mikecluj Reputație: 112 Postat Noiembrie 23, 2012 Postat Noiembrie 23, 2012 Poate cineva sa imi recomande o dama de companie care face masaj erotic de calitate ? nu frecus si mecanic cum se intampla pe la saloanele de masaj
stalingrad Reputație: 44 Postat Noiembrie 26, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 26, 2012 Damele de companie nu prea oferă masaj erotic, necum unul de calitate. Îţi pot recomanda totuşi o tipă de la un salon: Crina, de la Raiza.
songoku Reputație: 809 Postat Decembrie 10, 2012 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Decembrie 10, 2012 Mai activeaza fetele asa numite asistentele am auzit ca ar face si un masaj bun.
zorro66 Reputație: 164 Postat Decembrie 11, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 11, 2012 Mai activeaza fetele asa numite asistentele am auzit ca ar face si un masaj bun. Salut, nu va mai obositi cu cautarea asistentelor (de peste prut) inchis salonul ancheta politie, aviz amatorilor se cauta martori
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 12, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 12, 2012 Asistentele au avut şi pe aici un topic propriu (deschis, dacă nu mă înşel, de Mocu), însă el a fost şters de administraţie în momentul în care a început ancheta judiciară pentru proxenetism şi prostituţie. Salonul de masaj nu mai există, evident, cum corect a arătat Zorro.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum