inesines Reputație: 5299 Postat Iulie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Iulie 19, 2017 Imi poate recomanda cineva un fotograf profesional in Oradea? Cu experienta in poze nud (erotice) ? (Nu fotografi de nunti) . Nu ma intereseaza sa aiba locatie. (Studio) . Doar experienta in domeniu. Ms... 2 1
mylky Reputație: 327 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Imi poate recomanda cineva un fotograf profesional in Oradea? Cu experienta in poze nud (erotice) ?(Nu fotografi de nunti) . Nu ma intereseaza sa aiba locatie. (Studio) . Doar experienta in domeniu. Ms...contact me.... 1
inesines Reputație: 5299 Postat Iulie 20, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Iulie 20, 2017 Nu -ti pot da mesaje. Suna-ma 0755 259 282. Ines 1
zafluger Reputație: 567 Postat Iulie 20, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 20, 2017 Incearca RGL foto... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Imi poate recomanda cineva un fotograf profesional in Oradea? Cu experienta in poze nud (erotice) ?(Nu fotografi de nunti) . Nu ma intereseaza sa aiba locatie. (Studio) . Doar experienta in domeniu. Ms...Doar daca vii la celalalt capat al tarii (Galati) :laugh2 Sau, daca imi platesti deplasarea ! On Topic: Bogdan Grigore, Gina Buliga, Cristian Crisbasan. 2
mylky Reputație: 327 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Te-am sunat direct busy.... ai nr meu la mesaje .... am trimis sms mersi o Zi faina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum