obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 4, 2017 Idiotii / idioatele care si deschid conturi care in 24 de ore sunt banate. A aparut contul linie continua....nici macar imaginatie nu mai au.
bubulina ta Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 Azi m-a enervează ...idioții care in loc sa scrie recenziile așa cum ar trebuii scrise , ei aberează , înfloresc , lauda doar ca sa își mai facă putina reputație pe forum...
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 21, 2017 Rusine eva adam si marian cristescu.
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 21, 2017 Rusine marian cristescu. SI VISATOAREA
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 21, 2017 Rusine marian cristescu. SI VISATOAREA De la visatoare nu ai pretentii...prea mari. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Bine ati venit-plecat-revenit pe/de pe forumul psihiatric nimfomane.com. Atentie: navigarea pe topice se face sub stricta supaveghere medicala de specialitate pentru a se interveni la timp in caz de pericol (depresie/psihoza/nevroza/tendinte suicidale/sociopate/megalomanie si alte manifestari asemanatoare).... 3
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 21, 2017 Zbor deasupra unui cuib de cuci.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Septembrie 21, 2017 Zbor deasupra unui cuib de cuci.Epocal vere Jack Nicholson in filmul ala ... On topicMa enerveaza bocitul unora dupa cacaturile alea da puncte da reputatie, stau de multi ani si ma tot intreb ce dreaq fac unii cu ele doamne ? 1 4
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 21, 2017 Epocal vere Jack Nicholson in filmul ala ...On topicMa enerveaza bocitul unora dupa cacaturile alea da puncte da reputatie, stau de multi ani si ma tot intreb ce dreaq fac unii cu ele doamne ?Orgolii marunte de tip narcisist, combinate cu caractere de limburici...vorba cuiva de pe aici. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Epocal vere Jack Nicholson in filmul ala ... On topicMa enerveaza bocitul unora dupa cacaturile alea da puncte da reputatie, stau de multi ani si ma tot intreb ce dreaq fac unii cu ele doamne ?Tocana sau ostropel fac.... 4
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 21, 2017 Tocana sau ostropel fac....Se poate cu doua ochiuri deasupra, please ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Postat Septembrie 21, 2017 Se poate cu doua ochiuri deasupra, please ?Si putina smantana sau mascarpone, dupa preferinta...
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 21, 2017 Si putina smantana sau mascarpone, dupa preferinta...Mascarpone sa fie. Si mamaliguta rece.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 27, 2017 Triştii care au văzut pizdă doar în Hustler, extaziaţii de curve nasoale pe care le văd prinţese, boschetari ce locuiesc în cutii din carton, ce văd locaţii cu iz de câcat, lux. Bă, data viitoare o să vă fut pe voi!!! 4 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Autor Postat Septembrie 27, 2017 Unde ti ai luat teapa ? 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 27, 2017 Unde ti ai luat teapa ? Ai pm.
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 27, 2017 Ai pm.Bagã sã vazã si ochiu’ meu😉 7 10
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Doar izmanarii(fraErii) apeleaza la acest forum.Doar ei iau teapa.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 27, 2017 Doar izmanarii(fraErii) apeleaza la acest forum.Doar ei iau teapa. Eşti doar un câcat.Pe câcaţi îi bag în seamă doar cât să nu calc în ei.Gata, te-am ferit! 2 1
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Postat Septembrie 27, 2017 Prea usor ti-am dat play.
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 27, 2017 Triştii care au văzut pizdă doar în Hustler, extaziaţii de curve nasoale pe care le văd prinţese, boschetari ce locuiesc în cutii din carton, ce văd locaţii cu iz de câcat, lux. Bă, data viitoare o să vă fut pe voi!!! Deja simt ca l-ai descris pe un coleg de-al nostru de aici...incepe cu P.... Cand am vazut Recenzia lui de aici si atat de extaziat prin modul in care a scris-o , am zic: Bai asta sigur a vazut pizda la viata lui ....doar platita ....Doamne ce exaltat 17 15
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 27, 2017 Ai pm. ti-e rusine sa vorbesti public? 1 5
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 28, 2017 Deja simt ca l-ai descris pe un coleg de-al nostru de aici...incepe cu P....[/size] Cand am vazut Recenzia lui de aici si atat de extaziat prin modul in care a scris-o , am zic: Bai asta sigur a vazut pizda la viata lui ....doar platita ....Doamne ce exaltat Bănuiesc la cine te referi, şi nu, nu e el. P.s. Nici războiul tău cu picon nu mă interesează. ti-e rusine sa vorbesti public? Nu bre, nici în pulă nu mă doare,doar să nu-i fac de ruşine pe recenzori. 1 1
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2017 Nu bre, nici în pulă nu mă doare,doar să nu-i fac de ruşine pe recenzori. pacat, inseamna ca nu te-a durut destul ! credeam ca esti un tip ce sta pe coaiele lui . Asta e . Din acest motiv am decis sa caut sa intru cat mai rar pe forum Nu ca tin neaparat cu buzunarele voastre sau cu bunastarea mea dar am crezut (in naivitatea mea[inca mai am asa ceva]) ca forumul se straduie sa combata anumite rele practici ... asta e... Lasa pamfile, iti va trece starea de scarba si o vei lua de la cap 1 5
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Septembrie 28, 2017 pacat, inseamna ca nu te-a durut destul ! credeam ca esti un tip ce sta pe coaiele lui . Asta e . Din acest motiv am decis sa caut sa intru cat mai rar pe forum Nu ca tin neaparat cu buzunarele voastre sau cu bunastarea mea dar am crezut (in naivitatea mea[inca mai am asa ceva]) ca forumul se straduie sa combata anumite rele practici ... asta e... Lasa pamfile, iti va trece starea de scarba si o vei lua de la cap Cam de multişor nu mai combate forumul relele practici. Mi-a trecut scârba, azi mă duc undeva frumos! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum