Vizitator vi3rmis0r Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2017 Postat Decembrie 23, 2017 In 28 se intoarce la cj😊
alcapone16 Reputație: 23 Postat Decembrie 24, 2017 Postat Decembrie 24, 2017 Nu vii la oradea ilaria? 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Decembrie 24, 2017 Autor Postat Decembrie 24, 2017 Baiul este ca nu am crescut destul si astfel nu stiu chiar foarte multe. :PSărbători fericite, Adi! Toate cele bune si sa ne auzim la anul sănătoși! 😗 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Decembrie 24, 2017 Autor Postat Decembrie 24, 2017 Sărbători fericite tuturor alături de cei dragi! Crăciun fericit!😗😗😗😗😗😗😗😗 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2017 Postat Decembrie 24, 2017 Sărbători fericite, Adi! Toate cele bune si sa ne auzim la anul sănătoși! 😗Sarbatori fericite si tie. Iar la Anul vreau nu doar sa ne auzim ci sa ne si vedem. :) 2
mihu Reputație: 155 Postat Decembrie 24, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 24, 2017 Craciun Fericit ,Ilaria ,alaturi de cei dragi !!!Toate cele bune, ne revedem , asa cum am vorbit,anul viitor...in primele zile😉
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Decembrie 24, 2017 Autor Postat Decembrie 24, 2017 Craciun Fericit ,Ilaria ,alaturi de cei dragi !!!Toate cele bune, ne revedem , asa cum am vorbit,anul viitor...in primele zile😉Multumesc! Toate cele bune! Sa fii iubit si iti doresc multa sanatate ca- i mai buna decat toate si nu numai în prag de sărbătoare! Sărbători fericite! 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Decembrie 28, 2017 Autor Postat Decembrie 28, 2017 Buna seara! Sunt disponibilă începând de mâine 29.12.2017. Multumesc 😚😚😚😚😙😙😙😙😙😙😙😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚 3
despasito Reputație: -1316 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Te duc eu la cluj bunicu 2
mihu Reputație: 155 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 30, 2017 Bine ai revenit ,Ilaria !!!! In data de 4 ian.doresc din nou sa-ti trec pragul...acum deja stiu drumul, nu ma mai ratacesc😂Pana atunci iti doresc distractie placuta pentru maine de Revelion, si un an nou 2018 plin de bucurii si realizari!!!! PS :prefer vinul rosu😉 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Decembrie 31, 2017 Autor Postat Decembrie 31, 2017 La multi ani!!!!👄👄👄 2 1
kupidon Reputație: 5778 Postat Decembrie 31, 2017 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Decembrie 31, 2017 La multi ani! ! ! :kiss3
mihu Reputație: 155 Postat Decembrie 31, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 31, 2017 La multi ani !
florin90m Reputație: 2797 Postat Decembrie 31, 2017 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Decembrie 31, 2017 La multi ani si un an nou fericit, plin de sanatate si impliniri, Ilaria!
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Ianuarie 1, 2018 Autor Postat Ianuarie 1, 2018 La multi ani ! La multi ani, Mihu! Toate cele bune! Un an nou cu sanatate alături de cei dragi! 😘 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Ianuarie 1, 2018 Autor Postat Ianuarie 1, 2018 La multi ani si un an nou fericit, plin de sanatate si impliniri, Ilaria!Te pup, Florin! Sa ai parte de sanatate ca-i mai buna decat toate si sa fii iubit! La multi ani!💋 1 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Ianuarie 1, 2018 Autor Postat Ianuarie 1, 2018 La multi ani! ! ! :kiss3 La multi, multi ani sănătoși alături de cei dragi! ðŸ˜ðŸ˜ 1 1
camarro Reputație: 2978 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 3, 2018 La multi, multi ani sănătoși alături de cei dragi! La multi ani!!! Sa-ti dea dumnezeu tot ce este mai bun si frumoa.Te pup.
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Ianuarie 3, 2018 Autor Postat Ianuarie 3, 2018 Servus! ÃŽncepând de astăzi va astept cu mare drag, sunt disponibilă între orele 12 00 -22.00. La multi ani! 😘😘😘 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 Motto: Secretara (asistenta) draguta, amabila, profesionista (prea profesionista). Intro: intalnirea a avut loc cu cateva zile inainte de Craciun, dar ... lenea, carnaii, sarmaii, uiscaii, vinaii, m-au "rapus", asa incat, in loc sa inchei anul cu o recenzie, incep noul an ... cu o recenzie, conform vorbei aleia, prea bine cunoscuta: <orice sfarsit, e un inceput!>. Bun, le-am lamurit cu <motto>, le-am lamurit cu <intro>, sa trecem la treaba ... dupa o pauza ... de ceai (vinu-i gata, bata-l vina!). Contact: telefonic, pe numarul din titlul topicului, adica pe numarul ala complet, cel cu 10 cifre.Prima impresie?Pai cum spuneam si in motto, am avut impresia ca discut cu o secretara amabila si profesionista, cu o voce placuta, cu inflexiuni usor provocatoare, dar profesionista nene. M-a intrebat, telefonic, cat timp imi aloc pentru intalnire. Profesionista. Locatia: strada Buna Ziua, imediat dupa sensul giratoriu de pe Calea Turzii, pe stanga, un ansamblu cu 4(sau 5) blocuri cu 4 etaje.Locuri de parcare gasesti in zona, chiar suficiente, si fara probleme de blocat roti, daca esti "inspirat".Apartament OK, curat, mobilat minimalist (PAL-ul sa traiasca!), dar binisor peste alte locatii din Cluj.Baia OK, geluri de dus la alegere, ceva probleme cu centrala termica, un pic cam nabadaioasa, trecand in extreme de la rece la fierbinte, dar noroc ca nabadaile tin doar cateva secunde (ce-i drept, suficient sa te oparesti).Geluri de dus berechet, prosop mare, curat, parca si papucei de casa (unica folosinta?), in general OK.Nota pentru locatie as plasa-o undeva pe la 9,00. Dameza: zic eu, ca-i de top ca si aspect.Corpul, cu exceptia faptului ca are "carnita" cam molcuta (un pic de sala ar face minuni) e intruchiparea unui corp bine cladit, corp sanatos. Umeri frumosi, picioare lungi cu coapse bine conturate, un fund apetisant si care iasa in evidenta, sani mari, inspre foarte mari, sani ce ar putea face cinste unei prezentari de costume de baie (sanii la pachet cu picioarele, fundul, dar si cu restul trupului duducii).La chip, eu zic ca-i frumoasa. Are trasaturi delicate (chiar daca am sesizat usoare urme de gene RR, sau poate chiar d-aia), ochi frumosi, zambet placut si provocator.Daca vreti a avea o imagine despre chipul Ilariei, dati cautare pe youtube dupa <Subcarpati cu Mara>. Ilaria aduce 99% 1:1 cu Mara, exceptand frizura, dar zambetul, buzele senzuale, chiar si privirea, le puteti regasi in acel clip.Manichiura si pedichiura sunt "de salon", asisderea si machiajul.Trecand la note, bagand "la pachet" corp, infatisare chip, tinuta, as evalua undeva tot pe la 9,00. Atitudinea fetei: placuta, colocviala, respecta protocolul (suc, tigara, conversatie ante-factum), dar mult prea profesionista.As incadra la un 8,00. Actiunea: intr-un singur cuvant as spune doar atat, profesionista, in mai multe cuvinte as spune mult prea profesionista.Ce am apreciat e faptul ca face FK si il face cu placere.Ce am mai apreciat e faptul ca stie sa faca oral (neprotejat) cu sarguinta, implicare ... dar fara pasiune.Ce am mai apreciat e faptul ca stie sa se futa, bine, cu sarguinta, implicare ... dar fara pasiune.Asa incat, nota pentru "cireasa de pe tort" ar fi un maxim 8,00. In mare cam asa au stat lucrurile.Eu poate as mai "bifa" o data, doar a ma convinge ca am avut dreptate cu prima impresie, sau, cel mai bine, sa ma conving ca se poate si mai bine cu Ilaria. Later Edit: am uitat de "personajul" Tito (?), dragut, jucaus, afectuos, ascultator chiar, pacat ca-i cam bolnavior (din spusele stapanei), personaj pe care-l notez cu 9,00.
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 3, 2018 GFPE (girlfriend's pet experience) Bună asta :)
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 GFPE (girlfriend's pet experience)Bună asta :) Vinuletule, unde apare asta, adica in ce recenzie, asta cu GFPE? Sau e o extrapolare a ta din recenziile citite? Hai lamureste-ma, te rog!
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 3, 2018 Vinuletule, unde apare asta, adica in ce recenzie, asta cu GFPE? Sau e o extrapolare a ta din recenziile citite? Hai lamureste-ma, te rog!De la evaluarea făcută câinelui, evident. :)
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Postat Ianuarie 4, 2018 Motto: Secretara (asistenta) draguta, amabila, profesionista (prea profesionista). Intro: intalnirea a avut loc cu cateva zile inainte de Craciun, dar ... lenea, carnaii, sarmaii, uiscaii, vinaii, m-au "rapus", asa incat, in loc sa inchei anul cu o recenzie, incep noul an ... cu o recenzie, conform vorbei aleia, prea bine cunoscuta: <orice sfarsit, e un inceput!>. Bun, le-am lamurit cu <motto>, le-am lamurit cu <intro>, sa trecem la treaba ... dupa o pauza ... de ceai (vinu-i gata, bata-l vina!). Contact: telefonic, pe numarul din titlul topicului, adica pe numarul ala complet, cel cu 10 cifre.Prima impresie?Pai cum spuneam si in motto, am avut impresia ca discut cu o secretara amabila si profesionista, cu o voce placuta, cu inflexiuni usor provocatoare, dar profesionista nene. M-a intrebat, telefonic, cat timp imi aloc pentru intalnire. Profesionista. Locatia: strada Buna Ziua, imediat dupa sensul giratoriu de pe Calea Turzii, pe stanga, un ansamblu cu 4(sau 5) blocuri cu 4 etaje.Locuri de parcare gasesti in zona, chiar suficiente, si fara probleme de blocat roti, daca esti "inspirat".Apartament OK, curat, mobilat minimalist (PAL-ul sa traiasca!), dar binisor peste alte locatii din Cluj.Baia OK, geluri de dus la alegere, ceva probleme cu centrala termica, un pic cam nabadaioasa, trecand in extreme de la rece la fierbinte, dar noroc ca nabadaile tin doar cateva secunde (ce-i drept, suficient sa te oparesti).Geluri de dus berechet, prosop mare, curat, parca si papucei de casa (unica folosinta?), in general OK.Nota pentru locatie as plasa-o undeva pe la 9,00. Dameza: zic eu, ca-i de top ca si aspect.Corpul, cu exceptia faptului ca are "carnita" cam molcuta (un pic de sala ar face minuni) e intruchiparea unui corp bine cladit, corp sanatos. Umeri frumosi, picioare lungi cu coapse bine conturate, un fund apetisant si care iasa in evidenta, sani mari, inspre foarte mari, sani ce ar putea face cinste unei prezentari de costume de baie (sanii la pachet cu picioarele, fundul, dar si cu restul trupului duducii).La chip, eu zic ca-i frumoasa. Are trasaturi delicate (chiar daca am sesizat usoare urme de gene RR, sau poate chiar d-aia), ochi frumosi, zambet placut si provocator.Daca vreti a avea o imagine despre chipul Ilariei, dati cautare pe youtube dupa <Subcarpati cu Mara>. Ilaria aduce 99% 1:1 cu Mara, exceptand frizura, dar zambetul, buzele senzuale, chiar si privirea, le puteti regasi in acel clip.Manichiura si pedichiura sunt "de salon", asisderea si machiajul.Trecand la note, bagand "la pachet" corp, infatisare chip, tinuta, as evalua undeva tot pe la 9,00. Atitudinea fetei: placuta, colocviala, respecta protocolul (suc, tigara, conversatie ante-factum), dar mult prea profesionista.As incadra la un 8,00. Actiunea: intr-un singur cuvant as spune doar atat, profesionista, in mai multe cuvinte as spune mult prea profesionista.Ce am apreciat e faptul ca face FK si il face cu placere.Ce am mai apreciat e faptul ca stie sa faca oral (neprotejat) cu sarguinta, implicare ... dar fara pasiune.Ce am mai apreciat e faptul ca stie sa se futa, bine, cu sarguinta, implicare ... dar fara pasiune.Asa incat, nota pentru "cireasa de pe tort" ar fi un maxim 8,00. In mare cam asa au stat lucrurile.Eu poate as mai "bifa" o data, doar a ma convinge ca am avut dreptate cu prima impresie, sau, cel mai bine, sa ma conving ca se poate si mai bine cu Ilaria. Later Edit: am uitat de "personajul" Tito (?), dragut, jucaus, afectuos, ascultator chiar, pacat ca-i cam bolnavior (din spusele stapanei), personaj pe care-l notez cu 9,00. Multumesc mult 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘
mikkel Reputație: 17 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Piersicuta domle, piersicuta... nici o descriere, nici o poza cu ea, Ilaria poate ne ajuti.Mi-ar place sa cred ca este cum imi doresc eu ..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum