Sari la conținut

test de inteligenta

Postări Recomandate

• Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Da, ai dreptate, mai intai paranteza se efectueaza, m-am grabit si nu am fost atent!

Ca sa fiu mai credibil ca stiu si ca a fost doar din neatentie, iti spun: daca avem mai multe paranteze: o acolada, una mare si una rotunda: operatiile se fac mai intai pe rand, mai intai scapi de acolada apoi de cea mare si in final rotunda.

Scuze, din neatentie!

Vere, unde ai facut scoala? Cand ai acolada, paranteza patrata si paranteza rotunda, intai rezolvi paratneza rotunda! Dupa aceasta operatie, acolada devine paratneza patrata, iar paranteza patrata devine rotunda. Apoi rezolvi iarasi paranteza rotunda.

Ia o culegere de Gheba. Cei trecuti de o varsta il cunosc pe nenea Gheba. Spor! Si fii mai calm, esti prea irascibil.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Undeva
Postat

Vere, unde ai facut scoala? Cand ai acolada, paranteza patrata si paranteza rotunda, intai rezolvi paratneza rotunda! Dupa aceasta operatie, acolada devine paratneza patrata, iar paranteza patrata devine rotunda. Apoi rezolvi iarasi paranteza rotunda.

Ia o culegere de Gheba. Cei trecuti de o varsta il cunosc pe nenea Gheba. Spor! Si fii mai calm, esti prea irascibil.

asta ziceam si eu, in ordinea asta se efectueaza.

acum, mars!

Postat

asta ziceam si eu, in ordinea asta se efectueaza.

acum, mars!

Din 10 postari 9 sunt cu mars, idiotule, cretinule, dobitocule etc. Bun profesor ai avut, bubico!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Din 10 postari 9 sunt cu mars, idiotule, cretinule, dobitocule etc. Bun profesor ai avut, bubico!

Pai daca esti.

Eu niciodata nu zic fara motive, am mai spus-o.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce-o mai face Another Hoe ?

Mai umbla prin haznalele abjectiei umane de unde a venit ?

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce-o mai face Another Hoe ?

Mai umbla prin haznalele abjectiei umane de unde a venit ?

Sunt mulți care scriu aiurea...si pentru mine erai special pentru ca era relaxant sa gasesc un om care scrie detasat despre lucruri, iar cand fierbeai era super amuzant pentru mine. Nu mă interesa daca erai prost sau destept...caci eu cautam doar produsul de consum intr-o lume virtuală, care sa sune in mintea mea după cum am eu poftă.
Vizitator
Postat

Sunt mulți care scriu aiurea...si pentru mine erai special pentru ca era relaxant sa gasesc un om care scrie detasat despre lucruri, iar cand fierbeai era super amuzant pentru mine. Nu mă interesa daca erai prost sau destept...caci eu cautam doar produsul de consum intr-o lume virtuală, care sa sune in mintea mea după cum am eu poftă.

Eram special dar la momentul oportun pentru tine m-ai ars fara menajamente.

M-am purtat original de atent si sant pe urma facut de tine de doi bani.

Acum ce mai este , imi simti lipsa sau ce ?

Ca nu ma duce capul...

Eu am prieteni putini si buni.

Si dau de la mine.

Mai mult decat primesc.

Dupa ce replici dure ai primit pe aici ( meritate in mare masura ) uite ca ma reconectezi la lumea ta sinuoasa si abracadabranta.

Ai uitat de gestul meu....dar pentru ca mi-ai dat flit dupa labareala la telefon , nu il mai pot face.

Revino-ti , daca daruiesti iubire vei primi iubire.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eram special dar la momentul oportun pentru tine m-ai ars fara menajamente.

M-am purtat original de atent si sant pe urma facut de tine de doi bani.

Acum ce mai este , imi simti lipsa sau ce ?

Ca nu ma duce capul...

Eu am prieteni putini si buni.

Si dau de la mine.

Mai mult decat primesc.

Dupa ce replici dure ai primit pe aici ( meritate in mare masura ) uite ca ma reconectezi la lumea ta sinuoasa si abracadabranta.

Ai uitat de gestul meu....dar pentru ca mi-ai dat flit dupa labareala la telefon , nu il mai pot face.

Revino-ti , daca daruiesti iubire vei primi iubire.

Măi...nici un dacă! Oamenii inteligenti discută idei...si ideea era clară. Ai intrat in foc...te mai întrebi apoi dacă arde? Atunci, practic...eu n-am facut nimic, am privit cum topaiau trei sau patru dracusori in jurul meu...si hop si tu! Te-a mâncat ceva atunci, tocmai la acea discutie, încearcă să rememorezi cine erau acei "dracusori" si nu mai încerca sa cauti la mine nimic, că fara acordul meu nu este posibil sa vezi ceva. Pentru ce naiba mai sunt cuvintele!?.......
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Măi...nici un dacă! Oamenii inteligenti discută idei...si ideea era clară. Ai intrat in foc...te mai întrebi apoi dacă arde? Atunci, practic...eu n-am facut nimic, am privit cum topaiau trei sau patru dracusori in jurul meu...si hop si tu! Te-a mâncat ceva atunci, tocmai la acea discutie, încearcă să rememorezi cine erau acei "dracusori" si nu mai încerca sa cauti la mine nimic, că fara acordul meu nu este posibil sa vezi ceva. Pentru ce naiba mai sunt cuvintele!?.......

Auzi? De la Valcea se vede daca si in jurul meu topaie ceva? Sau daca am vro mancarime!

Vizitator
Postat

Din moment ca s-a intamplat asa , inseamna ca asa trebuia sa fie.

Nici acum nu imi raspunzi la intrebare.

Doar una.

Dar nu mai conteaza.

Tu esti in lumea ta ,si gandesti cam egoist.

Ce imi tot tai cuvintele si ideile ?

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Auzi? De la Valcea se vede daca si in jurul meu topaie ceva? Sau daca am vro mancarime!

Depinde...

Ia alege...

post-143417-0-86321000-1501764542_thumb.jpg

post-143417-0-13002000-1501764569_thumb.jpgpost-143417-0-76140700-1501764577_thumb.jpg

post-143417-0-03969300-1501764598_thumb.jpgpost-143417-0-77358900-1501764687_thumb.jpgpost-143417-0-23173500-1501764840_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai ce pot alege? masinile coapte toate, imprejurimile asa si asa, pot alege norul ala de ploaie si sa ploua, mult, 2 zile!

Am inteles. ☺
Postat

Am inteles. ☺

si daca ma rezolvi cu ploaia putem vorbi si de o intalnire romantica intre noi. Dar decorul e cu ploaie pe fundal. Furtuna chiar cu tunete si fulgere! AI prins imaginea?

Vizitator
Postat

Cine ie în pozele alea? :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

si daca ma rezolvi cu ploaia putem vorbi si de o intalnire romantica intre noi. Dar decorul e cu ploaie pe fundal. Furtuna chiar cu tunete si fulgere! AI prins imaginea?

O prinsesem inainte să o spui...Acum tre' sa schimb cate ceva in decor, ca nu mai are nici un farmec.

Postat

O prinsesem inainte să o spui...Acum tre' sa schimb cate ceva in decor, ca nu mai are nici un farmec.

sa nu ma schimbi pe mine din decor!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Din moment ca s-a intamplat asa , inseamna ca asa trebuia sa fie.

Nici acum nu imi raspunzi la intrebare.

Doar una.

Dar nu mai conteaza.

Tu esti in lumea ta ,si gandesti cam egoist.

Ce imi tot tai cuvintele si ideile ?

Nu este o întâmplare...ia vezi aici si nu uita că atunci noi doi vorbeam la telefon. Esti bărbat...bărbații pricep chestii d-astea, ce e asa greu!?

post-143417-0-51689400-1501766106_thumb.png

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine ie în pozele alea? :)))

Stinge lumina!

post-143417-0-26127500-1501766169_thumb.jpg

Vizitator
Postat

si jos textila!

Nenea Petrica, n-o pune sa se dezbrace iar în public! :))))

Ca ma Uorbeste cu lumina aia :)))

Postat

Nenea Petrica, n-o pune sa se dezbrace iar în public! :))))

Ca ma Uorbeste cu lumina aia :)))

are leduri in gauri?

Vizitator
Postat

@ Vistantric , chiar raman perplex...cand am vorbit eu cu tine le telefon pe 01.08.2017 ? Ha ?

Ma confunzi.

Si nici nu te inteleg.

Si nici nu vreau.

Ai momente de delicatete si normalitate dar nici tu nu stii de fapt sub ce hipermagnetism intragalactic zburzi ferice si felina.

Cu gherute mereu in functiune.

Lasa-ma sa te las...nu iti ajunge ce cuvinte mi-ai adresat....

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.