Vizitator cetatean2012 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2012 Postat Noiembrie 27, 2012 Am gasit si eu ceva pe forum Galati Braila:http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/379908-tanara-ofer-servicii-masaj/ Scris 19 November 2012 - 11:09 AMTINARA,22 de ani,locatie proprie-superba,ofer masaj de relaxare + masaj erotic domnilor care vor sa uite de stresul cotidian. 0745.947.689 Pret: 120 ron Judet: Galati Relatii la telefon sau prin PM.
Vizitator galati2012 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2012 Postat Noiembrie 27, 2012 asteptam o recenzie...sa stim si noi exact ceea ce ne asteapta sau ceea ce ne dorim...cu note si explicit binenteles
sud Reputație: 17 Postat Noiembrie 28, 2012 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 28, 2012 Si a sunat cineva?A vizitato cineva?Asteptam o recenzie si daca este vorba doar de masaj erotic sau si altceva.
guest12 Reputație: -432 Postat Noiembrie 28, 2012 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Noiembrie 28, 2012 da SUD,am sunat-o eu si ieri si astazi,pana m-a lasat bateria la telefon.rezulatul e ZEROdaca ieri a sunat telefonul....pana a intrat casuta...azi mi-a intrat direct rorbotul..cred ca thread-ul merge inchis fara probleme.
mihai soryan Reputație: 8 Postat Noiembrie 28, 2012 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 28, 2012 am sunat aseara, mi-a raspuns la al doilea apel o tanara.. e vorba de un salon de masaj situat pe faleza, la blocurile noi, pe langa biserica.. am intrebat-o cati ani are si mi-a zis ca ea doar raspunde la telefon si ca au doua fete care lucreaza, una de 20 si una de 21 de ani.. pretul e de 120 ron/ora masajul nud cu finalizare.. cand sunt hotarat mi-a zis sa revin pentru programare.. cam atat am aflat din discutie.
sud Reputație: 17 Postat Noiembrie 28, 2012 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 28, 2012 quest12 deasemenea am sunat si eu azi si la fel mi s-a raspuns ce-i drept la o a2a incercare la telefon. La fel am aflat ca au doua fete una in permanenta iar cea de-a doua part time ca sa zic asa.De locatie nu am intrebat doar de tarife si de fete. A ramas sa ma gandesc si sa imi fac o programare.revin cu recenzie daca ajung pe acolo.Am fost in trecut la un alt salon de masaj in Galati super ok dar nu mai am acel numar de telefon .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum