Sari la conținut

Ce ma enerveaza azi

Postări Recomandate

• Oras:Europa

Si ca m am enervat...americanii fac cu noi exact ce au facut in tari ca Venezuela, Paraguay etc...norocul nostru e ca in Europa nu pot folosi arme.

Dezinformarea si manipularea sunt la ordinea zilei.

Si ce ramine de facut ? Ori taci si accepti, ori pleci.

Link spre comentariu
  • Oras:partout et nulle part
  • Oras:partout et nulle part

As da, dar nu pot; saptamana asta sunt ca un caine-n lant si doar ce pot intra pe forum. :( Poate Miercuri, desi... slabe sanse. :(

Inca o revolutie?!? Esti naiv*! Si, da, americanii si alti civilizati se pisa cu bolta pe noi, amarastenii. In Romania nu e capitalism, e sclavagism cu acte-n regula; vor sa lase impresia ca suntem liberi, dar nici pe departe.

De tacut si de acceptat nu pot asa usor, macar sunt vocal. De plecat, nu pot din cauza unor chestii. Asa ca ma adaptez sau macar zic ca incerc.

*Naiv esti daca crezi ca in '89 a fost revolutie. A fost doar razvratirea (lovitura de stat) tinerilor comunisti (50+) carora le-a fost frica de Ceausescu ca-si va transfera puterea catre familie ca-ntr-o monarhie.

Link spre comentariu

Tareeee...ca un caine in lant !! Stiu cum e...:)))

Cind am zis revolutie, nu m am gandit la ce a fost in '89. Am trait o cu arma in mina aparind un sediu de banca si am inteles inca de atunci cam ce se intampla.

De fapt, cred ca mai degraba am avut in minte o dictatura militara...asta daca am mai avea generali adevarati.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Gata, mi-a trecut...trebuia doar un impuls din partea unui om care mă cunoaste. Bietul om...nu stie!

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Tareeee...ca un caine in lant !! Stiu cum e...:)))

Cind am zis revolutie, nu m am gandit la ce a fost in '89. Am trait o cu arma in mina aparind un sediu de banca si am inteles inca de atunci cam ce se intampla.

De fapt, cred ca mai degraba am avut in minte o dictatura militara...asta daca am mai avea generali adevarati.

Care generali "adevărați"? Urmașii ălora de i-a pus în funcție tătuca lu' Petre Roman?

Link spre comentariu

@obsidian: Mi-e ca tara asta e dusa pe plua si nu-si va reveni prea curand, cel putin 100 de ani de acum inainte. Atunci, noi vom fi deja oale si ulcele.

Nu se întâmplă nimic pe lumea asta împotriva voinței oamenilor. Dacă vrei să vezi cum "stăm", du-te într-o bodegă din Gara de Nord și o să te lămurești.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Sesizezi contradicția? ;)

Nu am ce să mai sesizez...am facut gestul, e prea târziu pentru omul care si-a cautat-o. Calmul ramane...din fericire, doar viteza de intenție se mărește.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu am ce să mai sesizez...am facut gestul, e prea târziu pentru omul care si-a cautat-o. Calmul ramane...din fericire, doar viteza de intenție se mărește.

Elimini posibilitatea sa fie prea târziu pentru tine.Mereu întârzii :))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Elimini posibilitatea sa fie prea târziu pentru tine.Mereu întârzii :))

Cât timp sunt constientă de ceea ce fac...nu se mai poate nimeni juca cu măsurile unui fapt, decat atunci cand am chef sa il cunosc mai bine pe om si sa il las liber să-si întoarcă curul cum vrea el. Nu are rost sa o întorci spre mine, caci eu nu apuc să o zic de două ori...

Link spre comentariu
Vizitator

Cât timp sunt constientă de ceea ce fac...nu se mai poate nimeni juca cu măsurile unui fapt, decat atunci cand am chef sa il cunosc mai bine pe om si sa il las liber să-si întoarcă curul cum vrea el. Nu are rost sa o întorci spre mine, caci eu nu apuc să o zic de două ori...

Știu ca ești constientă de ceea ce faci :)

Sa continui? ;)

Link spre comentariu
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr

ma enerveaza nevasta.

de parca e vina mea ca e urata vremea la mare,e vina mea ca am facut 4 ore pe drum...pfff..

de parca e vina mea ca ma uit dupa altele(deh as fute ceva nou,inafara de nevasta si amanta)...!

mda..e vina mea..

• Like 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Știu ca ești constientă de ceea ce faci :)

Sa continui? ;)

Depinde...daca imi place, da. Măi, ce ma fac eu cu tine...?
Link spre comentariu
Vizitator

Depinde...daca imi place, da. Măi, ce ma fac eu cu tine...?

Oh,mult succes în găsirea răspunsului :)))

Nici Tata nu l-a găsit,Tata :))

M-a băgat la pușcărie, și tot se gândea :)))

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Oh,mult succes în găsirea răspunsului :)))

Nici Tata nu l-a găsit,Tata :))

M-a băgat la pușcărie, și tot se gândea :)))

Eu spun doar că nu pici in vrajelile pe cale la pun in mod intenționat in ceea ce scriu...Iar asta să insemne ca închisoarea in care te-a pus tatăl tău să fie cea care să facă diferența? Sau asa esti tu...si o faci in mod intuitiv?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...