Sari la conținut

Satena plinuta cu bun simt

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  sutien cu bureteeee :slap2

Nici vorba.

Are sanii mari, nu XXL, dar mari, si cam lasati, ce-i drept.

P.S.: haroun-e, tu ai vizitat fata, sau faci doar analiza pe poze, asa cum cred ca e de fapt?

Vizitator altu2
Postat
La 15.09.2017 la 16:14, nimfonim a spus:

adevarat un pic lasate dar destul de XL macar daca nu XXL :)

Pai eu stiu ce spun, cand spun.

Si daca nu stiu, nu spun, spre deosebire de ... altii.

Postat

Is cam asa ca in prima poza postata de nimfonim. Nu vad nimic XL, is tate normal, lasate.
Poate vi se par voua XL si XXL pt. ca futeti scanduri cu noduri.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator altu2
Postat

Is cam asa ca in prima poza postata de nimfonim. Nu vad nimic XL, is tate normal, lasate.

Poate vi se par voua XL si XXL pt. ca futeti scanduri cu noduri.

Astia care nu stiu ce sa futa, si fut "scanduri cu noduri", asteapta sugestii de la tine haroun-e.

Dar incearca, rogu-te, daca se poate (mai dificil, asa cum vad io lucrurile). chestii reale, testate de tine, nu fabulatiile cu care deja ne-ai obisnuit.

Postat

Mda... si aici doar pot constata ca esti tampit.
Fi sigur ca nu voi posta recenzii pt. tampiti ca tine si altii de pe forum. Asta se intampla unde nu ai tu acces. Ramolitule.

• Minus 3
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Mda... si aici doar pot constata ca esti tampit.

Fi sigur ca nu voi posta recenzii pt. tampiti ca tine si altii de pe forum. Asta se intampla unde nu ai tu acces. Ramolitule.

:) borcea reloaded 'loveste' again. ba prostane tu si recenziile pe care le postezi le inventezi . du-te-n plm de noname ce esti. pana si curvele te injura pe strada:))))))))). asta mi se pare supertare. iti dai seama cat de stupid esti.:))))))) . iar aia cu 'recunoscutu' e intr-adevar epica. ba haroune fa lumii asta un bine si nu mai scrie. sunt unii care te recunosc 'dupa scris' :)))))). pielea pulii ai fost pielea pulii ramai ba infectule!Tu vorbesti de acces?pai tu numa la alea de 50 alei ai acces

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator alexaschiuta
Postat

sigur are vreo 2 copii la tatele alea

is cam lasate poate ma insel si is lasate de la sarit prea mult

Are 2 copii

Postat

:) borcea reloaded 'loveste' again. ba prostane tu si recenziile pe care le postezi le inventezi . du-te-n plm de noname ce esti. pana si curvele te injura pe strada:))))))))). asta mi se pare supertare. iti dai seama cat de stupid esti. :))))))) . iar aia cu 'recunoscutu' e intr-adevar epica. ba haroune fa lumii asta un bine si nu mai scrie. sunt unii care te recunosc 'dupa scris' :)))))). pielea pulii ai fost pielea pulii ramai ba infectule!Tu vorbesti de acces?pai tu numa la alea de 50 alei ai acces

Iar fabulezi. Vezi ca boala ta se poate trata, fa-ti un bine si interneaza-te.

• Minus 3
Vizitator alexaschiuta
Postat

mister elucidat, daca sunt fete au viitor :))))

2 fete are.

Vizitator alexaschiuta
Postat

Daca nu mama, tata

Postat

Mie mi-a povestit de 3.
Oricum ar fi, nu este treaba noastra. Parerea mea este ca se zbate si ea in viata cum poate. La pregatirea ei ce altceva ar putea face care s-ai permita sa-si intregtina copii. Nu vad nici o rusine aici sau ceva de condamnat.

Pe de alta parte ma intreb cum s-ar simti cand o mai vad cu copii pe strada sa-i intreb daca stiu ca mama lor e curva? Ar mai trebui sa se gandeasca si la asta. Au copii aia fix atata vina cat am avut si eu cand s-a gandit ce bine ar fi sa comenteze.

• Minus 3
Vizitator alexaschiuta
Postat

Nu cred ca e important cati copii are. Nu suntem in masura sa judecam. Conteaza prestatia.

Postat

Nu cred ca e important cati copii are. Nu suntem in masura sa judecam. Conteaza prestatia.

adevarat, oricum multe au copii deja si asta e unu din motivele pentru care presteaza.......dar nu e un criteriu care ar trebuii sa influenteze cu nimic ce vorbim noi aici :)

Nu e ca si cum daca are 1 copil mergi, dar la doi parca nu te-ai baga (poate din cauza ca e mai largita :))) ) .....dar nu e un criteriu:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...