Sari la conținut

Membru banat dar inca activ. WTF?!?

Postări Recomandate

Vizitator 2012
Reputație: 0
Postat

Afriq, eram membru de ceva vreme. Nu am tinut cont de regulament pentru ca simplu, nu exista. Am tinut cont de bun simt si am mizat pe confidentialitate. Note? putin deplasat sa dai note. Povestire, tine si de talentul fiecaruia, eu nu sunt inzestrat cu asa ceva.

Cautatorule, multumesc. Cu diverse ocazii mai ajung pe la capitala, insa mi se pare prea aglomerat sa postez tot ce am facut acolo daca nu ar fi fost ceva iesit din comun. Nu punctele de reputatie sunt cele ce ma intereseaza si nu vad rostul sa mai spun si eu inca o data ce au spus colegii mei.

Stau de sase, cred ca tu ai ceva probleme. Se numeste pupincurism. Din moment ce postam pe acest forum si aduceam putina contributie, faceam parte din comunitate, care nu ar trebui tratata ca si casa lui Pisicut ci a tuturor.

Restul, cu blogurile, e mult de discutat dar nu face subiectul acestui topic.

Pisicut, nici macar un bun venit cum se practica la restul :D

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

@Gogoncea

Banarea ta era previzibila avand in vedere jignirile aduse, comentariile deplasate, aruncatul cu noroi in echipa de moderare si dispretul aratat in ultimele postari inclusiv de la thread-ul Ginei in care ne-ai acuzat cum ca domnisoara Gina am fi de fapt noi moderatorii. Toate aceste lucruri au dus la banare permanenta.

:beex2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator stau de sase
Postat

@go goncea , esti prea putin inteligent sa ma citesti.sa ti explic:am fost banat si eu si cand am facut postarea cu fernando de la caransebes era o caterinca si nu la adresa ta.

Apoi Cautatorul a afirmat ca cineva din cadrul conducerii s -a pripit sa te bAneze ( la fel si in cazul meu) si eu am zis ca poate cineva sufera de pripism.Nu sunt doctor sa pun diagnostic ,dar un haz de necaz mi-l permit si eu.Nu era la adresa ta.Dar asta e,multi stiu sa citeasca , dAr nu toti inteleg.

Vizitator 2012
Postat

@Gogoncea

ultimele postari inclusiv de la thread-ul Ginei in care ne-ai acuzat cum ca domnisoara Gina am fi de fapt noi moderatorii.

Depaseste puterea mea de intelegere. Ma voi limita doar la a culege informatii de pe acest forum. Te rog sa banezi si acest cont.

Stau de sase, mai da o fuga in scoala elementara.

Vizitator stau de sase
Postat

@2012, sa nu te superi pe ... tine, dar corect se scrie "mai da o fuga la scoala elementara." Succesuri;)

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Doamne, câte lupte intestine, câte coate, câte îmbrânceli! N-aţi obosit, fraţilor? Este poate un blestem al acestui neam să învestească atâta energie "în interior", decât "în afară". În loc să dăm piept cu universul şi cu Dumnezeu, noi ne obosim a căuta la fiecare pas bârna din ochiul fratelui nostru. La fel şi aici: în loc să futem şi să scriem despre, pentru binele nostru şi al celorlalţi, ne războim în lupte fratricide, fără sens şi fără rezultat...

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

Coane Stalingrad,daca aș putea,ți-aș +1 ca mare adevar mai graiesti aici.

Mi-am propus sa nu intervin in aceste"lupte"....care predomina majoritatea thread-urilor inclusiv in secțiunea de top si de cele mai multe ori am reusit si ma simt cel mai fericit!Acum doi ani cand am descoperit acest "spațiu" nu credeam ca va veni o vreme cand principala tematica a forumului va fi alta decat cea pe care o stim cu toții.

Vizitator stau de sase
Postat

Stalingrad in locul tau as fi tacut acum, daca aveai sange sau macar doua oo spuneai public daca ai facut sau nu report pe kktul ala de PM.Degeaba ai tanc daca ai permis de sofer!Daca te acuza cineva pe tine de pupincurist ai fi tacut din gura!?Io nu ,bai,baiatule!Daca era vreun motiv pt care sa ma baneze cel corect era pt ca m-am luat destul de conducerea de aici.Deci de unde pupincurism?

• Administrator
Postat

Stalingrad in locul tau as fi tacut acum, daca aveai sange sau macar doua oo spuneai public daca ai facut sau nu report pe kktul ala de PM.Degeaba ai tanc daca ai permis de sofer!Daca te acuza cineva pe tine de pupincurist ai fi tacut din gura!?Io nu ,bai,baiatule!Daca era vreun motiv pt care sa ma baneze cel corect era pt ca m-am luat destul de conducerea de aici.Deci de unde pupincurism?

Stalingrad e unu din membrii care ti-a luat apararea dupa banare.Si nici nu a dat report.

:wave

Vizitator stau de sase
Postat

@Pisic ,atunci se contrazice cineva care a afirmat ca a dat report...Imi cer public scuze @stalingrad.

• Administrator
Postat

@Pisic ,atunci se contrazice cineva care a afirmat ca a dat report...Imi cer public scuze @stalingrad.

reportul a venit de la spamul lui scrat, asa au inceput cautarile

Vizitator stau de sase
Postat

reportul a venit de la spamul lui scrat, asa au inceput cautarile

Gata bre,pricep.Am picat ca musca-n lapte.Omul sustine ca nu a dat report si din ce inteleg eu, Vyp si Stalingrad nici nu ar fi discutat sau complotat impotriva forumului.

Chiar te rog sa imi stergi userul, credeam ca pot sa fiu ca inainte sa ajut prin viitoare recenzii, dar nu pot .Intru aiurea in conflict cu oamenii astia, au si ei dreptate, am si eu uneori.

Postat

salutare confratilor. imi cer scuze ca ma bag intr-un razboi( care vad ca nu se mai termina) intre membrii "colorati" sau fosti "colorati" dar nu pot sa nu imi exprim regretul ca  in loc sa urmam sensul acestui forum si anume sa ne ajutam intre noi curvarii cam pe mai toate categoriile se duc lupte mai ceva ca in al doilea razboi mondial. poate sunt eu prea mic copil intr-o lume asa de mare a intereselor pe care sincer nu le inteleg. eu sper ca in cele din urma sa va calmati si sa se reia cursul normal al acestui forum care dupa parerea mea este cam cel mai complet care este la noi in tara. cu stima si sper sa nu fi deranjat pe nimeni dar asta este parerea mea.salutare si spor la ce vreti voi

• Administrator
Postat

Gata bre,pricep.Am picat ca musca-n lapte.Omul sustine ca nu a dat report si din ce inteleg eu, Vyp si Stalingrad nici nu ar fi discutat sau complotat impotriva forumului.

Chiar te rog sa imi stergi userul, credeam ca pot sa fiu ca inainte sa ajut prin viitoare recenzii, dar nu pot .Intru aiurea in conflict cu oamenii astia, au si ei dreptate, am si eu uneori.

Ok, am sa explic in randurile urmatoare cum a fost gandita banarea. A fost in felul urmator: - o raportare -> verificare PM -> concluzie membru scrat a spamat si ceruse stergerea contului dupa asta -> verificare ziua urmatoare -> verificare ziua urmatoare -> alte informatii -> legatura vypuse- spammer -> euflo legatura despre vypuse -> toti banati

fara rautate

Vizitator 2012
Postat

Admin, inchide topicul si baneaza-mi si contul acesta. 

Vizitator dan70
Postat

altii care si au luat jucariile si au plecat acasa la mamica si la taticul

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Hai lasa danutz ca nici tu n-ai fost mai breaz, ba mai rau, tu te-ai folosit de conturi clona ca sa-ti atingi interesele.

Astia de care vorbesti tu, macar au avut coloana vertebrala sa spuna direct cine sunt si ce vor, nu s-au ascuns in spatele unui nickname inventat peste noapte ca sa atinga niste scopuri meschine.

Asa ca....rade ciob de ciob, cand el e facut zob! :D

Vizitator Deep River
Postat

Mi se pare ca merita ceva atentie discrepanta dintre stilul usor agramat cu care Irinuca ne-a obsinuit si stilul ingrijit al lui Dr. Vagin. Din cati admiratori are pe aici, unul singur se distinge drept cavaler in armura ori de cate ori domnita e in corzi. Un personaj disparut si aparut si disparut si aparut si tot asa, ce pare a fi incapabil sa iasa de sub vrajile tinerei. Ii stim cu totii numele. Oare n-ar trebui invitat si dumnealui sa inchida usa pe dinafara in calitatea-i evidenta de PRotector al PRotejatei sale PRietene ce se ocupa cu PRomovarea?

LE: acum am observat ca omul s-a retras singur, singurel.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...