roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 25, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 25, 2017 de parca decesul ma-sii, de care nu aveam de unde sa stiu,nu ca ar conta putin fata de cacaturile bolnave unde am raspuns totusi eleant si retinut ieri, e vreo scuza ca el sa fie un gunoi bolnav, gretos si mega agresiv cu orice femeiepfff marsh mah fa-ti necroloul tu tie pana una alta. nicio persoana nu te suporta on si off topicdu-te tare cu vant in pupa Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Iulie 25, 2017 Ati stricat si topicul asta ! 3 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 25, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 25, 2017 Încă mai sunt sanse sa nu fie stricat. Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nu mai bine imi bagam eu derect pula in psihologii, psihiatrii, pastilele si tratamentul tau, care vad ca nu-si mai fac efectul ? Muie sa-i dai lu ma-ta, care a fatat o catea sifilitica ca tine, ca pe maica-mea, nici daca vreau, nu cred ca o sa mai gasesc vreun os din ea dupa douaj si de ani petrecuti deja prin tarana. Baga-ti-ai pula in creierii aia prajiti de trampalie dezaxata, fomista, cersetoare si pomanagie ca viseaza numa cadouri, miliardari si alte puli verzi pe peretzi, care sa-i satisfaca toate halucinatiile delusionale. Am zis sa fiu om cu tine, si tu ce faci, te caci in capul meu, cum iti este obiceiul de cacat de tiganca dementa si mahalagioaica, futu-te-ar cainii in Balaceanca sa te futa ? Muie era cuvantul pentru emoticon, fah, proasta pulii, nebuna satului. Fah lady, a pulii-n cur de nespalata care esti, am folosit un milion de infective pantru a-mi condimenta aberatiile kilometrice, m-ai vazut vreodata sa-mi bag pula si sa dau muie la modul personal vreunui handicapat/handicapate ori sa-i violez/pomenesc neamurile vii sau/si moarte ??? Ce jeguri penale in afara de picon si de travestitul ana paraschiv, ar putea aprecia postari, atunci cand cineva pomeneste in conotatii sexuale, rude ale userilor cu care discuta ? Ba, acum, nu pe bune, voi astia, care va dati la barfa cu femei suferinde clar de tulburari psihice evidente, ea nefiind singura de p-acilea, ce pula mea de barbati sunteti, ma bulanjiilor, ati fute si capre/oi pe campii daca nu v-ar vedea lumea, nu-i asa ??? Cum ziceam, tigani gainari, moldoveni nesimtiti, proxeneti jegosi-creveti opariti, baragladinele lor mute/analfabete scapate de la coada vacii pestite si alti cativa dementi/demente cu wireless free la balamuc, pula oameni normali p-acilea. Tovarasu' sociopat, da' cu mamele oamenilor ce ai? Nu e de vina mama Rozkendrei ca te-au sodomizat masinistii unsurosi de fiecare data cand te prindeau pe vapor.Fute-l-ar aricii pe Bodrog ca a provocat criza asta fara sfarsit a medicamentelor! 3 1 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 25, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 25, 2017 Doamnelor si domnilor , Tin sa va multumesc pentru modul in care va straduiti sa dati curs cererii mele de a mentine o conduita civilizata de comunicare .Pentru mine este important ... stiu ca nu e tocmai usor , dar cred ca vom avea de castigat cu totii . Poate ca lipseste sarea si piperuldin conversatie , dar asta nu inseamna ca nu se poate si altfel ... Ironia fina , impunsaturile inteligente sunt foarte usor de plasat ,si cred ca vor condimenta corespunzator acest topic . Revenind la subiectul topicului ... repet intrebarea : este cineva pasionat de astronomie ?Katran dear cand aveam eu topice de zeci, sute de pagini , nu doua sau trei, fara cea mai mica jignire intre useri sau cea mai mica injuratura ata nu stiai macar de forum . Asta sa schimbam tonul discutiei .De fapt 90 la suta din fostul meu subforum erau cam cele mai curate topice posibile ca imbaj si au fost initiate pe DG. Asta ca sa vezi si tu ca se poate Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Iulie 25, 2017 Ce vrajeala...Cât m-ai jignit tu pe mine...chiar nu mi se pare mult ce ti-a facut Roz! Si mi-a plăcut ca a întors cuvintele elegant de data aceasta...in comparatie cu taranismele tale continue. Resimt o milă constantă de cand am intrat prima oară in vorbă cu tine... Oare de la ce sa fie? PS. Si totusi nu se intelege de (la) ce anume te vaiti... Attention whore strikes back, sida si cu buba neagra, v-ati gasit, doua panarame schizofrenice delusionale, fay distruselor, bai maimutzelor vorbitoare, voi nu sunteti femei si nu veti fi niciodata femei, asa ca nu va mai asociati de-a-n-pulea unei colectivitati imense de femei normale, doar pentru ca aveti si voi pizda cur si tzatze. Sunteti niste erori ale naturii, niste dejectii degenerate genetic, neavand niciun drept sa vorbiti voi in numele femeilor normale, bai panaramelor ordinare dornice de atentie. Doua trampalii sifilitice, care atat de distruse psihic sunt, incat nu nealizeaza penibililul bataii de joc la care sunt supuse constant de cativa ani de zile, crezand in nebunia lor ca sunt adorate si apreciate, cand majoritatea userilor fac caterinca de ele, asta daca nu se si pisha pe ele. O dementa care isi imagineaza ca face dominarea pulii-n cur financiare din salon de la Balaceanca, visandu-se globe-trotter cand ea cu singuranta nici macar Marea Neagra n-a vazut-o, cand ea este o analfabeta functionala, cu limbaj de ultima jartea penala din mahalale, o doamna care a luat la rand toti mortii majoritatii userilor... si o sifilitica fomista care-si negociaza pizda/curul/muia ca ultima tarabagioaca din piatza, care incearca in dementa ei ce se invarte-n bucla, sa demonstreze ca ziua este nopate si noaptea-i zi, ea nefiind o prostituata penala care a invadat/infestat tot internetul cu anuturile ei de pizda la taraba, ci o gheisa, care habar n-are dupa 5 ecuatoare de puli inghitite prin toate gaurile si toti porii, sa-si explice si sa-si inteleaga proprile trairi/senzatii sexuale, frigida fiind si vioalata probabil in copilarie de vreun unchi dement, fugita de tanara de-acasa, de a ajuns sa fie atat de trampalie la o varsta cand o femeie este in plin boom/forta psiho-intelectuala, ea fiind deja o epava psihica . Piconanali, pulestei, obsegaozari, rafaellabari, oligofreni, infractori gainari si alti vreo 2-3 pulifrici mai lipsec d-acilea, jegurile societatii care s-au regasit in subiectele generale(nu personale) puse pe tapet de mine. Spalati-va pe cap, futea-v-ar cainii-n puscarie/balamuc, ca-mi bag pula in el de ZOO ! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iulie 25, 2017 Na la asta ce pasiune are, sa fie luat la misto, cum sa ceri ma asa ceva , pai sa nu te apuce durerea de cap ? transparent, on 24 Jul 2017 - 8:42 PM, said:Salut,Solicit schimbarea username-ului. TRANSPARENT2 sa fie.Multumesc,baszokbele Mai Ianos, tu esti din bancul cu pacala si tandala sau iar incurcat ciupercile ? Adica cum ar veni, te reinventezi, te rebranduiesti, din cacat vasile in vasile cacat, e mai cool, isnt ? O fi nascut in satul http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/01/24/54c3a16b448e03c0fdea60ca/646x404.jpg Ptr,. cine nu cunoaste este un sat din Bihor unde cica s-ar fi nascut celebrul Pacala E glumet ungurul , de fapt glumeste pe propria piele cum o fac majoritatea care locuiesc in Romania , dar de fapt ei se cred ca in Ungaria . 9 11 Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 25, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 25, 2017 Tantric si paraschiv flositi cu incredere functia report cum am facut-o si eu Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2017 V-ships nu se relaxeaza niciodata fara Zoloft sau Xanax. 8 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 25, 2017 Ce vrajeala...Cât m-ai jignit tu pe mine...chiar nu mi se pare mult ce ti-a facut Roz! Si mi-a plăcut ca a întors cuvintele elegant de data aceasta...in comparatie cu taranismele tale continue. Resimt o milă constantă de cand am intrat prima oară in vorbă cu tine... Oare de la ce sa fie? PS. Si totusi nu se intelege de (la) ce anume te vaiti...Cam cui pula mea crezi tu că i se rupe de ce resimți tu...? Stai!!! Nu răspunde! Ia furazolidon și pune dop, diareea verbală de care ești capabilă poate fi controlată, e de ajuns doar să crezi în tine. 3 3 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 Da ... nu reusesc sa inteleg inversunarea lui @v-ships ... este adevarat ca uneori este provocat , dar totusi ... sunt sigur ca ar putea sa se exprime fara a folosi genul ala de limbaj , daca ar vrea . Pacat . Incercarea mea jalnica de a mentine topicul intr-o zona relativ civilizata a esuat lamentabil . Poate ca ar fi trebuit sa-mi vad de fiarele mele linisit , fara sa ma complic ... dar nici acum nu e prea tarziu . Pe mine o sa va rog sa ma scuzati , dar nu mai doresc sa postez aici ... Va doresc o zi buna si liniste . 9 6 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 25, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 25, 2017 Trebuie să mai zic ceva? Nu cred, nu mi se pare interesant... Roz-nu am blocat pe nimeni...nu am dat report pana acum si nu o să o fac nici acum. Pe apele sambetei să se ducă tot ceea ce nu-mi este specific... Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 25, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 25, 2017 Da ... nu reusesc sa inteleg inversunarea lui @v-ships ... este adevarat ca uneori este provocat , dar totusi ... sunt sigur ca ar putea sa se exprime fara a folosi genul ala de limbaj , daca ar vrea . Pacat . Incercarea mea jalnica de a mentine topicul intr-o zona relativ civilizata a esuat lamentabil . Poate ca ar fi trebuit sa-mi vad de fiarele mele linisit , fara sa ma complic ... dar nici acum nu e prea tarziu . Pe mine o sa va rog sa ma scuzati , dar nu mai doresc sa postez aici ... Va doresc o zi buna si liniste . Nu este cazul sa iti iei jucariile si sa pleci, este prea mult si vehement.Mie nu imi pare rau ca nu am tacut, dar am incheiat sa imi expun punctul de vedere aici, nu mie lesne sa ma reprim la invective si injurii de mlastina.Un warn il va calma pe faptas deocamdata sau va urla furibund la altii si in cele din urma pe viitor ii vad sortit un mare an ca sa poate atinge Nirvana sa se simta miel, martir si altele asemeni Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 25, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 25, 2017 Cam cui pula mea crezi tu că i se rupe de ce resimți tu...? Stai!!! Nu răspunde! Ia furazolidon și pune dop, diareea verbală de care ești capabilă poate fi controlată, e de ajuns doar să crezi în tine.Nu e nevoie sa i sa rupă nimănui. Ce, trebuie sa cer cuiva ceva? 😆 De tine uitasem... Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 2 6 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Vad ca i-ati pus gand rau de pedepsire lui VShips.Voi credeti ca se ma poate schimba sau ce vreti de fapt ?De ce nu il combateti punct cu punct si cu argumente pertinente ?O echipa intreaga sariti pe el....Era de asteptat....Eu mizez tot pe el....nu mi-e prieten , nu am aranjamente cu el dar omul este hart / hard si are condei.@ Vistantric , ti-ai mai facut un adversar...nu este de mirare...in cauza machucambo...legea atractiei...totul se plateste...@ Katran , esti o rara avis pe aici....ai un hobby special si rezultate de clasa.Felicitari !Tine-ti drumul tau....ce spune lumea de pe margine nu prea conteaza... 2 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Tovarasu' sociopat, da' cu mamele oamenilor ce ai? Nu e de vina mama Rozkendrei ca te-au sodomizat masinistii unsurosi de fiecare data cand te prindeau pe vapor.Fute-l-ar aricii pe Bodrog ca a provocat criza asta fara sfarsit a medicamentelor! Tovarasul cacao cu mucii in batista ma doare in cur de parerea ta cand o sa ma intereseze te intreb.Hai ca pun si semnul pentru tine Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 @ Katran , esti o rara avis pe aici....ai un hobby special si rezultate de clasa.Felicitari !Tine-ti drumul tau....ce spune lumea de pe margine nu prea conteaza... Multumesc omule ... apreciez . Acest hobby nu chiar special ...pentru mine . Imi place sa fac cutite , uneori ...cand am timp , chef si otel de calitate . Altceva ma obsedeaza pe mine ... un alt hobby in care am ingropat multi bani , timp si resurse . Este vorba de domeniul CNC ( computer numerical control ) . In general nu deviez de la drumul meu , indiferent de ce spune lumea . Doar ca prefer sa evit confruntarile , indiferent de natura ... am trecut prin asta si a iesit prost ...foarte prost . Plus ca in meseria pe care o practic este vital sa-ti pastrezi calmul in situatii limita , altfel mor oameni nevinovati ...multi . Asa ca m-am autoeducat sa-mi pastrez calmul indiferent de situatie . Acum ascult " mahala rai banda " si topai ... e modul meu de descarcare dupa o tura de noapte horror ... 9 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Daca vrei o rockomandare mai speciala , iti recomand o formatie de rock - psychedelica din 1969 - 1975...Schocking blue - piese din 1969 - 1970 primele doua albume.O formatie olandeza(!) subapreciata...Solista Mariska Veres era un fel de Mick Jagger feminin.O voce de clasa...Charismatica...Avea origini maghiaro - tiganesti - ruso - germane !Enjoy the show ! 2 1 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 Superb pumnalul lui katran.Arata atat de bine incat ar putea fi folosit in orice film medieval cu buget ridicat.Nu e doar pasionat ci si foarte priceput si atent la detalii.Felicitari! Multumesc . Nu e chiar un pumnal , ci mai mult un letter opener ... uite aici doua lame ceva mai ok . Otel D2 , lignum vitae / satin burl wood . 14 6 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 26, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 26, 2017 @ Vistantric , ti-ai mai facut un adversar...nu este de mirare...in cauza machucambo...legea atractiei...totul se plateste... Crezi că e așa ușor să îți faci impresii despre mine...Nu! Tu "tre'" să înțelegi că eu...chiar mi-am facut dușmani, mai ales ca i-am spus chiar curând Amadei într-o conversație, că nu cred în povești de-acestea.Te prefaci că ai urmărit îndeajuns de multe despre mine încât să-ți permiți a aduce o părere... Și despre ce? Absurd... Dacă mă urmăreai, dacă tot insiști, puteai să pretezi atenție și la apariția cuvântului "trebuie" în conversațiile publice de pe forum. Ia recitește discuțiile de pe pm între noi doi și vezi când apare cuvântul acesta în textele mele... Ce să mai vorbesc de conversațiile făcute față în față cu oamenii, când totul decurge natural...ce ridicol ar suna să spun "trebuie"! Când eu fac ceva neintenționat aici pe forum, în mod real...puțini sunt cei care observă și îmi spun apoi în întâlnire "mi-a plăcut cum ai răspuns acolo și i-ai făcut pe ceilalți să...". Nu o să-ți dau pontul despre momentul când a apărut în mod intenționat pe forum, cuvântul "trebuie", dar iată textul din pm din care putea foarte ușor să lipsească acest cuvânt. Dar tu ai preferat să înțelegi altceva, nu faptul...că eu nu mă bag niciodată în seamă degeaba. "Cunosc foarte bine dorința bărbatului si nevoia lui de erotism, iar inițiativa mea trebuie răsplătită in mod corect...căci altfel, mă servesc singură si fără nici o rusine. Ti-am povestit despre inițiativa de a mă juca cu propria imaginație, dar trebuie să iei in vedere ca misterul meu, sesizat de tine, vine de la ceva neobișnuit... " Poți continua să-ți exprimi necuviința in fața mea, dar nu-ți recomand să o faci pe acest topic... Ia un exemplu din ce îți zic...Ieri puteai să ai răbdare si sa ma aduci in vorbă doar pe topicul lui pipilica care încurajează astfel de purtari față de femei. Înțelegi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Visule , asa multe explicatii suna didacticistic.Iar trebuie neaparat este principiul care te calauzeste , nu exprimat direct ci folosit ca baza de actiune.Par example : Ma joc cu barbatii si chefurile lor dar trebuie neaparat sa obtin ce doresc eu si cum vreau eu.Intotdeauna.Daca nu obtin zic pas !Lucrurile simple sunt si mai eficace.O intreaga teorie ca sa ma coplesesti.Si la final concluzia ta - sunt necuviincios.Cauta sectiunea de forum de politete.Daca o gasesti spune-ne si noua.Ca vad ca te cam plictisesti si te prezinti sofisticata pe aici. 1 1 Link spre comentariu
katran Reputație: 1093 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Cauta sectiunea de forum de politete.Daca o gasesti spune-ne si noua. Am cautat-o eu ... n-am gasit nimica . N-am citit chiar tot forumul , ca n-am asa mult timp de pierdut , dar , din ce am vazut pe aici , nu prea exista un topic fara injurarturi sau alte asemenea . Si daca incerci cumva sa aduci vorba de o anumita curtoazie , politete sau normalitate , esti catalogat imediat drept " plangacios " , " fetita " , " senil " , si altele ... Ti se face lehamite , pur si simplu . Cand am deschis topicul asta , am sperat ca oamenii vor renunta la razboi , tocmai pentru faptul ca vorbim de pasiuni , chestii care ar trebui sa te calmeze ... Cred in continuare ca genul asta de topic se potriveste bine la sectiunea DG , si ca este posibil sa avem o conversatie linistita , curata , fara injuraturi si/sau provocari . Daca totusi apar conflicte , acestea se pot rezolva intr-o maniera civilizata , asa sper eu in naivitatea mea ... cheers. 10 6 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Am cautat-o eu ... n-am gasit nimica . N-am citit chiar tot forumul , ca n-am asa mult timp de pierdut , dar , din ce am vazut pe aici , nu prea exista un topic fara injurarturi sau alte asemenea . Si daca incerci cumva sa aduci vorba de o anumita curtoazie , politete sau normalitate , esti catalogat imediat drept " plangacios " , " fetita " , " senil " , si altele ... Ti se face lehamite , pur si simplu . Cand am deschis topicul asta , am sperat ca oamenii vor renunta la razboi , tocmai pentru faptul ca vorbim de pasiuni , chestii care ar trebui sa te calmeze ... Cred in continuare ca genul asta de topic se potriveste bine la sectiunea DG , si ca este posibil sa avem o conversatie linistita , curata , fara injuraturi si/sau provocari . Daca totusi apar conflicte , acestea se pot rezolva intr-o maniera civilizata , asa sper eu in naivitatea mea ... cheers. Salut!Un sfat, dacă îmi este permis. Nu îți pune prea multe speranțe în ideea de a reuși să deschizi un topic în care postările de bun-simț să fie majoritare. Sau măcar **spam editat**itare...Vor fi doar niște excepții într-un ocean de vulgarități. Acest forum nu a fost vreodată o oază de civilitate. Limbajul grobian, mojic este de esența acestui forum. Am încercat de nenumărate ori să schimb ceva în această privință. Doar m-am lovit de un zid de intoleranță, injurii, insulte.Din păcate, trăim într-o societate (în general, nu doar acest forum) în care valorile morale nu mai sunt apreciate. Oamenii își pierd umanitatea și epatează doar printr-un limbaj mitocănesc, licențios.M-am resemnat cât privește ideea că aș putea schimba ceva în jurul meu, că aș putea schimba mentalitatea oamenilor, modul de exprimare. Nu este vorba că ai eșuat tu în a păstra un limbaj civilizat, ci despre faptul că se pierde esența noțiuni de umanitate. Mă bucur, totuși, să mai există persoane cu bun-simț.Respect! worldoftanks out! 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum