nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 15, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 15, 2018 :gifs_ojos :inloveese prevede ceva tare!no vazut Cluju asa ceva! :laugh2 4
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 15, 2018 Autor Postat Martie 15, 2018 se prevede ceva tare!no vazut Cluju asa ceva! :laugh2 Oare ne-o sta bine impreuna ???? Sunt curioasa cum ar arata o recenzie in 3 💃🕺ðŸ»ðŸ’ƒ http://cdn.kikakeyboard.com/sticker_partnerLoveFace/14.png si iepurasul vineee... Doar daca ati fost cuminti... Bine inteles! 😎 5
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 15, 2018 Autor Postat Martie 15, 2018 Bună Ilaria,am lipsit o perioadă de pe Forum și din oraș dar după cum preconizam încă de anul trecut ai intrat în TOP acolo unde îți este locul.Cât de curând sper să ne revedem pentru că mi s-a făcut dor de tine și sper să primesc măcar o parte din săriturile de mai sus !!!Te pup, Adi.Multumesc, Seb! Te pup si te astept oricand cu drag! Si sarutarile din partea casei!😘😘😘😘
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 15, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 15, 2018 Oare ne-o sta bine impreuna ???? Sunt curioasa cum ar arata o recenzie in 3 http://cdn.kikakeyboard.com/sticker_partnerLoveFace/14.png si iepurasul vineee... Doar daca ati fost cuminti... Bine inteles! rau,nu are cum sa fie!putem incepe demersurile pentru o intalnire...deci,tu te bagi!oare panteruta,ce zice? 1
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 15, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Martie 15, 2018 Oare ne-o sta bine impreuna ???? Sunt curioasa cum ar arata o recenzie in 3 http://cdn.kikakeyboard.com/sticker_partnerLoveFace/14.png si iepurasul vineee... Doar daca ati fost cuminti... Bine inteles! Neastamparata mica...nu mai da din casa :laugh2 :girly :rockettes-1 3
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 15, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 15, 2018 Neastamparata mica...nu mai da din casa :laugh2 :girly :rockettes-1 sa intelegem ca...?se baga si panteruta! :) 1
florin90m Reputație: 2797 Postat Martie 15, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Martie 15, 2018 Oare ne-o sta bine impreuna ???? Sunt curioasa cum ar arata o recenzie in 3 💃🕺ðŸ»ðŸ’ƒ http://cdn.kikakeyboard.com/sticker_partnerLoveFace/14.png si iepurasul vineee... Doar daca ati fost cuminti... Bine inteles! 😎Am fost cuminți. 😠O recenzie în 3 ar arată superb. 💋🤗 1
alin.ortan Reputație: 129 Postat Martie 15, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 15, 2018 Daca se aliaza cele doua... bag divort :))) si imi fac abonament :P 1
pleasureisthekey Reputație: 159 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 15, 2018 Fost ieri, programare prin sms cu o zi inainte. :) Locatie: super ok, apartamentul este cozyGazda: cafea buna, apa, o tigara si o conversatie foarte chill Aspect fizic: 10 pentru voluptateIgiena: 10 (am vizitat toate locurile domnisoarei) Sex: 1 pozitie, finalizare rapida, excitat, dar obosit si nu tocmai in forma, doggy de 9,5 cu gemete, miscari si o priveliste de vis. de revenit, cand sunt eu odihnit, fata face toti banii 5
noface Reputație: 35 Postat Martie 15, 2018 Oras:In .... ;) Oras:In .... ;) Postat Martie 15, 2018 Domnisoara este plecata din oras sau de ziua maghiarilor de pretutindeni este in repaus ? ;)
anonim1001 Reputație: 44 Postat Martie 16, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 16, 2018 Buna. Luni esti disponibila?
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 16, 2018 Autor Postat Martie 16, 2018 Buna. Luni esti disponibila?Servus! ÃŽncepând de luni sunt disponibilă! Multumesc💋💋💋 weekend minunat sa aveti! 😚 2
noface Reputație: 35 Postat Martie 16, 2018 Oras:In .... ;) Oras:In .... ;) Postat Martie 16, 2018 Weekend linistit ;) 2
coco1979sex Reputație: 32 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Bună,vin cu o recenzie cu putină,întârziere,vizitat domnisoara în urmă cu aproximativ o saptamana,programare făcută telefonic,la ora stabilită mă prezint la locatia domnisoarei.Ma asteapta t într-o rochita foarte sexy,am fost servit cu un pahar de apa,am stat un pic la discutii dupa care am mers la dus,baia cu tot ce trebuie.Actiunea a început cu sex oral din partea ei,bun spre foarte bun cu atentie la ouă,urmat de un oral din partea mea,pusy curată si zemoasa,la cerere ei "vreau să o bagi în mine" am trecut la normal protejat,misionar unde se misca foarte plăcut,geme frumos ,eu cred ca real sau cel puțin asa mea dat senzatia,apoi am trecut la dogy unde am si finalizat în balonas. Note:on:9,5;np:9;anal nu am încercat;locație:9;gfe:9;halatul:150 finalizare.Recomandare:de revenit cu siguranta.Ilaria îti multumesc pentru timpul acordat,te pup si sper să ne revedem curand. 4
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 19, 2018 Autor Postat Martie 19, 2018 Bună,vin cu o recenzie cu putină,întârziere,vizitat domnisoara în urmă cu aproximativ o saptamana,programare făcută telefonic,la ora stabilită mă prezint la locatia domnisoarei.Ma asteapta t într-o rochita foarte sexy,am fost servit cu un pahar de apa,am stat un pic la discutii dupa care am mers la dus,baia cu tot ce trebuie.Actiunea a început cu sex oral din partea ei,bun spre foarte bun cu atentie la ouă,urmat de un oral din partea mea,pusy curată si zemoasa,la cerere ei "vreau să o bagi în mine" am trecut la normal protejat,misionar unde se misca foarte plăcut,geme frumos ,eu cred ca real sau cel puțin asa mea dat senzatia,apoi am trecut la dogy unde am si finalizat în balonas. Note:on:9,5;np:9;anal nu am încercat;locație:9;gfe:9;halatul:150 finalizare.Recomandare:de revenit cu siguranta.Ilaria îti multumesc pentru timpul acordat,te pup si sper să ne revedem curand.Multumesc mult! Te îmbrățișez cu drag si te astept cu aceeași placere! 💋💋💋 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 19, 2018 Autor Postat Martie 19, 2018 Servus! Începând de astăzi sunt disponibilă! Multumesc! Zi faina sa aveti!pupici 4
noface Reputație: 35 Postat Martie 21, 2018 Oras:In .... ;) Oras:In .... ;) Postat Martie 21, 2018 Salutare, Jur sa spun adevarul, tot adevarul si numai adevarul ;) Am vizitat`o si eu pe aceasta domnisoara zilele trecute. Nu are rost sa mai repet ceea ce au afirmat altii, mai cunoscuti si mai cunoscatori decat mine, cuvintele sunt de prisos ;) Per total o nota de 10 reflecta realitatea, am petrecut 2 ore ... perfecte in compania ei, cu asta cred ca am spus totul. Te pupa baiatul pe :boob 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Servusssss❤❤❤❤❤Mi-am sugit gâtul :)))) :* să nu pățească și alții :))) 7
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 21, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Martie 21, 2018 Cine e cu noi doua sa strige oo :boob :boob :boob :boob :luxhello :ras :ras 5
noface Reputație: 35 Postat Martie 21, 2018 Oras:In .... ;) Oras:In .... ;) Postat Martie 21, 2018 Cine e cu noi doua sa strige oo :boob :boob :boob :boob :luxhello :ras :ras Nu suna mai bine ... cine e cu noi sa scoata :tdo13 la inaintare ? ;) :69 :atm 1
sonyapantera Reputație: 7101 Postat Martie 21, 2018 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Martie 21, 2018 Nu suna mai bine ... cine e cu noi sa scoata :tdo13 la inaintare ? ;) :69 :atmoo daaa si mai bine :laugh2 :iagree iuhuuuu :boobs =)) 1
florin90m Reputație: 2797 Postat Martie 21, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Martie 21, 2018 Dau eu un rand, fac eu cinste, dragele mele. :) 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum