Sari la conținut

🧜Ilaria 💜 Anal 💜 Incall/Outcall 💜0748531799

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

In loc sa faci pe desteptul... nu era mai simplu sa oferi info daca le cunosti ? Locatia daca erai atent s-a schimbat ca la majoritatea, se mai muta fetele iar ultimele recenzii nu sunt clare vizavi de locatie... in alta ordine de idei poate nu raspunde la tel iar omul vrea sa-si faca un program in functie de al ei , din moment ce Ilaria colaboreaza cu noi si aici pe forum nu cred ca a dat nimeni cu parul ca a pus 2 intrebari !

Postat

In loc sa faci pe desteptul... nu era mai simplu sa oferi info daca le cunosti ? Locatia daca erai atent s-a schimbat ca la majoritatea, se mai muta fetele iar ultimele recenzii nu sunt clare vizavi de locatie... in alta ordine de idei poate nu raspunde la tel iar omul vrea sa-si faca un program in functie de al ei , din moment ce Ilaria colaboreaza cu noi si aici pe forum nu cred ca a dat nimeni cu parul ca a pus 2 intrebari !

Buna! Locație pe str Buna ziua, aproape sens giratoriu Calea Turzii si da, astăzi lucrez! Mulțumesc
Postat

Ieri asa mai pe amiaza dupa ce am citit pareri bune sau mai putin bune despre Ilaria m-am decis sa o sun. Totul e perfect locatia curata, discreta si accesibila. Cafeluta dinainte si de dupa foarte buna. Ea e super draguta forme pline pieptul superb si foarte generos. E o super fata si Toto, catelul, e mortal.

Ilaria iti multumesc pentru timpul acordat si pentru bunavointa si rabdarea de care ai dat dovada. Data viitoare vin pentru anal-ul neinfaptuit.

Multumesc si te mai astept cu drag! Weekend plăcut! Te sarut

Vizitator
Postat

Ti-a raspuns Ilaria si surpriza: locatia este aceeasi de luni bune.

Si totodata gura mai mica fiindca datorita unor destepti ca mine, care au adus si aduc informatii utile prin recenzii si nu numai, parazitii ca tine ( care in 3 ani si ceva ai doar 8 postari inteligente :D) merg si ei sa futa ceva.

Scuze Ilaria pentru off-topic.

• Like 3
Vizitator bubico
Postat

adrian tata zici ca esti un adolescent in calduri, mai fa o pauza.

Vizitator
Postat

adrian tata zici ca esti un adolescent in calduri, mai fa o pauza.

Adolescentul de care vorbesti te-a scos din hibernare dupa ani de zile. Cred ca ti-a fost greu sa scrii aceasta postare.Banuiesc ca ti-au tremurat un pic degetele pe tastatura, parazitule. :D :D
  • Like 3
Postat

Buna Ilaria,de ce nu vrei sa ne vizitezi și pe noi?Astia din Bucuresti?

Buna! De acolo imi spun rădăcinile... asta este motivul pruncipal, Bucureștiul este atât de mare... Dar lumea este atât de mică.... (Ce maxima am scris😂🤣😂🤣😂🤣) sunt mulțumită si fericita la Cluj. Nu imi voi schimba orașul! Dacă ai drum la Cluj te astept cu cel mai mare drag. Multumesc

• Like 6
Vizitator
Postat

Buna! De acolo imi spun rădăcinile... asta este motivul pruncipal, Bucureștiul este atât de mare... Dar lumea este atât de mică.... (Ce maxima am scris) sunt mulțumită si fericita la Cluj. Nu imi voi schimba orașul! Dacă ai drum la Cluj te astept cu cel mai mare drag. Multumesc

Să-și pună pofta-n cui :))) sunt destule la București :)

Mă bucur că îți place Clujul :*

• Like 2
Vizitator
Postat

Buna! De acolo imi spun rădăcinile... asta este motivul pruncipal, Bucureștiul este atât de mare... Dar lumea este atât de mică.... (Ce maxima am scris) sunt mulțumită si fericita la Cluj. Nu imi voi schimba orașul! Dacă ai drum la Cluj te astept cu cel mai mare drag. Multumesc

O mica vizita mai spre vest te-ar face la fel de fericita.   :hug1

• Like 2
Postat

O mica vizita mai spre vest te-ar face la fel de fericita. :hug1

Cine stie... drumurile noastre toate cum vor fi influentate de planete... Si planetele se vor așeza in avantajul nostru in ă ne petrece macar putin timp impreuna pt ca sentimentul este reciproc!
  • Like 1
Vizitator
Postat

Cine stie... drumurile noastre toate cum vor fi influentate de planete... Si planetele se vor așeza in avantajul nostru in ă ne petrece macar putin timp impreuna pt ca sentimentul este reciproc!

Uite ca planetele s-au gandit la noi si s-au aliniat. :)

https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2016/07/alinierea-planetelor.jpg

• Like 1
  • Oras:Blaj
Postat

Adrian, las' ca iti aduce Mosu' cadou o vizita la Ilaria.   :)  N-ai incotro, trebuie sa ajungi neaparat la Ilaria...

Postat

Uite ca planetele s-au gandit la noi si s-au aliniat. :)

https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2016/07/alinierea-planetelor.jpg

😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂â¤â¤â¤â¤â¤â¤
Vizitator
Postat

Adrian, las' ca iti aduce Mosu' cadou o vizita la Ilaria.   :)  N-ai incotro, trebuie sa ajungi neaparat la Ilaria...

Nu cred, fiindca nu prea am fost cuminte anul asta. :D

• Like 1
Postat

Nu cred, fiindca nu prea am fost cuminte anul asta. :D

Nu ai fost atat de rau incat sa nu meriti sa-ti aduca Mosu' cadou o vizita la Ilaria.  :D

Postat

Cum am avut putin timp liber inceputul asta de saptamana si tot asteptam sa o intalnesc de ceva timp asa ca am reusit sa ajung intr-un final la Ilaria. Programarea simplu si usor prin sms. Mam pierdut umpic pe BZ frate ca mult se mai construieste la noi. Ajuns la domnisoara mia captat atentia din prima si am ramas numai cu ochii la ea e o fiinta atata de calda. Actiunea ca sa zic asa am inceputo mai lent dar a fost placuta cu chimie cu biologie un oral facut cu mare atentie si un normal intens mama am tot schimbat pozitiile foarte sincronizati zici ca eram la tango. Am mai stat umpic la povesti si dus am fost ca sa nu il enervez prea tare pe tito 😂😂.

Note:

Aspect: 10/10

Oral: 9,5/10(nu e materia mea preferata)

Normal: 10/10

GFE: 10/10 (nu pot sa dau mai mult de 10 oare?)

Cand am iesit de la ea aveam alta piesa in cap da asta imi canta mie acuma😂😂 Ce are ea? Pentru mine Ilaria a avut cam tot ce trebuie si nu stiu daca o sa ajunga sau nu la top dar pentru mine experienta cu ea daca nu e prima in topul personal e clar la mare bataie.

• Like 1
Postat

Pentru mine Ilaria a avut cam tot ce trebuie si nu stiu daca o sa ajunga sau nu la top

Mai repede sau mai târziu, Ilaria va ajunge în top, fiindcă merită cu prisosință. E doar o chestiune de timp pana cand va fi promovată la top...

• Like 4
Postat

Cum am avut putin timp liber inceputul asta de saptamana si tot asteptam sa o intalnesc de ceva timp asa ca am reusit sa ajung intr-un final la Ilaria. Programarea simplu si usor prin sms. Mam pierdut umpic pe BZ frate ca mult se mai construieste la noi. Ajuns la domnisoara mia captat atentia din prima si am ramas numai cu ochii la ea e o fiinta atata de calda. Actiunea ca sa zic asa am inceputo mai lent dar a fost placuta cu chimie cu biologie un oral facut cu mare atentie si un normal intens mama am tot schimbat pozitiile foarte sincronizati zici ca eram la tango. Am mai stat umpic la povesti si dus am fost ca sa nu il enervez prea tare pe tito 😂😂.

Note:

Aspect: 10/10

Oral: 9,5/10(nu e materia mea preferata)

Normal: 10/10

GFE: 10/10 (nu pot sa dau mai mult de 10 oare?)

Cand am iesit de la ea aveam alta piesa in cap da asta imi canta mie acuma😂😂 Ce are ea? Pentru mine Ilaria a avut cam tot ce trebuie si nu stiu daca o sa ajunga sau nu la top dar pentru mine experienta cu ea daca nu e prima in topul personal e clar la mare bataie.

https://youtu.be/aE3oaLUsgm0

Multumesc! Te sarut si te astept cu drag cand ai plăcerea! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...