Sari la conținut

0756357548 - troatfucking

Postări Recomandate

Vizitator matrakci76
Reputație: 0
Postat

Ba baiatule dar tie nu prea ti-a placut pe la scoala.

Vizitator matrakci76
Postat

Tu esti caz de Sopoca!

Vizitator matrakci76
Postat

Fa-ti nr atata timp cat or sa te lase adminii forumului,ne mai miram de ce nu sunt recezii pe aici, din cauza unuia ca tine .FEREASCA DUMNEZEU SA TE LASE MEMEACA!

Postat

Am încercat eu sa ajung la duduie, e pe undeva prin Zamca, nu mai rețin strada însă e la câțiva pași de Hotel. O sun, îmi răspunde... revino în 10 min, după 10 min sun, revino în 30 de minute. Reușesc într-un final sa fixez o ora cu ea, ajung în zona ei, punctual, sun să-mi dea exact adresa și îmi zice sa revin în 30 min. Sincer... nici nu știu de ce am pierdut timpul cu ea.

• Minus 1
Vizitator matrakci76
Postat

Am încercat eu sa ajung la duduie, e pe undeva prin Zamca, nu mai rețin strada însă e la câțiva pași de Hotel. O sun, îmi răspunde... revino în 10 min, după 10 min sun, revino în 30 de minute. Reușesc într-un final sa fixez o ora cu ea, ajung în zona ei, punctual, sun să-mi dea exact adresa și îmi zice sa revin în 30 min. Sincer... nici nu știu de ce am pierdut timpul cu ea.

Adevarul este ca si eu am prins-o foarte,foarte greu asta din cauza probabil ca are multi clienti,sper sa nu il supar iar pe Marcus ca am postat pe Suceava si ca ma bag iar in seama despre aceasta tipa dar eu zic ca este chiar serioasa,de prins o prinzi greu in rest zic ca e ok.
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stai ca am avut si peste acum :)) si pisicutz mi-a unit topicele de-acum..ce dracu vreti de la mine? Ce mai urmează să scrieți? Ca am sida, sifilis, ca talharesc clienții? Ce va iese de aici, ce aveti cu mine?

Vizitator marcus6
Postat

Stai ca am avut si peste acum :)) si pisicutz mi-a unit topicele de-acum..ce dracu vreti de la mine? Ce mai urmează să scrieți? Ca am sida, sifilis, ca talharesc clienții? Ce va iese de aici, ce aveti cu mine?

nu are nimeni nimic cu tine stai linistita astea sunt regurile aici, nu team vizitat de 3 ani dar mai de treaba si cu servicii bune si foarte curata foarte igenica, nu prea am întîlnit nu te supara astea sunt regurile
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani
Postat

Buna Andreea si la multi ani.maai bine lasi rautatile lumii deoparte,noi cei de la Focsani cel putin care te,-am vizitat stim ce si cum oferi asa ca te asteptam din nou pe la noi cat de curand.

Vizitator matrakci76
Postat

Numai 2 poze are false restul sunt pozele ei 100%. Pozele ce are nr de telefon pe ele sunt pozele ei.

Confirm,pozele cu nr de telefon pe ele sunt reale sunt ale tipei pe numele ei Andreea.
Postat

Ce contează 10 poze reale, alea 2 sunt un exemplu si gata. Ca toate s false, editate si fotoshopate! Te bagi tu acum... :))) te pup:*:*

Vizitator matrakci76
Postat

Ce contează 10 poze reale, alea 2 sunt un exemplu si gata. Ca toate s false, editate si fotoshopate! Te bagi tu acum... :))) te pup:*:*

Cand vii la Focsani?
Postat

Matrakci, nu stiu sa-ti spun, ma mai întrebase cineva aici si n-am apucat să-i răspund.. anunț bineinteles in caz de.. zi buna sa ai!

Colerixu..asa o fi, voi stiti aici mai bine ce si cum, eu am lucrat o vreme buna cu pozele Anastasiei, mai demult. Unul nu mi-a spus cum că ar fi false, în schimb pe cele personale, da, s-a mai gasit sa-mi spuna ca parcă...m...deși nu-s nici macar editate. Mna...zi buna si tie! :)

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Buna. Nu am reusit sa gasesc o descroere a serviciilor sau vreo recenzie de incredere. Asa ca m-am deci sa te inteeb direct. 1..te gasesc azi dimineata?

2...faci deepthroat sustinut?

3...sex intre sanii aia minunati?

4...finalizare orala si faciala?

Vizitator marcus6
Postat

Buna. Nu am reusit sa gasesc o descroere a serviciilor sau vreo recenzie de incredere. Asa ca m-am deci sa te inteeb direct. 1..te gasesc azi dimineata?

2...faci deepthroat sustinut?

3...sex intre sanii aia minunati?

4...finalizare orala si faciala?

Ai văzut cumva anunțul ei pe publi24, ai sunat si nu ția răspuns?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...