miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Simt ca ai scapat dintr-o saracie lucie de aici din Romanica.Prea pleci de la premisa ca toti sunt rupti in cur.Te-au batut mult incaltarile pana ai scapat din meleagurile dambovitene.N-am zis ca-i stabilesc eu pretul. Insa sunt liber sa aleg unde vreau sa-mi cheltui banii.Simt ca esti un frustrat.Un misogin, care, daca are femeie, clar ca este sub papucul ei.Altfel nu se explica postarile tale cu invataminte de autobaza. Si mai simt ca esti amarastean.De fapt, acest fapt il emani permanent.Esti ca aia, care merg la un restaurant scump si ling farfuria. Nu-i stabilesti pretul, dar ai merge la ea, daca ti-ai permite. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 http://i.imgur.com/1BENgaL.gif 1 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2017 V-am pupat , ma duc la mall sa cheltuiesc câteva sute de €
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2017 Simt ca esti un frustrat.Un misogin, care, daca are femeie, clar ca este sub papucul ei.Altfel nu se explica postarile tale cu invataminte de autobaza. Si mai simt ca esti amarastean.De fapt, acest fapt il emani permanent.Esti ca aia, care merg la un restaurant scump si ling farfuria. Nu-i stabilesti pretul, dar ai merge la ea, daca ti-ai permite.Evident ca nu o sa stau sa ma explic in fata unui obez stricat care mai e si troll pe deasupra.Mai amarastean ca tine sigur nu sunt.Tu mergi la un restaurant scump si faci poze ca sa-si bage unghia-n gat unii de pe un forum. Penibil si jalnic. Nu, n-as merge. Fut ceea ce-mi place, nu pretul ma opreste.Daca ar avea recenzii foarte bune, m-as duce.La Roxy am platit si 500 lei pe o ora si jumatate. Si am fost la ea de 5-6 ori. Si nu e singura la care m-am dus. Banii nu sunt o problema. Dar vreau sa ma simt bine. 6 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 V-am pupat , ma duc la mall sa cheltuiesc câteva sute de €Ai de pula mea s-a saturat poponaru de muieA terminat clientu cu iubitaFuga la mall bagami-as pula in gatu ma-tii 6 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Ia stop joc putin. Mirositi niste flori de camp si lavanda. Busuioc era in spatele florilor, nu e in cadru https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20106715_1152861594858827_6146891498121406826_n.jpg?oh=7a0badd0c3cb53e2bca149980984245c&oe=59F527D7 1
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Evident ca nu o sa stau sa ma explic in fata unui obez stricat care mai e si troll pe deasupra.Mai amarastean ca tine sigur nu sunt.Tu mergi la un restaurant scump si faci poze ca sa-si bage unghia-n gat unii de pe un forum. Penibil si jalnic. Nu, n-as merge. Fut ceea ce-mi place, nu pretul ma opreste.Daca ar avea recenzii foarte bune, m-as duce.La Roxy am platit si 500 lei pe o ora si jumatate. Si am fost la ea de 5-6 ori. Si nu e singura la care m-am dus. Banii nu sunt o problema. Dar vreau sa ma simt bine.500 pentru 90 min.Ai lucrat suplimentar in luna cu pricina sau cum? Lasa recenziile.Daca ar scade pretul, ai merge la ea si ai da ca taranul, doar ai platit mult si vrei sa stii, ca ai cheltuit cum se cuvine si ultimul leut. Cat despre poze la restaurant...Feliile alea de Saga m-au costat cat alea 90 de minute. Vezi, ca dai avioane si pana acum te-am lasat sa te joci in voie.
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 "Am platit SI 500 lei pe ora"...Bine ca ai pus accent pe si.
delrey Reputație: 3 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Camd eu vă spuneam cine este personajul deliapisii......picon ma injura de mamă si îi lua apararea deliei iar pe privat imi trimitea mesaj sa stau cuminte....cu alte cuvinte afla el de mine. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 "Am platit SI 500 lei pe ora"...Bine ca ai pus accent pe si.Azi te ai facut de rusine mai ai timp pana seara sa repari.Si lasa ma ca io ma fac zilnic de rusine azi ai pierdut mult ca ai inchis ochii necinstit.Poate si alte dati da azi sigur.eu nu s aasa citit ca tine dar am onoare.Mai ai timp pana seara
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Azi te ai facut de rusine mai ai timp pana seara sa repari.Si lasa ma ca io ma fac zilnic de rusine azi ai pierdut mult ca ai inchis ochii necinstit.Poate si alte dati da azi sigur.eu nu s aasa citit ca tine dar am onoare.Mai ai timp pana searaAcum rescrie, corect gramatical.Si fara lacrimi.
delrey Reputație: 3 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 V-am pupat , ma duc la mall sa cheltuiesc câteva sute de €Mai bine iti investesti banii decat sa ii dai pe prostii in mall 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Acum rescrie, corect gramatical.Si fara lacrimi.))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 )))))))))))) ia intreaba-l,cand s-a intors,plangea? )))
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Bineinteles ca am curaj sa-ti spun care a fost trocul facut cu Betty.Dupa ce am terminat cu succes exorcizarea si Betty si-a schimbat radical atitudinea,iar recenziile pozitive au inceput sa apara,Betty mi-a trimis PM,si-a cerut iertare si m-a rugat s-o iert recunoscandu-si greselile,asa ca am facut un troc cu ea,sa nu mai dea tepe clientilor iar eu nu voi mai scrie nimic pe topicul ei.Apropo papagalule,daca o "tocam" si acum spuneai tu si retardatul de Picon ca o hartuiesc,daca am iertat-o spuneti ca sunt peste.Deci oricum va dau pula s-o sugeti nu va convine. bravada asta a ta este penibila. fii smecher sa admiti c-ai pisat-o la cap pana s-a futut cu tine 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 ia intreaba-l,cand s-a intors,plangea? )))si rozkendra a plecat da s-a intors .apoi iar a plecat apoi i-ar s a intors si tot asa ))) 5 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 si rozkendra a plecat da s-a intors .apoi iar a plecat apoi i-ar s a intors si tot asa ))) http://i.imgur.com/0Qz6FjJ.gif 1 2
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 19, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2017 Nu ma mai barfiti ca niste capre!
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 19, 2017 Ba, mie nu-mi plac curvele guralive si/sau analfabete.Cum e matracuca asta. Dar ce faceti voi, alde pipilica, pusteleu si dmx, e labareala de rupti in cur.Ce treaba aveti voi, ca pestele scrie pentru ea? Treaba voastra este ca nu aveti 100 €.MissKin te mananca buzele curului si vrei sa-ti iau chinezoiul in pula pana ii fac gaoaza franjuri?Limiteaza-te la zdreanta de Picon,nu te da la puli carora nu le poti face fata. 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Nu ma mai barfiti ca niste capre! Nu te barfesc draga pe tine,eu te plac
miskin still above the mundane Reputație: 24 Postat Iulie 19, 2017 Postat Iulie 19, 2017 Sunt doua categorii de useri, care comenteaza pretul mare al unei curve. 1.Frustratii, rupti in izmene.Aia care stau pana la ultima secunda, dau in curva "de toti banii" si, daca panarama nu a bifat ceva din checklistul lor, isi varsa amarul pe forum.In alta ordine de idei, juiseaza la punctele de reputatie primite in urma unei recenzii. 2.Concurenta(pesti, limbistii) Acum, alde pipilica, pusteleu si dmx, daca sunteti prea smecheri si jupani, pentru a fi limbisti, atunci aveti bunul simt sa va acceptati apartenenta la prima categorie, pentru ca orice alt individ nu ar avea de ce sa faca atata tam-tam. Bai, cand am fost la Larissa in Barcelona, i-am lasat 50 € in plus, pentru ca a trebuit sa ma astepte 15 min.A insistat, ca nu este nevoie, insa a acceptat, "es muy guapo y galante", asa a zis. Poate pentru specimeme ca voi m-am fraierit, dar sunt prea domn pentru asemenea nimicuri mundane. 2
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 19, 2017 Dacă aveam 100 lei toți veneau si mă ridicau in slăvi .Bicutz,tu esti ma,ca e replica ta imbecila. 1 3
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 19, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2017 Nu te barfesc draga pe tine,eu te plac Piei Satana cheama pe tactu.Eu nu-s un obiect a placerilor orisicui draga tre sa fie el intai obiectul placerilor mele si apoi mai vedem
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 19, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 19, 2017 Eu ma duc in parc sa beau un ice tea si sa fac sudoku. Am malu la cateva minute,dar nici de-a dracu n-as calca in el Numa carpe ieftine si nu ma refer doar la toale )Am zis nu ca sa ma laud ci am vazut ca e la moda sa dai raportul ) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum