joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iulie 23, 2017 Imediat ce am aflat de moartea Denisei Raducu RIP :( 1
indragostitul Reputație: 672 Postat Iulie 24, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 24, 2017 Pacat...Am auzit ca era virgina, pe bune?
gicanul Reputație: -132 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iulie 24, 2017 Uite atunci... http://nimfomane.com/forum/topic/62343-cand-ati-plans-ultima-oara/page-1 2 4
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 24, 2017 maine aii de plm, ce topic!
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 24, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Iulie 24, 2017 maine aii de plm, ce topic! Acelasi topic l-a deschis si protejatala sarmalagiului, euglena4u. Vezi ca iti sare stapanul (piton) in cap. Toti lacheii (inclusiv stapanul tau) au lins rapandula aia in cur. 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 24, 2017 Iar s-a facut Dylanbuc de cacat 2
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 24, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Iulie 24, 2017 Foarte interesant topic! Fara misto!..Comparand continutul acestui topic cu cel al topicului cu acelasi subiect deschis de @sorina4yiou acum cativa ani, se poate constata cat de jos a coborat nivelul acestui forum. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Cand m-am uitat la Kingdom of Heaven, Gladiator, Enemy at the Gates, Leningrad (varianta cu Mira Sorvino) si Dunkirk...
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 24, 2017 Poate ar trebui sa renunti la filmele de genul celor enumerate de tine... Incearca Titanic! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 cand am taiat ultima data ciapada' am luat si eu,ca halau',una mai mare...cand m-a pleZnit... 1 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 24, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iulie 24, 2017 Cand am citit boraciunile diareeice scrie pe jegul asta imputit de forum plin de lingai, pesti si curve penale timp de 4 ani din viata mea am dat mii de lei la curve si sute de lei lui bogdan puteam merge in cea mai smechera vacanta cu banii aia.Dar am decis sa stau sa mangai coaiele unor distrusi care vad forumul asta ca pe o biblie, sa ma cert sau sa ling in cur niste femei care iau 4 puli in toate gaurile, chiar vizitandu-le pe unele!Cat de distrus am ajuns? bag pula in viata asta!Banaza-ma o data bogdanel dati-as muie tie si rozetei si lui miky pipilica altmuist ramsay lastunicorn soyeylamuie catalindic si restul cacatiilor distrusi fara viitor care o ardeti pe aici. In special proxenetilor si ligai lor cinestie liviu 3 3
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 24, 2017 Cand am citit boraciunile diareeice scrie pe jegul asta imputit de forum plin de lingai, pesti si curve penale timp de 4 ani din viata mea am dat mii de lei la curve si sute de lei lui bogdan puteam merge in cea mai smechera vacanta cu banii aia.Dar am decis sa stau sa mangai coaiele unor distrusi care vad forumul asta ca pe o biblie, sa ma cert sau sa ling in cur niste femei care iau 4 puli in toate gaurile, chiar vizitandu-le pe unele!Cat de distrus am ajuns? bag pula in viata asta!Banaza-ma o data bogdanel dati-as muie tie si rozetei si lui miky pipilica altmuist ramsay lastunicorn soyeylamuie catalindic si restul cacatiilor distrusi fara viitor care o ardeti pe aici. In special proxenetilor si ligai lor cinestie liviuhttp://i.imgur.com/dhMeAzK.gif 3 3
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 24, 2017 Cand am citit boraciunile diareeice scrie pe jegul asta imputit de forum plin de lingai, pesti si curve penale timp de 4 ani din viata mea am dat mii de lei la curve si sute de lei lui bogdan puteam merge in cea mai smechera vacanta cu banii aia.Dar am decis sa stau sa mangai coaiele unor distrusi care vad forumul asta ca pe o biblie, sa ma cert sau sa ling in cur niste femei care iau 4 puli in toate gaurile, chiar vizitandu-le pe unele!Cat de distrus am ajuns? bag pula in viata asta!Banaza-ma o data bogdanel dati-as muie tie si rozetei si lui miky pipilica altmuist ramsay lastunicorn soyeylamuie catalindic si restul cacatiilor distrusi fara viitor care o ardeti pe aici. In special proxenetilor si ligai lor cinestie liviuSi tu o iei pe urmele marinarului si vrei sa te sinucizi virtual?😎PS:Ai cazut si tu in capcana recenziilor false si umflate cu pompa?😩
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 24, 2017 Iar s-a facut Dylanbuc de cacat Eu m-am facut? Eu cred ca tu te faci, comentand de prost gust. Cea ce am postat eu mai sus a fost o ironie asupra topicului care este de asemenea de prost gust. Dar daca tu nu intelegi ce este ironia, nu mai este problema mea. Te sfatuiesc sa nu mai vorbesti aiurea, prin asta demostrezi ca esti la fel ca alti prosti. Este si o vorba in popor: "Daca taceai, filosof ramaneai". Dar... pe tine te mananca limba, bag seama.
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 24, 2017 Eu m-am facut? Eu cred ca tu te faci, comentand de prost gust. Cea ce am postat eu mai sus a fost o ironie asupra topicului care este de asemenea de prost gust. Dar daca tu nu intelegi ce este ironia, nu mai este problema mea. Te sfatuiesc sa nu mai vorbesti aiurea, prin asta demostrezi ca esti la fel ca alti prosti.Culca-te Dilane ca a trecut ora ta de culcare 3 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 24, 2017 Culca-te Dilane ca a trecut ora ta de culcare Auzi, nu imi spui tu mie ce sa fac. S-a inteles? Si am incheiat discutia!
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 24, 2017 Auzi, nu imi spui tu mie ce sa fac. S-a inteles? Si am incheiat discutia!La culcare am spus, ACUM !!!! 3 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 24, 2017 La culcare am spus, ACUM !!!!Ba, eu nu vorbesc romaneste? Nu imi spui tu mie ce sa fac. Nu este treaba ta.
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 24, 2017 Ba, eu nu vorbesc romaneste? Nu imi spui tu mie ce sa fac. Nu este treaba ta.Nu ai auzit sa te culci, ma faci sa repet ?!MARS LA CULCARE !!!!http://www.gifimagesdownload.com/wp-content/uploads/2016/02/latest-slap-gif-781.gif 4 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 24, 2017 Nu ai auzit sa te culci, ma faci sa repet ?!MARS LA CULCARE !!!!http://www.gifimagesdownload.com/wp-content/uploads/2016/02/latest-slap-gif-781.gifMars tu! 6
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 24, 2017 Mars tu!Nu fii obraznic ! Gata ! , nu te mai uiti la desene, nu te mai joci cu spinner-ulMars la colt, esti pedepsit !!! 2 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 24, 2017 Nu fii obraznic ! Gata ! , nu te mai uiti la desene, nu te mai joci cu spinner-ulMars la colt, esti pedepsit !!!Da cine a inceput primul, cu obrazniciile? Eu? Te inseli. Eu niciodata nu sunt obraznic fara motiv.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum