Sari la conținut

Am nevoie de o parere

Postări Recomandate

• Oras:craiova
Postat

Salut! Am sa fiu sapt viitoare prin Bucuresti si rasfoind pe aici, mai mult ma bag in ceata. Am nevoie de o recomandare de o fata in primul rand curata si care isi face treaba cum trebuie. Ma intereseaza si sa arate bine dar pun pret pe gfe. Mersi

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Salut! Am sa fiu sapt viitoare prin Bucuresti si rasfoind pe aici, mai mult ma bag in ceata. Am nevoie de o recomandare de o fata in primul rand curata si care isi face treaba cum trebuie. Ma intereseaza si sa arate bine dar pun pret pe gfe. Mersi

Toate e curate. Tu să fii sănătos...

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Pe vremea cind exploram eu pizda platita, nu existau forumuri, internet, in genere toate canalele de informatii de azi.

Erau doar pozele din AT ziarul, cu pozele alea basite, vai de mama lor. Simteam emotia cautarii, a descoperirii atunci cind aveam noroc sa gasesc o pizda buna. Cite tepe mi am luat...

Dar parca era mai mare satisfactia futaiului cind exploram singur, decit acum cind practic te duci punct ochit punct lovit.

Deee, batrinetile, amintirile.

• Like 7
Postat

Bai, n am nevoie sa mi dai tu la muie. Am intrebat ceva f simplu. Cine vrea sa raspunda, raspunde, cine nu, nu. Dar ca sa te apuci tu cu expresii din astea, e cam urat.vezi ti de treburile tale

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Bai, n am nevoie sa mi dai tu la muie. Am intrebat ceva f simplu. Cine vrea sa raspunda, raspunde, cine nu, nu. Dar ca sa te apuci tu cu expresii din astea, e cam urat.vezi ti de treburile tale

Da el chiar a vrut sa-ti raspunda. =)) Acuma ca nu ti-a raspuns exact cum ai fi dorit tu nu-l poti condamna.

E liberatea expresiei gandurile  sunt prea complicate sa ne imaginam urmatorul raspuns.Eventual intuim.........

• Like 2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scuze...n.am stiut. Oricum este la Hunedoara acum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...