Sari la conținut

0734471936 Milfa Eli

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Salutăm. Câteodată simți nevoia de ceva mai copt,dar mai bine mergeam în lume. ..Fiind la servici si scriind de pe telefon o sa fiu scurt si cuprinzător: tipa e o 'bătrânețe' care încearcă să facă un leu grămadă fara muncă. Ce să fac,daca sangele coboară din creier în penis fără sa întrebe. Îmi pare rau de experienta de aseara,chiar e nasoală batrana,nu știu de ce nu am plecat naibii. Cica masaj erotic, vrăjeală, a pus puțin ulei un handjob în timpul caruia raspundea la 2 telefoane odata,disperare mare. Eu chiar nu recomand la nimeni asa ceva.

Postat

N-am de gand sa merg. Dar, de obicei, la deschiderea unui topic nou, ar fi bine(obligatoriu chiar) sa se puna sursa anuntului si nr telefon. Recomandabil si poze daca exista.

Tu ai pus doar telefonul ... restu' nu.

Postat

De asta iti dai seama de la telefon ca is sanse mari a fi smechera, dupa cum se pisiceste fals la telefon ar trebui sa iti dea de gandit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare