorata/adulata cand vrea ea si cum vrea ea ) Ai vorbit atat de frumos despre ea încât m-ai făcut sa vreau sa o cunosc 1 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 1, 2017 Eu filmez... 6 2
dotblue32 Reputație: 2 Postat Octombrie 5, 2017 Postat Octombrie 5, 2017 bunaas vrea si eu. lasa mi un mail sa putem vb acolo.pupici
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 6, 2017 Eu filmez...Si eu voi fi regizorul. 1 6
Vizitator ionuutzuu Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2017 Postat Octombrie 6, 2017 Hai ca dacă se mai strâng ceva persoane iese un film nimfomane.com marcă proprie
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 7, 2017 Si eu voi fi regizorul. Si scenarist?. 5 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 7, 2017 Si scenarist?.Sau tu, pe langa cameraman. Pentru ca nu vreau sa fiu egoist. 1 6
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 7, 2017 Sau tu, pe langa cameraman.Pentru ca nu vreau sa fiu egoist.Gata asa ramane...Eu sc3narist si cameraman,tu regizor. 5 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum