Sari la conținut

...Ce hobby-uri mai aveti ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Este primul topic pe care-l deschid pe acest forum ... sper ca nu va deranjeaza . 

Din punctul meu de vedere , un hobby este o necesitate ... un mod de a evada din stress-ul cotidian . Natura acestui hobby este 

neimportanta , atat timp cat ofera o liniste psihica , atat de necesara ... 

Mie i-mi place sa ma joc cu metalul ... indiferent de natura lui . Ma pasioneaza cutitele , lamele taioase . Genul asta 

de activitate este departe de meseria pe care o practic , insa ma calmeaza , am un sentiment de implinire cand termin 

un cutit de vanatoare , plecand de la o camasa de rument , sa zicem , trecand prin forjare , apoi formare , design , alegerea 

unui material potrivit pentru garda , maner ... 

Pe voi ce va pasioneaza ?  Sper ca intrebarea nu e prea personala , si nici deplasata ... 

cheers. 

post-79235-0-55330800-1500893883_thumb.jpg

• Like 18
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:B

Este primul topic pe care-l deschid pe acest forum ... sper ca nu va deranjeaza . 

Din punctul meu de vedere , un hobby este o necesitate ... un mod de a evada din stress-ul cotidian . Natura acestui hobby este 

neimportanta , atat timp cat ofera o liniste psihica , atat de necesara ... 

Mie i-mi place sa ma joc cu metalul ... indiferent de natura lui . Ma pasioneaza cutitele , lamele taioase . Genul asta 

de activitate este departe de meseria pe care o practic , insa ma calmeaza , am un sentiment de implinire cand termin 

un cutit de vanatoare , plecand de la o camasa de rument , sa zicem , trecand prin forjare , apoi formare , design , alegerea 

unui material potrivit pentru garda , maner ... 

Pe voi ce va pasioneaza ?  Sper ca intrebarea nu e prea personala , si nici deplasata ... 

cheers. 

Eu cred ca ma vad nevoita sa imi revizuiesc comportamentul fata de mata nenea si sa te fac bun, buuun amic.

Iubesc cutitele!! :D Ca sa ne cinstim amicitia ce imi faci frumos. Personalizat cu RozKendendra inscriptionat pe maner 

Link spre comentariu

@roza kendra 

Este extrem de putin probabil sa va satisfac cererea , stimata doamna . Timpul liber pe care pot sa-l acord acestui hobby este 

extrem de limitat ( in jur de 2-3 ore la 4 zile ) . Insa va multumesc pentru atentia acordata . 

Nu ma intelegeti gresit , nu va refuz , insa nu stiu cand si daca voi putea sa onorez o asemnea cerere . 

cheers. 

• Like 8
  • Minus 6
Link spre comentariu

Rabdarea este o virtute absolut necesara cand vorbim de un hobby ... Practic , nu e vorba despre rabdare , ci de pasiune ...uneori dusa la extrem . 

@worldoftanks ... felicitari . 

cheers. 

• Like 8
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

In afara de fotografie, as face niste cursuri de scafandru. Dar, desi Galati este oras la Dunare, Siret si alte ape in judet, nu prea face nimeni asemenea cursuri. Si sa ma duc la Cta. special pentru asta nu renteaza ! :(

• Like 3
Link spre comentariu

@roza kendra 

Este extrem de putin probabil sa va satisfac cererea , stimata doamna . Timpul liber pe care pot sa-l acord acestui hobby este 

extrem de limitat ( in jur de 2-3 ore la 4 zile ) . Insa va multumesc pentru atentia acordata . 

Nu ma intelegeti gresit , nu va refuz , insa nu stiu cand si daca voi putea sa onorez o asemnea cerere . 

cheers. 

Este apreciat oricand ar fi sa fie. In mod normal m-as oferi sa il achiitionez la ce consider just pt munca implicata, dar fiind ceva fata de care simt pasiune si eu o fire usor sentimentala cand imi place ceva cu adevarat ma incanta sa imi parvina sub forma de dar. Daca preferi pot sa il achizitionez chiar.

Si incearca sa tutuiesti te rog. stiu ca incerci sa fii gentil, dar nu as vrea sa ma simt ca o fosila ca nu este cazul dupa cifra2,3 din cnp:)) Imi poti spune simplu RozKendra si-s obisnuita sa fiu apelata cu Roz cel mai des. In sfarsit...ai un hobby frumos si migalos ceea ce respect. :)

On topic eu fac sudoku ca nu prea mai am multa rabdare la hobbyuri sau citesc, unde nu imi piere niciodata rabdarea. 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia

Interesant ... ce esente de lemn folosesti ? Exotice ( burl , ebony , rose wood ) sau indigene ?

În mare parte reciclez lemnul de la piese de mobilier vechi sau folosesc crengile cazute din copaci de preferabil fag sau cireș, îmi place sentimenul cand gasesc o bucată de lemn si reusesc sa îi dau o formă, o utilitate :)

• Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Locatie

În mare parte reciclez lemnul de la piese de mobilier vechi sau folosesc crengile cazute din copaci de preferabil fag sau cireș, îmi place sentimenul cand gasesc o bucată de lemn si reusesc sa îi dau o formă, o utilitate :)

Mai, sa fie! Si doar e evident pentru toti ca singurul tau hobby e sa-ti traiesti viata pe nimfomane.com, cu zeci de conturi clona, zeci de mii de postari anual si promovarea fetitelor din parohia ta si a amicilor tai.

Link spre comentariu

Să-l fut pe Lisandru cu coada de la mop

Va rog sa ma scuzati , as dori sa va cer o favoare . Daca se poate , sa pastram topic-ul " curat " ... Probabil ca aveti motivele dumneavoastra sa 

ganditi asa , insa nu cred ca este neaparat necesar sa va manifestati atat de ...colorat . Nu-l cunosc pe " Lisandru " , si nici nu caut motiv de galceava , 

dar as dori , in limita posibilitatilor , sa pastram totusi o conduita civilizata .

@roza kendra . 

Doamna ... nu e vorba de gentilete . Este o alegere constienta . Si in acelasi timp , un exercitiu de comunicare . Probabil ca multi gasesc modalitatea mea de 

exprimare putin pretentioasa , dar este treaba lor , si nu sunt eu cel care sa judece . Ati vazut ca daca sunt suficient de starnit , pot folosi fara probleme si 

un limbaj mai colorat ... insa prefer sa nu cad in aceasta extrema , mi se pare dezagreabil si sub demnitatea unui barbat care se respecta . 

On topic :

Este cineva pe aici care cocheteaza cu astronomia ? La nivel de amator , evident ... 

cheers. 

• Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu

Mai, sa fie! Si doar e evident pentru toti ca singurul tau hobby e sa-ti traiesti viata pe nimfomane.com, cu zeci de conturi clona, zeci de mii de postari anual si promovarea fetitelor din parohia ta si a amicilor tai.

Domnule , 

Departe de mine intentia de a va tine o lectie de morala , admir faptul ca ati reusit sa evitati folosirea unui limbaj licentios ... insa v-as ruga respectuos sa incercati 

sa nu fiti rautacios . Nu incerc sa iau apararea lui @henzo pascalau , nu-l cunosc , si nici nu urmaresc postarile lui . Insa sunt dezamagit de faptul ca nu aveti taria 

de a nu folosi acest topic pentru " a baga batul prin gard " ( daca i-mi este permisa folosirea acestei expresii ) . 

Va rog sa nu ma intelegeti gresit , nu caut cearta ... doresc cu tot dinadinsul sa pastram acest topic cat mai civilizat , fara interventii suparatoare . 

Va multumesc pentru intelegere , si sper ca nu v-am jignit sau insultat inteligenta . 

Cu stima 

Katran 

• Like 11
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks
Reputație: 0

Va rog sa ma scuzati , as dori sa va cer o favoare . Daca se poate , sa pastram topic-ul " curat " ... Probabil ca aveti motivele dumneavoastra sa 

ganditi asa , insa nu cred ca este neaparat necesar sa va manifestati atat de ...colorat . Nu-l cunosc pe " Lisandru " , si nici nu caut motiv de galceava , 

dar as dori , in limita posibilitatilor , sa pastram totusi o conduita civilizata .

Achiesez, lato sensu, la rugămintea colegului @katran.

Mulțumesc.

Link spre comentariu

Domnule , 

Departe de mine intentia de a va tine o lectie de morala , admir faptul ca ati reusit sa evitati folosirea unui limbaj licentios ... insa v-as ruga respectuos sa incercati 

sa nu fiti rautacios . Nu incerc sa iau apararea lui @henzo pascalau , nu-l cunosc , si nici nu urmaresc postarile lui . Insa sunt dezamagit de faptul ca nu aveti taria 

de a nu folosi acest topic pentru " a baga batul prin gard " ( daca i-mi este permisa folosirea acestei expresii ) . 

Va rog sa nu ma intelegeti gresit , nu caut cearta ... doresc cu tot dinadinsul sa pastram acest topic cat mai civilizat , fara interventii suparatoare . 

Va multumesc pentru intelegere , si sper ca nu v-am jignit sau insultat inteligenta . 

Cu stima 

Katran 

Domnule,

Permiteti-mi, intai de toate, sa va asigur ca nu pot fi jignit sau insultat de catre cineva care se exprima cu atat de multe greseli gramaticale si chiar de logica. Cum ati facut-o dumneavoastra.

Revenind la nemultumirea dumneavoastra, va asigur ca, atunci cand voi fi membru pe forumul dumneavoastra proprietate personala, imi voi revizui comportamentul si modul de postare in functie de regulamentul pe care dumneavoastra il veti fi redactat.

In incheiere, imi exprim speranta ca nu veti folosi aceste cutite speciale pentru a va rani de unul singur ca urmare a dezamagirii provocate de raspunsul meu.

Fara prea multa stima!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Domnule,

Permiteti-mi, intai de toate, sa va asigur ca nu pot fi jignit sau insultat de catre cineva care se exprima cu atat de multe greseli gramaticale si chiar de logica. Cum ati facut-o dumneavoastra.

Revenind la nemultumirea dumneavoastra, va asigur ca, atunci cand voi fi membru pe forumul dumneavoastra proprietate personala, imi voi revizui comportamentul si modul de postare in functie de regulamentul pe care dumneavoastra il veti fi redactat.

In incheiere, imi exprim speranta ca nu veti folosi aceste cutite speciale pentru a va rani de unul singur ca urmare a dezamagirii provocate de raspunsul meu.

Fara prea multa stima!

Domnule ,

In primul rand , va multumesc pentru raspuns ... nu a fost intentia mea sa va jignesc , asa cum am precizat . Imi asum

greselile gramaticale , nu insa si cele de logica . Evident , nu este forumul meu , aveti tot dreptul sa postati orice va trece

prin cap . Rugamintea mea a fost evitarea derapajelor de comunicare , atat . Sunt dezolat ca v-am deranjat , sincer.

Cat despre ultima remarca , cea legata de utilizarea cutitelor " speciale " in scop autodistructiv , va asigur ca va ingrijorati

degeaba . Absolut degeaba ....

Cu aceeasi stima

Katran

• Like 11
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
 Nenea, esti senil, sclerozat, cum primul topic, nu mancai aaa, d-ala... de se pune-n cozonac si te tanguiai ca o fata mare acu o luna, ca vrei ca pisicul sa-ti stearga contul ? 

Ciudat cum ai sarit din lac in putz/a, atat de rapid, de la o profunda lehamite, acum dorind sa cunosti pasiunile trantorilor fara pic de viata sociala reala, care o ard p-acilea.

In afara de a taia frunza la caini p-acilea si a-si neglija familiile, unii/muuulti vand/inchiriaza femeile ca pe vidanje, restul, in pauzele de pastile/tratament psihiatric o ard veseli cu bale-n coltu gurii si ochii sticliti la monitoarele frumos colorate, altii cu o mana pe mouse/taste si una pe pula, o ciocanesc zilnic pana o umplu de rani cu ochii belitzi la pozele fetelor. 

Cam atat, cand or sa ma supere si Dumnezeu/Isus, am sa-i pomensec si pe ei, in rest numa oameni normali p-acilea.

Da ce hobby de tigan lingurar ai, plm, de-a proxenetul under cover mai lipseste sa zici ca-ti place sa te joci. 

Ia vezi poate gasesti pe aici prosti, mosi si babe care zic ca au ca hobby sa stranga banii la saltea, sa le trimitzi niste bajeti pe cap.

Si mai vezi ca majoritatii de aici le place sa se futa-n cur si sa-si dea la muie reciproc, ca bajetii, normal, constant, nonstop de vreo cativa ani de zile, sper sa nu-ti faci iluzii ca o sa gasesti p-acilea prea multi care sa zica ca pizda este pasiunea lor, ori ca le plac la nebunie femeile pe care chiar le si fut real.

@Roz, da o pula/stiulete de stainless steel cu vreo 5 bile pe ea/el, nu vrei?... nu se uzeaza, nu se crapa, nu se inmoaie, nu se rupe, nu se sparge...plm, antidepresivele, tuica si cutitele, chiar nu fac casa buna impreuna cu tine.

On topic: io n-am niciun hobby, ci-s doar masochist, in incercarea inutila de a intelege prostia si nesimtirea umana dusa la extrem, cat si gaura neagra  a femeii, din cap, nu dintre picioare, ca aia este mult mai usor de inteles/satisfacut. 

Stai chill, nu-i nimic personal, asa-s io de felul meu. :hihat

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

orgoni, am cativa  in casa, sunt buni pentru protectia impotriva radiatiilor electromagnetice, pun unul la capul pacientului cand lucrez pt ca are entropie negativa, incarca pesoana cu energie pozitiva, intareste imunitatea, stimuleaza sistemul nervos parasimpatic si induce  relaxarea si multe altele.Vreau sa fac un cloudbuster  de apartament, deocamdata adumn materiale  si am o problema sa gasesc pilitura de diverse metale  :(

ar arata in final cam asa , poza e luata de pe un site , mai am pana il fac pe al meu

http://www.orgonix.it/photos/varic%20500.jpg

• Like 8
  • Minus 11
Link spre comentariu

Da ce hobby de tigan lingurar ai, plm, de-a proxenetul under cover mai lipseste sa zici ca-ti place sa te joci. 
.......................................................................................................................

Domnule ,

O sa va surprind ... SUNT 50% tigan . Probabil ca de aici mi se trage pasiunea pentru fiare , foc , funingine ... Sincer , nu ma asteptam

la un reply din partea dvs. , am presupus ca topicul n-o sa va intereseze ...

Sunt sigur ca nu aveti nimic personal cu mine ...  sunteti notoriu pe forum pentru modul in care va exprimati . Uneori va dau dreptate , alteori insa

sunt de-a dreptul ingrozit ... nu sunteti lipsit de inteligenta , nici de abilitate de exprimare . Doar ca sunteti nitel prea virulent ...doar o parere personala .

Intradevar , la un moment dat am vrut sa dispar de pe forum , insa m-am razgandit ... presupun ca nu trebuie sa dau socoteala nimanui , corect ?

cheers.

• Like 14
  • Minus 5
Link spre comentariu

@Roz, da o pula/stiulete de stainless steel cu vreo 5 bile pe ea/el, nu vrei?... nu se uzeaza, nu se crapa, nu se inmoaie, nu se rupe, nu se sparge...plm, antidepresivele, tuica si cutitele, chiar nu fac casa buna impreuna cu tine.

On topic: io n-am niciun hobby, ci-s doar masochist, in incercarea inutila de a intelege prostia si nesimtirea umana dusa la extrem, cat si gaura neagra  a femeii, din cap, nu dintre picioare, ca aia este mult mai usor de inteles/satisfacut. 

Nu imi expun activitatea si necesitatiile sexuale pe un spatiu de prostituate, nefiind una. Dar ma indoiesc ca mi-ar placea metale cu bile in mine si nu tin sa incerc.

Nu consum tuica niciodata,desi stiu ca e sanatoasa fata de alte spirtioase,nici whiskey ca nu-s cocalareasa si nu simt nevoia de alcool in ultima vreme. Imi plac cutitele de cand sunt copil,unele avand o lucratura deosebita, nu vad ce legatura ar avea cu orice fel de consum.

Dar daca esti vreo autoritate aici sau in viata mea zilnica de femeie si nu stiam eu cui sa ii dau raportul cand ma bucur de un cocktail, vodka tonic sau macar un pahar de vin bun sau o simpla bere o sa ma asiur c a ma lohe special sa iti dau tie raportul si sa iti fericesc iua citandu-te direct,cum vad ca tu nu ai facut-o adresandu-mi diverse curiozitati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...