ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 16, 2019 Autor Postat Martie 16, 2019 Salut . Fără insistențe si fara un plan bine stabilit anterior , din fericire pt mine ,am vizitat-o si eu pe frumoasă ilaria . Inițial aveam programare la o altă domnișoara însă, odată ajuns la locație, în spate la Iuliu Mall , aceasta nu a mai răspuns la telefon .îmi ling singur rănile și chiar dacă mi-am dat șanse subunitare , ma înfig în top . Aici dinou surpriza ,insa de data asta una placută : ilaria imi raspunde din prima , stabilim ora , detaliile si pretul (o oră cu de toate 400 ). La ora stabilita ajung in Buna Ziua , primesc indicatii precise prin telefon si intru in arenă unde imi întâlnesc adversarul . Ilarie, o fata super frumoasă , înalta cu forme bine definite . Aamabilă, imi da papuci de casa ma servește cu o băutura, atitudine de profesionistă. Schimbam două vorbe , mai mult ea , eu mai timid ; trec la dus , apoi în pat . Prima repriză a fost cu FK ,ON cu scuipat , gemete si între sâni unde după lupte grele cam 1.5-2 min max am finalizat . După reîmprospătare am trecut la repriză secundă , cu ON , FK si normal , unde am finalizat după prima poziție încercată ; rămânând restanță cu analul . Mentionez ca aveam incaricatura peste limita admisă ,ca doar de asta m-am dus acolo . A vrut sami înapoieze 50 pt lucrarea neexecutata ; evident , nu i-am luat. După 50 min plec mulțumit. Media notelor 10 fix.Multumesc frumos! Si te mai astept cu mare drag ! 😘😘😘
romulusromulus Reputație: 73 Postat Martie 16, 2019 Postat Martie 16, 2019 Buna! M-ar interesa unvtrio cu tine si Eva...ai fi de acord in principiu? 😊
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 18, 2019 Autor Postat Martie 18, 2019 Buna! M-ar interesa unvtrio cu tine si Eva...ai fi de acord in principiu? 😊Buna! Mentionez ca nu ne cunoastem personal, deci... imposibil! Multumesc
petrecaretul Reputație: 1 Postat Martie 18, 2019 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 18, 2019 Buna! Mentionez ca nu ne cunoastem personal, deci... imposibil! MultumescM-ar interesa daca acceptii cupluri? Baiat si fata :)
00001111 Reputație: 12 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 Buna.Astazi am ajuns si eu la Ilaria.Programare facuta usor,sunat am stabilit ziua si ora iar inainte de întalnire am primit indicatiile necesare.Locatia e usor de gasit cu gps-ul.Ilaria este o fata frumoasa,înalta si super sexy.Prietenoasa,amabila ai cu cine povesti.Am optat pt.o ora cu anal inclus. Locatie 10ON 9NP 10AP 10Te pup Ilaria 😉
mircea7701 Reputație: 3 Postat Martie 19, 2019 Postat Martie 19, 2019 M-am intalnit si eu cu Ilaria de curand, o fata foarte frumoasa si intelegatoare (am facut o eroare cu programarea dar ea nu s-a suparat deloc), nu-mi place sa dau note dar pot sa zic ca am fost absolut multumit de servicii si o recomand cu incredere!!!! Este o fata de nota 10!Multumesc frumos Ilaria si sper sa ne mai vedem! Te pup
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 20, 2019 Autor Postat Martie 20, 2019 Foarte prompta... am sunat ...nu a raspuns...scris pe whatsapp ... a raspuns imediat si apoi m-a sunat ea inapoi ... a fost disponibila pe loc... fara programare!in cateva minute “unchiul†a fost in fata usii...Ilaria este frumoasa naturala si foarte sexy... locatia este pe masura ... iar notele nicinu mai are rost... 10 cu steluta pe linie... halatul il stie toata lumea... Ilaria te pup!😘😘Servus! Iti multumesc pt recomandare si haiosul " unchiul" il mainastept cu drag cand are placerea! Te sarutðŸ˜ðŸ˜
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 22, 2019 Autor Postat Martie 22, 2019 Buna.Astazi am ajuns si eu la Ilaria.Programare facuta usor,sunat am stabilit ziua si ora iar inainte de întalnire am primit indicatiile necesare.Locatia e usor de gasit cu gps-ul.Ilaria este o fata frumoasa,înalta si super sexy.Prietenoasa,amabila ai cu cine povesti.Am optat pt.o ora cu anal inclus. Locatie 10ON 9NP 10AP 10Te pup Ilaria 😉Multumesc pt randurile scrise ! Apreciez! Te sarut si te astept oricand ai placerea. Toate cele bune! 💖
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 27, 2019 Autor Postat Martie 27, 2019 M-am intalnit si eu cu Ilaria de curand, o fata foarte frumoasa si intelegatoare (am facut o eroare cu programarea dar ea nu s-a suparat deloc), nu-mi place sa dau note dar pot sa zic ca am fost absolut multumit de servicii si o recomand cu incredere!!!! Este o fata de nota 10!Multumesc frumos Ilaria si sper sa ne mai vedem! Te pupMultumesc pt randurile scrise si te astept cu mare drag cand mai ai placerea de a ne intalni, mai ales ca acum cunosti adresa exacta ! 😘🤗ðŸ˜ðŸ’–💜♥
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 27, 2019 Autor Postat Martie 27, 2019 Servus! Pare ca astazi sunt probleme cu reteaua Orange... 😥
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 27, 2019 Servus! Pare ca astazi sunt probleme cu reteaua Orange... 😥 Au fost probleme la nivel national. Trebuie sa vii la Oradea ca aici multi posesori de Orange nu am avut probleme. :) 1 1
mister01 Reputație: -36 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 Au fost probleme la nivel national. Trebuie sa vii la Oradea ca aici multi posesori de Orange nu am avut probleme. :)Sa sti ca , sta foarte bine la Cj Acum merge reteaua 1
mister01 Reputație: -36 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 Au fost probleme la nivel national. Trebuie sa vii la Oradea ca aici multi posesori de Orange nu am avut probleme. :)Sa sti ca , sta foarte bine la Cj Acum merge reteaua
imiplace_ Reputație: 291 Postat Martie 28, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 28, 2019 Sa sti ca , sta foarte bine la Cj Acum merge reteauaLa noi merge si mai bine.Ca unsă. =)) 1 1
stlatu69 Reputație: 7 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ...:))
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 28, 2019 Autor Postat Martie 28, 2019 Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ...:))Buna si aici! Omule... Esti omniprezent! " insist si imi spune ca sunt peste..." In primul rand m ai sunat toata ziua , ti ai facut o programare la ora 15.00 si mi ai scris ca nu poti veni ca a intervenit ceva ... Dupa 1h iar suni si ti am spus ca nu pot sa te primesc... Si ma intrebi tu pe mine de ce nu te primesc ca am agenda full???!!!! Cine esti tu sa iti dau eu tie explicatii???? Baiete, du te si canta pe la alta masa ! Vad ca esti tare afectat... 2
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Martie 28, 2019 Autor Postat Martie 28, 2019 Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ...:))Buna si aici! Omule... Esti omniprezent! " insist si imi spune ca sunt peste..." In primul rand m ai sunat toata ziua , ti ai facut o programare la ora 15.00 si mi ai scris ca nu poti veni ca a intervenit ceva ... Dupa 1h iar suni si ti am spus ca nu pot sa te primesc... Si ma intrebi tu pe mine de ce nu te primesc ca am agenda full???!!!! Cine esti tu sa iti dau eu tie explicatii???? Baiete, du te si canta pe la alta masa ! Vad ca esti tare afectat...
maximusm75 Reputație: 181 Postat Martie 28, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 28, 2019 :) Iti zic eu de ce e la Top! pentru ca se fute de 10. o suge de 10! si alte chestii d'astea! P.S. Nu mai insista! P.P.S Iti poti pune intrebarea pe care ti-ai pus-o DUPA ce o futi! Ceea ce nu cred ca se intampla prea curand!P.P.P.S Pestele de la cap se impute!:)))).Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ... :))
maximusm75 Reputație: 181 Postat Martie 28, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 28, 2019 :) Iti zic eu de ce e la Top! pentru ca se fute de 10. o suge de 10! si alte chestii d'astea! P.S. Nu mai insista! P.P.S Iti poti pune intrebarea pe care ti-ai pus-o DUPA ce o futi! Ceea ce nu cred ca se intampla prea curand!P.P.P.S Pestele de la cap se impute!:)))).Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ... :)) 3
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 :) Iti zic eu de ce e la Top! pentru ca se fute de 10. o suge de 10! si alte chestii d'astea!... Plus anal ... tot de (aproape) 10.
bitch_hunting_101 Reputație: 21 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Buna Ilaria. Prin Bucuresti pe cand ? 1
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Plus anal ... tot de (aproape) 10. "obiectivule" de cat arata? tot de zece? :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 "obiectivule" de cat arata? tot de zece? :laugh2 :laugh2 :laugh2Da' tu cine ești să mă provoci la răspuns? Ești în vreo comisie de examinare ... ăla ce aduce cafelele? P.S.: da mă, da, tot de (aproape) zece.P.P.S.: vezi că trebuie să speli cănile de cafea.
mivanul Reputație: 1120 Postat Martie 29, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Martie 29, 2019 "obiectivule" de cat arata? tot de zece? :laugh2 :laugh2 :laugh2pretene Brett stai pe plt pe partea de sud...nu depasi geamandura ca aici unde-i mai frig e nasol...te-or fute astia :))))) 2 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum