Sari la conținut

masaj erotic Iasi

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

Buna:) sunt o satena delicioasa. Daca vrei sa fii rasfatat, sa ti se indeplineasca orice fantezie si sa petreci clipe de extaz nu ezita sa ma suni si sa faci o programre cu Roxana. Locatie curata, discreta, ambient care predispune catre nebunii pe care nici nu ti le-ai imaginat. Te astept:)) (21 ani, 1,65cm, 48kg)
Preturi: 120 ron - masaj erotic( finalizare prin atingeri senzuale)
160 ron- masaj thailandez
200 ron- show lesbi, fara participarea activa a clientului, doar privit
400 ron- show lesbi cu participarea activa a clientului.

Mai sunt si multe alte oferte mult mai incitante, in corespundere cu gustul fiecarui client care se discuta pe messenger, tot pe messenger iti pot oferi informatii despre alte servicii sau prestatii pe care le voi face pentru tine:)) id: irene_rimidalv ( pentru a fi acceptat in lista de mess nu uita sa mentionezi ca ai luat id de pe forum)
O zi buna tuturor:)

• Like 2
Postat

imi pare rau ca pana la urma au iesit 3 postari dar din cauza unei probleme la conexiune a iesit asa. rog admin sa stearga 2 dintre ele. multumesc si spor la ce vreti voi

buna maxx, pozele o sa le postez pe parcursul saptamanii. Daca doreshti sati faci o impresie, ma poti adauga p mess, mentionezi cine eshti si iti pot arata o poza generala pentru o prima impresie:)) o seara faina si cu multe satisfactii:))

• Like 1
Postat

Buna:) sunt o satena delicioasa. Daca vrei sa fii rasfatat, sa ti se indeplineasca orice fantezie si sa petreci clipe de extaz nu ezita sa ma suni si sa faci o programre cu Roxana. Locatie curata, discreta, ambient care predispune catre nebunii pe care nici nu ti le-ai imaginat. Te astept:)) (21 ani, 1,65cm, 48kg)

Tin sa completez ca dupa ora 20.00 intra in vigoare tarifele de noapte:

Masajul erotic este - 150 ron

Masajul thailandez- 200 ron

La showuri tarifele raman aceleasi :)

Mai sunt si multe alte oferte mult mai incitante, in corespundere cu gustul fiecarui client care se discuta pe messenger, tot pe messenger iti pot oferi informatii despre alte servicii sau prestatii pe care le voi face pentru tine:)) id: irene_rimidalv ( pentru a fi acceptat in lista de mess nu uita sa mentionezi ca ai luat id de pe forum)

P.S  pentru cine are fantezii kinky cu o pfofesoara  nebunatica sau o secretara ce te poate relaxa dupa o zi grea de munca, sa stiti ca port o pereche de ochelari sexy..... :))

Postat

asteptam si o recenzie pt ca am vb pe mess cu fata.

asteptam si fotografiile. speram sa fie altceva! 

spor!

Buna MIhaila, pai nu ai gasit nimic bun inainte , dar acum au plecat fetele vechi, eu sunt aici de 2 saptamani asa ca cu sigurantza nu neam cunoscut....si oricum crede-ma ca nu ai cunoscut pe nimeni ca mine pana acum..... :P iti garantez ca daca vii sami faci o vizita pleci cu picioarele tremurand:D  in curand o sa apara si pozele si recenziile:) o seara nebunatica iti doresc:P

• Oras:Iasi
Postat

Salut,

A deschis o domnisoara inalta, blonda, care cred ca avea doar rol de prezentare oferta si introducere a fetelor.

Cand am ajuns erau 2 fete brunete: Roxana si inca una. Am ales o sedinta de masaj thai cu Roxana.

Mi s-a dat un prosop curat si am facut un dus. Fata vorbareata, are un corp si sani frumosi, se implica,  geme frumos , pare ca-i place ceea ce face, acorda atentie cam tuturor zonelor, te priveste in ochi din cand in cand in mijlocul actiunii. Dupa prima finalizare, am facut un dus de reimprospatare si am trecut la partea a 2-a. Fata te lasa sa o atingi cam peste tot si se bucura daca ai dai si ei atentie. Este un ceas in camera, dar nu am depasit ora regulamentara, deci nu stiu daca se bat apropouri referitoare la timp.

Per total o experienta frumoasa care se cere repetata...

Locatie: 9 (camere decomandate, prosop curat, gel de dus, lumanari aprinse, muzica de relaxare in surdina)

GFE: 9-10 - fata prietenoasa, te simti bine cu ea

"Masaj": 9 -10 accepta CIM

• Like 1
Postat

Buna:) sunt o satena delicioasa care activeaza in cadrul unui salon de masaj erotic. Daca vrei sa fii rasfatat, sa ti se indeplineasca orice fantezie si sa petreci clipe de extaz nu ezita sa suni la Exotic Salon si sa faci o programre cu Roxana. Locatie curata, discreta, ambient care predispune catre nebunii pe care nici nu ti le-ai imaginat. Te astept:)) (21 ani, 1,65cm, 48kg)

In cadrul show-urilor lesbi, particip eu si colega mea Magda. Magda este bruneta, 1,68 ; 54 kg cu forme senzuale. dca te hotarasti sa facem un trio, vei trai experienta unor clipe de extaz nemaipomenite.

P. S.  atasez pozele promise :P

Postat

pentru toti cei interesati si nerabdatori- poze Roxana  

''vino in bratele mele sa-ti schimb lumea :))''

post-53679-0-46957900-1354546098_thumb.jpg

post-53679-0-83404600-1354546108_thumb.jpg

post-53679-0-98579800-1354546118_thumb.jpg

post-53679-0-30037300-1354546128_thumb.jpg

post-53679-0-28716500-1354546140_thumb.jpg

post-53679-0-97613200-1354546149_thumb.jpg

post-53679-0-47868000-1354546163_thumb.jpg

post-53679-0-77425900-1354546172_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Salut,

Am fost pe la respectivul salon. A deschis o domnisoara inalta, blonda, care cred ca avea doar rol de prezentare oferta si introducere a fetelor.

Cand am ajuns erau 2 fete brunete: Roxana si inca una. Am ales o sedinta de masaj thai cu Roxana.

Mi s-a dat un prosop curat si am facut un dus. Fata vorbareata, are un corp si sani frumosi, se implica,  geme frumos , pare ca-i place ceea ce face, acorda atentie cam tuturor zonelor, te priveste in ochi din cand in cand in mijlocul actiunii. Dupa prima finalizare, am facut un dus de reimprospatare si am trecut la partea a 2-a. Fata te lasa sa o atingi cam peste tot si se bucura daca ai dai si ei atentie. Este un ceas in camera, dar nu am depasit ora regulamentara, deci nu stiu daca se bat apropouri referitoare la timp.

Per total o experienta frumoasa care se cere repetata...

Locatie: 9 (camere decomandate, prosop curat, gel de dus, lumanari aprinse, muzica de relaxare in surdina)

GFE: 9-10 - fata prietenoasa, te simti bine cu ea

"Masaj": 9 -10 accepta CIM

Buna Das, iti multumesc mult pentru recenzie.....ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea:)) si te astept cu placere sa repetam experienta.....fiind primul care a avut curajul sa lase o recenzie, data viitoare o sa-ti multumesc intr-un mod special :))) pupici multi din partea guritzei mele pentru ''taurashul'' tau :))))

Postat

a cam trecut saptamana si nu au aparut pozele care le-ai promis...asta nu cred ca e prea bine pentru seriozitatea ta...

pffff.....daca erai atat de nerabdator sa ma vezi- trebuia sa-mi faci o vizita.....iar seriozitatea mea nu se pune la indoiala;)

Postat

poi se pare ca nu se pune chiar daca ai postat mai cu intarziere un pic.da eu daca imi faceam o pragramare la tine si nu ma prezentam nu eram neserios...?asa si tu promisese-i ca le pui si tu inca nu reactionase-i...dar dupa cum am zis e bn ca le-ai postat pana la urma.gata cu contrazicerile ca o sa fim considerati off-topic pe aici si nu o sa fie bn.sper sa ne vedem in curand.

Postat

poi se pare ca nu se pune chiar daca ai postat mai cu intarziere un pic.da eu daca imi faceam o pragramare la tine si nu ma prezentam nu eram neserios...?asa si tu promisese-i ca le pui si tu inca nu reactionase-i...dar dupa cum am zis e bn ca le-ai postat pana la urma.gata cu contrazicerile ca o sa fim considerati off-topic pe aici si nu o sa fie bn.sper sa ne vedem in curand.

ok valutistu....te astept oricand ai chef de ceva nebunii:))) poop:* o zi buna:*

Postat
Salut

Am fost la Roxana saptamana trecuta A deschis o domnisoara inalta, blonda, csecretara banuiesc ( am mai citit undeve pe forum despre ea)

A venit Roxana si am ales o sedinta de masaj thai cu ea.

Mi s-a dat un prosop curat si am facut un dus.

E micuta, poarta ochalari si mie mi s-a p[arut foarte sexy

Imi aduce aminte de o fosta prietena...

Mi s-a oferit un prosop si am facut un dus.

Apoi am ajuns in camera, a venit si s-a dezbracat. a inceput sa ma maseze usor, french kiss, saruturi peste tot corpul, apoi a trecut la ala micu care a crescut mare.

se uita in ochii tai, face DT, o saruta, iti suge ouale, cam tot ce vrei face, fara sa ii ceri tu ceva

Am intrebat ce imi este permis, a spus ca sa fac ce vreau

Am intors-o cu fundul la mine si am inceput sa ma joc cu pasarica ei ... care mie mi s-a parut cam mica

Am stat asa, eu ma jucam cu pasarica ea cu cuculetzul.

Dupa vreo 20 minute am finalizat, a stat aproape un minut sa stringa toata lava mea, apoi a pus totul deoparte in servetel.

A venit la mine, saruturi, mangaieli si a inceput numarul 2

la minutul 50 a venit cineva si a batut in usa. e atentionarea ca mai ai 10 minute.

Am continuat, dar din motive de stress a 2-a finalizare nu a mai venit. data viitoare :P

Per total o experienta frumoasa si voi reveni...

Locatie: 9 (prosop curat pentru dus, gel de dus 2 sortimente, lumanari aprinse, muzica de relaxare in surdina)

GFE: 9-10 - e foarte prietenoasa

Oral: 9 - accepta CIM

Masaj: 9 - accepta sa te joci cu putulica ei cum vrei tu

Pret achitat: 160 RON

• Like 5

Postat

Multumesc mult pentru o recenzie atat de dragutza baiatu2 :)) ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea, a fost placere mea, te astept oricand sa facem nebunii si mai mari, un poop cu limbutza pentru ala micu :)))( care nu este mic deloc:)))

Am micsorat un pic citatul , modificat marimea si culoarea textului scris de tine (cu rosu scriu moderatorii)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...