Sari la conținut

Yahoo ID:melania_pisicutza

Vizitator cetatean2012

Postări Recomandate

Vizitator galati2012
Reputație: 0
Postat

asteptam o recenzie...sa stim si noi exact ceea ce ne asteapta sau ceea ce ne dorim...cu note si explicit binenteles

• Oras:peste tot
Postat

Si a sunat cineva?A vizitato cineva?

Asteptam o recenzie si daca este vorba doar de masaj erotic sau si altceva.

• Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood
Postat

da SUD,am sunat-o eu si ieri si astazi,pana m-a lasat bateria la telefon.rezulatul e ZERO

daca ieri a sunat telefonul....pana a intrat casuta...azi mi-a intrat direct rorbotul..

cred ca thread-ul merge inchis fara probleme.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

am sunat aseara, mi-a raspuns la al doilea apel o tanara.. e vorba de un salon de masaj situat pe faleza, la blocurile noi, pe langa biserica.. am intrebat-o cati ani are si mi-a zis ca ea doar raspunde la telefon si ca au doua fete care lucreaza, una de 20 si una de 21 de ani.. pretul e de 120 ron/ora masajul nud cu finalizare.. cand sunt hotarat mi-a zis sa revin pentru programare.. cam atat am aflat din discutie.

Postat

quest12 deasemenea am sunat si eu azi si la fel mi s-a raspuns ce-i drept la o a2a incercare la telefon.

La fel am aflat ca au doua fete una in permanenta iar cea de-a doua part time ca sa zic asa.De locatie nu am intrebat doar de tarife si de fete.

A ramas sa ma gandesc si sa imi fac o programare.revin cu recenzie daca ajung pe acolo.Am fost in trecut la un alt salon de masaj in Galati super ok dar nu mai am acel numar de telefon :(.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...