Sari la conținut

🧜Ilaria 💜 Anal 💜 Incall/Outcall 💜0748531799

Postări Recomandate

Postat

Salut . Fără insistențe si fara un plan bine stabilit anterior , din fericire pt mine ,am vizitat-o si eu pe frumoasă ilaria . Inițial aveam programare la o altă domnișoara însă, odată ajuns la locație, în spate la Iuliu Mall , aceasta nu a mai răspuns la telefon .îmi ling singur rănile și chiar dacă mi-am dat șanse subunitare , ma înfig în top . Aici dinou surpriza ,insa de data asta una placută : ilaria imi raspunde din prima , stabilim ora , detaliile si pretul (o oră cu de toate 400 ). La ora stabilita ajung in Buna Ziua , primesc indicatii precise prin telefon si intru in arenă unde imi întâlnesc adversarul . Ilarie, o fata super frumoasă

, înalta cu forme bine definite . Aamabilă, imi da papuci de casa ma servește cu o băutura, atitudine de profesionistă. Schimbam două vorbe , mai mult ea , eu mai timid ; trec la dus , apoi în pat . Prima repriză a fost cu FK ,ON cu scuipat , gemete si între sâni unde după lupte grele cam 1.5-2 min max am finalizat . După reîmprospătare am trecut la repriză secundă , cu ON , FK si normal , unde am finalizat după prima poziție încercată ; rămânând restanță cu analul . Mentionez ca aveam incaricatura peste limita admisă ,ca doar de asta m-am dus acolo . A vrut sami înapoieze 50 pt lucrarea neexecutata ; evident , nu i-am luat.

După 50 min plec mulțumit. Media notelor 10 fix.

Multumesc frumos! Si te mai astept cu mare drag ! 😘😘😘

Postat

Buna! M-ar interesa unvtrio cu tine si Eva...ai fi de acord in principiu? 😊

Buna! Mentionez ca nu ne cunoastem personal, deci... imposibil! Multumesc
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Buna! Mentionez ca nu ne cunoastem personal, deci... imposibil! Multumesc

M-ar interesa daca acceptii cupluri? Baiat si fata :)

Postat

Buna.

Astazi am ajuns si eu la Ilaria.

Programare facuta usor,sunat am stabilit ziua si ora iar inainte de întalnire am primit indicatiile necesare.

Locatia e usor de gasit cu gps-ul.

Ilaria este o fata frumoasa,înalta si super sexy.

Prietenoasa,amabila ai cu cine povesti.

Am optat pt.o ora cu anal inclus.

Locatie 10

ON 9

NP 10

AP 10

Te pup Ilaria 😉

Postat

M-am intalnit si eu cu Ilaria de curand, o fata foarte frumoasa si intelegatoare (am facut o eroare cu programarea dar ea nu s-a suparat deloc), nu-mi place sa dau note dar pot sa zic ca am fost absolut multumit de servicii si o recomand cu incredere!!!! Este o fata de nota 10!

Multumesc frumos Ilaria si sper sa ne mai vedem! Te pup

Postat

Foarte prompta... am sunat ...nu a raspuns...scris pe whatsapp ... a raspuns imediat si apoi m-a sunat ea inapoi ... a fost disponibila pe loc... fara programare!in cateva minute “unchiul†a fost in fata usii...Ilaria este frumoasa naturala si foarte sexy... locatia este pe masura ... iar notele nicinu mai are rost... 10 cu steluta pe linie... halatul il stie toata lumea... Ilaria te pup!😘😘

Servus! Iti multumesc pt recomandare si haiosul " unchiul" il mainastept cu drag cand are placerea! Te sarutðŸ˜ðŸ˜
Postat

Buna.

Astazi am ajuns si eu la Ilaria.

Programare facuta usor,sunat am stabilit ziua si ora iar inainte de întalnire am primit indicatiile necesare.

Locatia e usor de gasit cu gps-ul.

Ilaria este o fata frumoasa,înalta si super sexy.

Prietenoasa,amabila ai cu cine povesti.

Am optat pt.o ora cu anal inclus.

Locatie 10

ON 9

NP 10

AP 10

Te pup Ilaria 😉

Multumesc pt randurile scrise ! Apreciez! Te sarut si te astept oricand ai placerea. Toate cele bune! 💖

Postat

M-am intalnit si eu cu Ilaria de curand, o fata foarte frumoasa si intelegatoare (am facut o eroare cu programarea dar ea nu s-a suparat deloc), nu-mi place sa dau note dar pot sa zic ca am fost absolut multumit de servicii si o recomand cu incredere!!!! Este o fata de nota 10!

Multumesc frumos Ilaria si sper sa ne mai vedem! Te pup

Multumesc pt randurile scrise si te astept cu mare drag cand mai ai placerea de a ne intalni, mai ales ca acum cunosti adresa exacta ! 😘🤗ðŸ˜ðŸ’–💜♥
  • Oras:Ardeal
Postat

Servus! Pare ca astazi sunt probleme cu reteaua Orange... 😥

Au fost probleme la nivel national. Trebuie sa vii la Oradea ca aici multi posesori de Orange nu am avut probleme. :)
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Au fost probleme la nivel national. Trebuie sa vii la Oradea ca aici multi posesori de Orange nu am avut probleme. :)

Sa sti ca , sta foarte bine la Cj Acum merge reteaua
  • Like 1
Postat

Postat

La noi merge si mai bine.Ca unsă. =))
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ...:))

Buna si aici! Omule... Esti omniprezent!

" insist si imi spune ca sunt peste..."

In primul rand m ai sunat toata ziua , ti ai facut o programare la ora 15.00 si mi ai scris ca nu poti veni ca a intervenit ceva ... Dupa 1h iar suni si ti am spus ca nu pot sa te primesc... Si ma intrebi tu pe mine de ce nu te primesc ca am agenda full???!!!! Cine esti tu sa iti dau eu tie explicatii???? Baiete, du te si canta pe la alta masa ! Vad ca esti tare afectat...

• Like 2
Postat

Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ...:))

Buna si aici! Omule... Esti omniprezent!

" insist si imi spune ca sunt peste..."

In primul rand m ai sunat toata ziua , ti ai facut o programare la ora 15.00 si mi ai scris ca nu poti veni ca a intervenit ceva ... Dupa 1h iar suni si ti am spus ca nu pot sa te primesc... Si ma intrebi tu pe mine de ce nu te primesc ca am agenda full???!!!! Cine esti tu sa iti dau eu tie explicatii???? Baiete, du te si canta pe la alta masa ! Vad ca esti tare afectat...

• Oras:Cluj Napoca
Postat

:) Iti zic eu de ce e la Top! pentru ca se fute de 10. o suge de 10! si alte chestii d'astea! 

P.S. Nu mai insista! 

P.P.S Iti poti pune intrebarea pe care ti-ai pus-o DUPA ce o futi! Ceea ce nu cred ca se intampla prea curand!

P.P.P.S Pestele de la cap se impute!:)))).

Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ... :))

Postat

:) Iti zic eu de ce e la Top! pentru ca se fute de 10. o suge de 10! si alte chestii d'astea! 

P.S. Nu mai insista! 

P.P.S Iti poti pune intrebarea pe care ti-ai pus-o DUPA ce o futi! Ceea ce nu cred ca se intampla prea curand!

P.P.P.S Pestele de la cap se impute!:)))).

Habar nu am ce cauta la TOP . Insist si imi spune ca sunt peste ... :))

• Like 3
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

...

Plus anal ... tot de (aproape) 10.

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

"obiectivule" de cat arata? tot de zece? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Da' tu cine ești să mă provoci la răspuns? Ești în vreo comisie de examinare ... ăla ce aduce cafelele?

P.S.: da mă, da, tot de (aproape) zece.

P.P.S.: vezi că trebuie să speli cănile de cafea.

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

"obiectivule" de cat arata? tot de zece? :laugh2 :laugh2 :laugh2

pretene Brett stai pe plt pe partea de sud...nu depasi geamandura ca aici unde-i mai frig e nasol...te-or fute astia :)))))

• Like 2
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...