nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 26, 2017 Salut!Un sfat, dacă îmi este permis. Nu îți pune prea multe speranțe în ideea de a reuși să deschizi un topic în care postările de bun-simț să fie majoritare. Sau măcar **spam editat**itare...Vor fi doar niște excepții într-un ocean de vulgarități. Acest forum nu a fost vreodată o oază de civilitate. Limbajul grobian, mojic este de esența acestui forum. Am încercat de nenumărate ori să schimb ceva în această privință. Doar m-am lovit de un zid de intoleranță, injurii, insulte.Din păcate, trăim într-o societate (în general, nu doar acest forum) în care valorile morale nu mai sunt apreciate. Oamenii își pierd umanitatea și epatează doar printr-un limbaj mitocănesc, licențios.M-am resemnat cât privește ideea că aș putea schimba ceva în jurul meu, că aș putea schimba mentalitatea oamenilor, modul de exprimare. Nu este vorba că ai eșuat tu în a păstra un limbaj civilizat, ci despre faptul că se pierde esența noțiuni de umanitate. Mă bucur, totuși, să mai există persoane cu bun-simț.Respect! worldoftanks out! Nu e chiar atat de sumbra treaba (dintr-un punct de vedere) pe cat o descrii.Parerea mea personala,e ca in primul si-n primul rand omul e o fiinta emotionala.Azi e fericit maine ii vine sa injure pe toata lumea smdp.Asta pe de o parte .Pe de alta parte MODUL de exprimare pe acest forum fiind liber,vei gasi dupa parerea mea tipul de reactie a oamenilor in momentul in care sunt atacati sau luati peste picior.Nu suntem in vest unde deja exista un exercitiu in acest sens ,ci la noi acum invatam asta.De ce te miri?Tu cum reactionezi cand cineva te ia la misto la modul grav sau esti injurat?Nu de putine ori mi-a fost dat sa vad ca se facea misto de un om iar acela la un moment dat sare cu pumnii la celalalt. Cunoscut??? Aici nu poti sa dai cu pumnul,deci trebuie sa raspunzi.Acum stai tu linistit ca forumul asta ar fi plin de sange daca s-ar putea sari si la bataie reala la cata minte au unii.Asa ca maxim se scot din tolba injuraturile si se trag cu ele.Mai zboara pule ,muiri virtuale,eu zic in primul rand pentru ca este distractiv ,desi in anumite postari se resimte ura proletara de a da in cap interlocutorului. Sa fim seriosi ce sa schimbam?Nu se poate asta schimba.Raspunsul nu intotdeauna dar uneori reflecta nivelul intelectual al fiecaruia.Atat. PS.Ca o ultima adaugare.Din nou dupa parerea mea,dar aici pe forum am vazut o lume mult mai ideala si mai apropiata spre aspiratiile idealiste spre care ne indreptam din cand in cand decat realitatea cotidiana din Romania.Am vazut utilizatori sarind si criticand servicii,demascari de tepare si tepe ceea ce in realitate rar vei vedea.Am vazut utilizatori luandu-se in gura cu pesti,spunand parerea lor despre ei.(ceea ce in realitate nu vei vedea)Am vazut utilizatori marginalizand alti utilizatori pentru ca au comis lucruri necinstite.Am vazut oameni spunandu-le in fata altor oameni increzuti sau cu morala bolnava ca sunt oameni de nimic.Am vazut ca nu poti impresiona cu faptul ca ai bani.Am vazut intelectualitatea si oamenii cu scoala respectataSi si multe alte chestii negative bineinteles(ca pe langa asta mai sunt injuraturi.....si limbaje non-salon,(pentru mine cumva .... conteaza chiar mai putin) 5
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2017 Multumesc . Nu e chiar un pumnal , ci mai mult un letter opener ... uite aici doua lame ceva mai ok . Otel D2 , lignum vitae / satin burl wood .Foarte reusite! E clar mai mult de un hobby. Astfel de cutite pot fi postate pe bladeforums.com si sa-i lasi cu gura cascata pe cei de acolo.Vad ca sunt puse pe o menghina de freza. E din atelierul tau? Ar fi foarte interesante niste poze din atelier. 8 5
katran Reputație: 1093 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 26, 2017 Vad ca sunt puse pe o menghina de freza. E din atelierul tau? Ar fi foarte interesante niste poze din atelier. Multumesc ... nu postez pe bladeforums , cutitele nu sunt principalul meu hobby . Ma distreaza sa ma murdaresc la forja cateodata , dar in ultima vreme am inceput sa folosesc mai mult oteluri sinterizate , care nu mai trebuie forjate . Cumpar platbanda lata de 50mm si groasa de 4-5mm , o profilez pe freza iar grindul il fac manual pe un beltgrinder . Mai problematica e calirea corecta si revenirea , altfel distrugi lama si muncesti degeaba . Da , e atelierul meu ... aia nu e o menghina de freza , ci cu totul altceva . Daca studiezi bine poza , vei observa ce este de fapt ... Priveste cu atentie . Nu stiu ce sa zic cu pozele din atelier ... parca nu-mi vine sa le pun . O sa inceapa toti sa ma blameze ca vreau sa ma laud , ca sunt usor zurliu sa bag atatia bani intr-un hobby ... de parca ar trebui sa-mi cer scuze ca stau relativ bine financiar si-mi pot permite niste chestii ... Muncesc in draci pe banii mei , si nu inteleg sa dau socoteala nimanui pentru ce fac ei cu ei ... Hai ca m-am aprins nitel ... scuzele mele , dar am mai trecut prin asta pe alte forumuri , si a fost penibil ... cheers. 11 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 Multumesc ... nu postez pe bladeforums , cutitele nu sunt principalul meu hobby . Ma distreaza sa ma murdaresc la forja cateodata , dar in ultima vreme am inceput sa folosesc mai mult oteluri sinterizate , care nu mai trebuie forjate . Cumpar platbanda lata de 50mm si groasa de 4-5mm , o profilez pe freza iar grindul il fac manual pe un beltgrinder . Mai problematica e calirea corecta si revenirea , altfel distrugi lama si muncesti degeaba . Da , e atelierul meu ... aia nu e o menghina de freza , ci cu totul altceva . Daca studiezi bine poza , vei observa ce este de fapt ... Priveste cu atentie . Nu stiu ce sa zic cu pozele din atelier ... parca nu-mi vine sa le pun . O sa inceapa toti sa ma blameze ca vreau sa ma laud , ca sunt usor zurliu sa bag atatia bani intr-un hobby ... de parca ar trebui sa-mi cer scuze ca stau relativ bine financiar si-mi pot permite niste chestii ... Muncesc in draci pe banii mei , si nu inteleg sa dau socoteala nimanui pentru ce fac ei cu ei ... Hai ca m-am aprins nitel ... scuzele mele , dar am mai trecut prin asta pe alte forumuri , si a fost penibil ... cheers. Fa nene ce vrei Sa știi ca ma uit mereu la Forged în fire pe history 2 2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 Fa nene ce vrei Sa știi ca ma uit mereu la Forged în fire pe history O emisiune pe care nu o ratez 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2017 @katran: Daca nu cer prea mult, ai putea sa-mi dai niste poze prin pm? 6 2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 @katran: Daca nu cer prea mult, ai putea sa-mi dai niste poze prin pm?Nu cred ca are PM. 2 1
katran Reputație: 1093 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 26, 2017 @katran: Daca nu cer prea mult, ai putea sa-mi dai niste poze prin pm? Man ...nu am PM ...si nici nu intentionez sa postez aiurea pentru a beneficia de acest serviciu . Nici macar punctele de reputatie nu-mi spun nimic . Am vazut ca tot creste cifra aia , n-am idee ce inseamna si la ce foloseste . Si sincer , nici nu prea ma intereseaza aspectul . Uite , pot sa-ti zic ca folosesc masini Hass /Pinacho, accesorii Haimer / Gerardi , software de la SolidWorks ( proiectare , design , simulare ) , Mach3 . Daca ai oarece cunostiinte in domeniu , o sa pricepi cam ce si cum ... cheers. 8 7
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2017 OK, mersi! 7 5
mahalagoaica Reputație: 2 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 OK, mersi! Bună frumosule, ai vrea să vi pe la mine ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 Bună frumosule, ai vrea să vi pe la mine ? Ai vreun hobby? ))
mahalagoaica Reputație: 2 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 Ai vreun hobby? ))Limba si literatura romana
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 Limba si literatura romanaAm observat ))
katran Reputație: 1093 Postat August 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 6, 2017 Fotografie luata in urma cu vreo saptamana ... cu telefonul mobil , prin ocularul lunetei ( apertura 90mm , focala 900 , fara corectie cromatica ) . 14 6
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7, 2017 Postat August 7, 2017 Fotografie luata in urma cu vreo saptamana ... cu telefonul mobil , prin ocularul lunetei ( apertura 90mm , focala 900 , fara corectie cromatica ) . E bombardata rău Luna.
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2017 Up ...in pula mea ! Ca m-am plictisit de injuraturi si smardoi electronici ... Ete ...cu asta m-am ocupat in timpul liber ... 17 8
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 22, 2017 Cant la saxofon, desenez, graffiti, fotografie, scriu poezie moderna, practic snowboard si motocross, imi place a gatesc 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2017 Postat Octombrie 22, 2017 Cant la saxofon, desenez, graffiti, fotografie, scriu poezie moderna, practic snowboard si motocross, imi place a gatescTe iau de nevasta
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Octombrie 22, 2017 Mişto poze, katrane!
walkonthemoon Reputație: 337 Postat Octombrie 22, 2017 Postat Octombrie 22, 2017 katran, jos palaria! Cu CNC-urile sunt inflamat si eu de vreo 12 ani, dar deja nu mai sunt doar hobby
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 22, 2017 Cant la saxofon, desenez, graffiti, fotografie, scriu poezie moderna, practic snowboard si motocross, imi place a gateschttps://imgur.com/a/9Hzi7https://imgur.com/a/fR3Mxhttps://imgur.com/a/gXYy2https://soundcloud.com/skunkz0r/record002 Postati si voi ceva creeatii Foarte smechere cutitele katran! :clapp 2
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 22, 2017 Te iau de nevasta Ba mie de aia imi e bine singur, ca stiu sa fac detoate ) Destinu meu nu-i familia e clar ) 1
katran Reputație: 1093 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2017 Hai mersi pentru aprecieri . Inca o serie ...ceva mai vechi ... 12 8
katran Reputație: 1093 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 13, 2017 ...distractia din ultimele cateva zile ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum