Sari la conținut

🧜Ilaria 💜 Anal 💜 Incall/Outcall 💜0748531799

Postări Recomandate

• Oras:Transilvania...
Postat

:gifs_ojos  :inlovee

se prevede ceva tare!no vazut Cluju asa ceva! :laugh2

• Like 4
Postat

Bună Ilaria,am lipsit o perioadă de pe Forum și din oraș dar după cum preconizam încă de anul trecut ai intrat în TOP acolo unde îți este locul.

Cât de curând sper să ne revedem pentru că mi s-a făcut dor de tine și sper să primesc măcar o parte din săriturile de mai sus !!!

Te pup, Adi.

Multumesc, Seb! Te pup si te astept oricand cu drag! Si sarutarile din partea casei!😘😘😘😘
Postat

Neastamparata mica...nu mai da din casa  :laugh2  :girly  :rockettes-1 

sa intelegem ca...?se baga si panteruta! :)

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Fost ieri, programare prin sms cu o zi inainte. :)

Gazda: cafea buna, apa, o tigara si o conversatie foarte chill

Aspect fizic: 10 pentru voluptate

Igiena: 10 (am vizitat toate locurile domnisoarei)

Sex: 1 pozitie, finalizare rapida, excitat, dar obosit si nu tocmai in forma, doggy de 9,5 cu gemete, miscari si o priveliste de vis.

de revenit, cand sunt eu odihnit, fata face toti banii

• Like 5
  • Oras:In .... ;)
Postat

Domnisoara este plecata din oras sau de ziua maghiarilor de pretutindeni este in repaus ? ;)

Postat

Buna. Luni esti disponibila?

Servus! ÃŽncepând de luni sunt disponibilă! Multumesc💋💋💋 weekend minunat sa aveti! 😚

• Like 2
Postat

Bună,vin cu o recenzie cu putină,întârziere,vizitat domnisoara în urmă cu aproximativ o saptamana,programare făcută telefonic,la ora stabilită mă prezint la locatia domnisoarei.Ma asteapta t într-o rochita foarte sexy,am fost servit cu un pahar de apa,am stat un pic la discutii dupa care am mers la dus,baia cu tot ce trebuie.Actiunea a început cu sex oral din partea ei,bun spre foarte bun cu atentie la ouă,urmat de un oral din partea mea,pusy curată si zemoasa,la cerere ei "vreau să o bagi în mine" am trecut la normal protejat,misionar unde se misca foarte plăcut,geme frumos ,eu cred ca real sau cel puțin asa mea dat senzatia,apoi am trecut la dogy unde am si finalizat în balonas. Note:on:9,5;np:9;anal nu am încercat;locație:9;gfe:9;halatul:150 finalizare.Recomandare:de revenit cu siguranta.Ilaria îti multumesc pentru timpul acordat,te pup si sper să ne revedem curand.

• Like 4
Postat

Bună,vin cu o recenzie cu putină,întârziere,vizitat domnisoara în urmă cu aproximativ o saptamana,programare făcută telefonic,la ora stabilită mă prezint la locatia domnisoarei.Ma asteapta t într-o rochita foarte sexy,am fost servit cu un pahar de apa,am stat un pic la discutii dupa care am mers la dus,baia cu tot ce trebuie.Actiunea a început cu sex oral din partea ei,bun spre foarte bun cu atentie la ouă,urmat de un oral din partea mea,pusy curată si zemoasa,la cerere ei "vreau să o bagi în mine" am trecut la normal protejat,misionar unde se misca foarte plăcut,geme frumos ,eu cred ca real sau cel puțin asa mea dat senzatia,apoi am trecut la dogy unde am si finalizat în balonas. Note:on:9,5;np:9;anal nu am încercat;locație:9;gfe:9;halatul:150 finalizare.Recomandare:de revenit cu siguranta.Ilaria îti multumesc pentru timpul acordat,te pup si sper să ne revedem curand.

Multumesc mult! Te îmbrățișez cu drag si te astept cu aceeași placere! 💋💋💋
  • Like 1
Postat

Salutare,

Jur sa spun adevarul, tot adevarul si numai adevarul ;)

Am vizitat`o si eu pe aceasta domnisoara zilele trecute. Nu are rost sa mai repet ceea ce au afirmat altii, mai cunoscuti si mai cunoscatori decat mine, cuvintele sunt de prisos ;)

Per total o nota de 10 reflecta realitatea, am petrecut 2 ore ... perfecte in compania ei, cu asta cred ca am spus totul.

Te pupa baiatul pe  :boob

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Servusssss❤❤❤❤❤

Mi-am sugit gâtul :)))) :* să nu pățească și alții :)))

post-176080-0-35935800-1521633676_thumb.jpg

• Like 7
Postat

Cine e cu noi doua sa strige oo   :boob  :boob  :boob  :boob   :luxhello  :ras  :ras 

Nu suna mai bine ... cine e cu noi sa scoata  :tdo13 la inaintare ? ;)  :69  :atm

• Like 1
  • Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA
Postat

Nu suna mai bine ... cine e cu noi sa scoata  :tdo13 la inaintare ? ;)  :69  :atm

oo daaa si mai bine  :laugh2   :iagree iuhuuuu :boobs  =))  

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...