Sari la conținut

acordarea in automat a rangurilor

maxxx80

Postări Recomandate

Postat

imi cer scuze pt interventia mea dar sunt putin nedumerit. fara sa vreau am observat ca confratele nostru "raduradu" care este inscris din februarie 2011 are rangul de maistru curvar cu doar 13 postari si reputatie 2. din ceea ce am citit pe regulament pentru a ajunge la stadiul de maistru curvar trebuie sa ai minim 40 de postari. poate sunt reguli pe care eu nu am fost in stare sa le inteleg sau poate nu am studiat bine regulamentul dar as dorii din partea moderatorilor un raspuns in ceea ce priveste nedumerirea mea. multumesc anticipat.

P.S. tin sa precizez confratelui raduradu ca nu este nimic personal ci doar o nedumerire a mea in ceea ce priveste acordarea rangurilor

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

imi cer scuze pt interventia mea dar sunt putin nedumerit. fara sa vreau am observat ca confratele nostru "raduradu" care este inscris din februarie 2011 are rangul de maistru curvar cu doar 13 postari si reputatie 2. din ceea ce am citit pe regulament pentru a ajunge la stadiul de maistru curvar trebuie sa ai minim 40 de postari. poate sunt reguli pe care eu nu am fost in stare sa le inteleg sau poate nu am studiat bine regulamentul dar as dorii din partea moderatorilor un raspuns in ceea ce priveste nedumerirea mea. multumesc anticipat.

P.S. tin sa precizez confratelui raduradu ca nu este nimic personal ci doar o nedumerire a mea in ceea ce priveste acordarea rangurilor

salut max,

Intr-adevar promovarea ca maistru curvar se face la 40 de posturi. Membrul mentionat de tine e o exceptie ca multi alti utilizatori de cand s-a facut trecerea de la platforma veche (in martie) la cea actuala. Exista si membrii VIP care au reputatie negativa (reputatia veche nu a putut fi mutata la sistemul vechi, ei au inceput de la 0 si au adunat negative cand erau "colorati".

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...