Sari la conținut

Deea - ea e diferita - 0733890601

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

buna sunt o bruneta care dupa ce ma vei cunoaste te vei convinge ca sunt diferita si sunt o alegere perfecta. pasiunea, senzualitatea, dar si experienta mea te vor face sa vibrezi de placere in compania mea !!!ofer companie intima domnilor generosi, discretii si seriosi sunt tandra,pasionala ,atenta la cerintele tale si mereu stiu sa ma fac placuta in modul meu pentru a te face sa pleci satisfacut de la mine

se pot vedea taieruri pe mana cu lama :( wtf

post-212825-0-94234400-1500898666_thumb.jpg

post-212825-0-37797600-1500898667_thumb.jpg

post-212825-0-81016300-1500898667_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Moooammmaa...da ci surprinsa îs. Adik tatoaliji alia di pescareala tiganiasca...ku taieturili dipi maiini...ku mecla aia di nivinovata, kear nu va inspira âncrediri ???

:))))))

• Minus 4
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

nu-i asa de grav, fata e prietenoasa , eu eram pe fuga , s-a purtat frumos, n-a facut fitze , curatica , doar 100 fin , mi-a acordat in jur de 20 min dar am fost gata in 15, fara ejaculare , face si cim ppentru 150 ,am lasat 100, locatie la hotel Astoria mamaia, se muta miine la cta , mai are o colega .

nota 7 tite le o trag in jos si  da , e metalizata , dar te intelegi cu ea.imi povestea de denisa , daca am aflat ca am murit, i-am zis ca nu o cunosc

• Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.