Sari la conținut

🧜Ilaria 💜 Anal 💜 Incall/Outcall 💜0748531799

Postări Recomandate

Postat

Buna astazi esti disponibila pentu o programare???

Buna! Sunt astazi disponibila... Putem stabili o programare doar pe nr de tel afisat in titlu. Multumesc
Postat

Uite aici o recenzie cinstita. Am fost la tine pe buna ziua sofia residence parca acu 1 an parca. Esti inalta plinuta cu carnea moale pe tine zici ca futi una de 50 de ani. Aveaj o vanataie pe cur cat china daca nu ma insel putin mai mare chiar. Ziceai ca aj cazut pe scari si asa ti-ai facut vanataia 🤣🤣🤣 in concluzie un oral

Mediocru carnea moale ca la babaciuni. Sanii moi si lasa-ti ca pizda vacii. Am avut o experienta mediocra si dezamagitoare cu tine. Pt mine e o prostituata care merita evitata. Acum fiecare fute ce vrea si pe cine vrea!

Buna! In pofida spuselor tale despre mine, voi atasa niste fotografii si nu o fac pt tine ci pentru cei ce imi viziteaza topicul. Zi minunata ca si tine iti doresc! Multumesc

post-241003-0-16786700-1566552818_thumb.jpg

post-241003-0-88828500-1566552835_thumb.jpg

post-241003-0-86472100-1566552855_thumb.jpg

post-241003-0-43483800-1566552954_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator timydul
Reputație: 0
Postat

Am fost si eu la Ilaria.Locatia,pe Buna Ziua,zona foarte ok,retrasa.In locatie este singura,e super apartamentul,practic e un apartament de lux.Este o fata,o persoana foarte de treaba,e si foarte frumoasa,inalta...Desi sunt mai timid,m a facut sa imi ,,revin,, repede,am scapat repede de emotii.Am discutat,chiar ai ce discuta cu ea,cine a fost la ea stie ce spun.M am simtit foarte bine in compania ei, am sa ma intorc la ea ori de cate ori am posibilitatea.

Postat

Salutare tuturor, 

E prima mea recenzie asa ca incerc sa fiu cat de scurt si la obiect. Am fost si eu la Ilaria acum 2 saptamani, pot sa spun ca isi merita locul 1 in top, locatie de lux, la baie ai 4-5 tipuri de gel, sampon intim (multa lume nu are nici acasa), prosoape curate la discretie, te serveste cu suc, apa. Serviciile de cea mai inalta calitate, oralul este de vis, fara graba. Nu mai lungesc vorba, este exact ce trebuie. Eu o sa ma intorc la ea ori de cate ori o sa am ocazia. Sper sa fiu acceptat.

Te pup Ilaria. PS. sunt baiatul care a vorbit de multe ori la telefon, asta ca sa stii cine sunt :kiss2

Vizitator
Postat

Buna! In pofida spuselor tale despre mine, voi atasa niste fotografii si nu o fac pt tine ci pentru cei ce imi viziteaza topicul. Zi minunata ca si tine iti doresc! Multumesc

Wow, mie îmi place ce văd!

Postat

Wow, mie îmi place ce văd!

Nu ii dau dreptate lui ala de mai sus care o jigneste.... dar din poze chiar ca pare sa curga carnea pe tine....sani mari si cam atat....corp de lãptãreasã în rest

Postat

Salutare tuturor,

E prima mea recenzie asa ca incerc sa fiu cat de scurt si la obiect. Am fost si eu la Ilaria acum 2 saptamani, pot sa spun ca isi merita locul 1 in top, locatie de lux, la baie ai 4-5 tipuri de gel, sampon intim (multa lume nu are nici acasa), prosoape curate la discretie, te serveste cu suc, apa. Serviciile de cea mai inalta calitate, oralul este de vis, fara graba. Nu mai lungesc vorba, este exact ce trebuie. Eu o sa ma intorc la ea ori de cate ori o sa am ocazia. Sper sa fiu acceptat.

Te pup Ilaria. PS. sunt baiatul care a vorbit de multe ori la telefon, asta ca sa stii cine sunt :kiss2

Iti multumesc Cristi si te mai astept cu drag cand ai placerea! 😘😘😘
Postat

Am fost si eu la Ilaria.Locatia,pe Buna Ziua,zona foarte ok,retrasa.In locatie este singura,e super apartamentul,practic e un apartament de lux.Este o fata,o persoana foarte de treaba,e si foarte frumoasa,inalta...Desi sunt mai timid,m a facut sa imi ,,revin,, repede,am scapat repede de emotii.Am discutat,chiar ai ce discuta cu ea,cine a fost la ea stie ce spun.M am simtit foarte bine in compania ei, am sa ma intorc la ea ori de cate ori am posibilitatea.

Te pup, Timidule! Multuuu 😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Buna colegi,

Vizitat ieri pe Ilaria. Ajuns destul de ușor prin traficul clubului la locație.

Ilaria ma aștepta intr-o rochie mulată, neagră, ce ii scotea superb formele in evidentă.

Povestim una alta, și direct in camera, eram ușor ușor grăbit.

Vine lângă mine, ma așez pe pot, își pune un picior pe pat moment in care nu m-am mai putut răbda, i-am ridicat ușor rochia și am început sa-i dezmierd labiile și lindicu cu limba. Schimbam și trecem la doggy, la fel, cunni-anni la greu. Pentru mine cel puțin, e superb. Apoi ma așez pe spate și începe Ilaria un ON superb, cu bătăi peste buze, atenție la împrejurimi, era de vis. Punem protecția și începem un anal in LOT apoi doggy unde am și terminat.

Notele:

Locația: 10, modern curat

Aspect fizic: pentru mine....de vis

Oral: 10

Normal: nu am apucat, data viitoare, eram axat doar pe curut

Anal: suuuperb, 10

Altfel zis, eu cu siguranța voi mai reveni. Ilaria, te sarut și mulțumesc pentru tot!! 😘😘🤗

Te imbratisez cu drag si iti multumesc pentru recenzie! Te sarut
Postat

Nu doresc sa sciu o recenzie lunga

Am fost la Ilaria azi

Am optat pt 2 ore 350ron/h

Am petrecut 2 ore foarte placute

10-10-10

Mersi Ilaria!

Iti multumesc pentru randurile scrise. Toate cele bune! 😚😚😚
Postat

Salutari tuturor!

Am fost si eu aseara pe la 21:15. O experienta placuta si de revenit data viitoare cand sunt in Cluj. Ilaria e frumoasa, politicoasa si foarte comunicativa, lucru care ma facut sa ma detensionez putin... asa sunt eu mai timid la inceput.

Locatie 10

Fata 10

Prestatie 10

Te pup Ilaria 🤗

Te pup , king! Te astept cu drag oricand! Toate cele bune! 😉😘
Vizitator
Postat

Servus! Sunt disponibila astazi. Multumesc💜

O lista de prețuri se poate?

Postat

Buna Ilaria, din recenzii nu reiese clar aspectul. inteleg ca sanii sunt piesa de rezistenta. dar, poti sa specifici te rog inaltime/greutate. multumesc anticipat.

Postat

Unde iti putem vedea pozele si un nu ar de telefon? Multumesc.

Buna! Numarul de telefon in titlu unde scrie " Ilaria , anal... " mai jos este nr de tel! Si pozele... cum rasfoiesti paginile vei intalni si poze. Multumesc
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...