Sari la conținut

Când ai plâns ultima oară ?

Postări Recomandate

• Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

maine

aii de plm, ce topic! :slap2

Acelasi topic l-a deschis si protejatala sarmalagiului, euglena4u. Vezi ca iti sare stapanul (piton) in cap. Toti lacheii (inclusiv stapanul tau) au lins rapandula aia in cur.

• Minus 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Foarte interesant topic! Fara misto!..

Comparand continutul acestui topic cu cel al topicului cu acelasi subiect deschis de @sorina4yiou acum cativa ani, se poate constata cat de jos a coborat nivelul acestui forum. :(

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cand m-am uitat la Kingdom of Heaven, Gladiator, Enemy at the Gates, Leningrad (varianta cu Mira Sorvino) si Dunkirk... :(

• Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Poate ar trebui sa renunti la filmele de genul celor enumerate de tine... Incearca Titanic! :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cand am taiat ultima data ciapa

​da' am luat si eu,ca halau',una mai mare...

cand m-a pleZnit...

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Cand am citit boraciunile diareeice scrie pe jegul asta imputit de forum plin de lingai, pesti si curve penale timp de 4 ani din viata mea am dat mii de lei la curve si sute de lei lui bogdan puteam merge in cea mai smechera vacanta cu banii aia.

Dar am decis sa stau sa mangai coaiele unor distrusi care vad forumul asta ca pe o biblie, sa ma cert sau sa ling in cur niste femei care iau 4 puli in toate gaurile, chiar vizitandu-le pe unele!

Cat de distrus am ajuns? bag pula in viata asta!

Banaza-ma o data bogdanel dati-as muie tie si rozetei si lui miky pipilica altmuist ramsay lastunicorn soyeylamuie catalindic si restul cacatiilor distrusi fara viitor care o ardeti pe aici. In special proxenetilor si ligai lor cinestie liviu

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Cand am citit boraciunile diareeice scrie pe jegul asta imputit de forum plin de lingai, pesti si curve penale timp de 4 ani din viata mea am dat mii de lei la curve si sute de lei lui bogdan puteam merge in cea mai smechera vacanta cu banii aia.

Dar am decis sa stau sa mangai coaiele unor distrusi care vad forumul asta ca pe o biblie, sa ma cert sau sa ling in cur niste femei care iau 4 puli in toate gaurile, chiar vizitandu-le pe unele!

Banaza-ma o data bogdanel dati-as muie tie si rozetei si lui miky pipilica altmuist ramsay lastunicorn soyeylamuie catalindic si restul cacatiilor distrusi fara viitor care o ardeti pe aici. In special proxenetilor si ligai lor cinestie liviu

http://i.imgur.com/dhMeAzK.gif

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Si tu o iei pe urmele marinarului si vrei sa te sinucizi virtual?😎

PS:Ai cazut si tu in capcana recenziilor false si umflate cu pompa?😩

• Oras:Undeva
Postat

Iar s-a facut Dylanbuc de cacat =))

Eu m-am facut? Eu cred ca tu te faci, comentand de prost gust.

Cea ce am postat eu mai sus a fost o ironie asupra topicului care este de asemenea de prost gust. Dar daca tu nu intelegi ce este ironia, nu mai este problema mea.

Te sfatuiesc sa nu mai vorbesti aiurea, prin asta demostrezi ca esti la fel ca alti prosti.

Este si o vorba in popor: "Daca taceai, filosof ramaneai". Dar... pe tine te mananca limba, bag seama.

Postat

Eu m-am facut? Eu cred ca tu te faci, comentand de prost gust.

Cea ce am postat eu mai sus a fost o ironie asupra topicului care este de asemenea de prost gust. Dar daca tu nu intelegi ce este ironia, nu mai este problema mea.

Te sfatuiesc sa nu mai vorbesti aiurea, prin asta demostrezi ca esti la fel ca alti prosti.

Culca-te Dilane ca a trecut ora ta de culcare :baby2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Culca-te Dilane ca a trecut ora ta de culcare :baby2

Auzi, nu imi spui tu mie ce sa fac. S-a inteles? Si am incheiat discutia!
Postat

Auzi, nu imi spui tu mie ce sa fac. S-a inteles? Si am incheiat discutia!

La culcare am spus, ACUM !!!!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

La culcare am spus, ACUM !!!!

Ba, eu nu vorbesc romaneste?

Nu imi spui tu mie ce sa fac. Nu este treaba ta.

Postat

Ba, eu nu vorbesc romaneste?

Nu imi spui tu mie ce sa fac. Nu este treaba ta.

Nu ai auzit sa te culci, ma faci sa repet ?!

MARS LA CULCARE !!!!

http://www.gifimagesdownload.com/wp-content/uploads/2016/02/latest-slap-gif-781.gif

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Nu ai auzit sa te culci, ma faci sa repet ?!

MARS LA CULCARE !!!!

http://www.gifimagesdownload.com/wp-content/uploads/2016/02/latest-slap-gif-781.gif

Mars tu!
  • Minus 6
Postat

Mars tu!

Nu fii obraznic ! :refoz

Gata ! , nu te mai uiti la desene, nu te mai joci cu spinner-ul

Mars la colt, esti pedepsit !!!

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Nu fii obraznic ! :refoz

Gata ! , nu te mai uiti la desene, nu te mai joci cu spinner-ul

Mars la colt, esti pedepsit !!!

Da cine a inceput primul, cu obrazniciile? Eu? Te inseli.

Eu niciodata nu sunt obraznic fara motiv.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...