patratu1 Reputație: 9 Postat Mai 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2018 Salut! Am fost si eu la Ilaria.O sa descriu pe scurt.E o fata frumoasa, zdravana si cu sanii mari, exact cum spunea cineva mai sus.Experienta a fost una placuta. Igiena a fost maxima, foarte curat totul, fata atenta la tot ce face. Fata - 8 (doar pentru ca mie imi plac fetele slim, Ilaria e o femeie voluptoasa sau foarte voluptoasa dar frumoasa)Locatie - 10 (un apartament nou)Oral Protejat - 9 (foarte bun)Normal - 9Anal nu era im meniu cand am fost euGFE 10 Daca m-as mai duce inca o data, sigur m-as mai duce. 3
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Mai 17, 2018 Autor Postat Mai 17, 2018 Salut! Am vizitat-o în această seară pe Ilaria,nu pot sa spun decat ca e o ființă minunata!IlariaMultumesc mult pt vizita si nu in ultimul rand pentru longevivele flori😗😗😗😗😗. Te sarut!
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Mai 17, 2018 Autor Postat Mai 17, 2018 Salut! Am fost si eu la Ilaria.O sa descriu pe scurt.E o fata frumoasa, zdravana si cu sanii mari, exact cum spunea cineva mai sus.Experienta a fost una placuta. Igiena a fost maxima, foarte curat totul, fata atenta la tot ce face. Fata - 8 (doar pentru ca mie imi plac fetele slim, Ilaria e o femeie voluptoasa sau foarte voluptoasa dar frumoasa)Locatie - 10 (un apartament nou)Oral Protejat - 9 (foarte bun)Normal - 9Anal nu era im meniu cand am fost euGFE 10 Te astept la un Anal perfect 😋sa echilibra balanta cu proxima ocazie. Multumesc pt recenzia lăsată!Zi frumoasa! 😘😘😘😘 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Mai 17, 2018 Autor Postat Mai 17, 2018 Servus! Doresc sa va comunic noile servicii si preturi: OUTCALL: 500 lei/1h (100 lei AP) Exclusiv Hotel! INCALL : 200 finalizarea(30 min cu Anal Protejat inclus) 300 lei/1h(cu Anal Inclus) Servicii: Sex ON(in functie de igiena), OP, NP, AP, CON, FK( in functie de chimie) Va pup si va astept cu drag! 7
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Mai 21, 2018 Autor Postat Mai 21, 2018 Servus! Doresc sa va comunic noile servicii si preturi: OUTCALL: 500 lei/1h (100 lei AP) Exclusiv Hotel! INCALL : 200 finalizarea(30 min cu Anal Protejat inclus) 300 lei/1h(cu Anal Inclus) Servicii: Sex ON(in functie de igiena), OP, NP, AP, CON, FK( in functie de chimie) Va pup si va astept cu drag!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 2
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Mai 23, 2018 Autor Postat Mai 23, 2018 Disponibilă astăzi pana la ora 22.00. Multimesc😚😚😚😚 3
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iunie 4, 2018 Servus! :) vad ca te-ai 'aclimatizat'! :laugh2 1
amsamsung Reputație: 44 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 best of them all !!! salutari de la constanta mandro !!! miss u !
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 6, 2018 Autor Postat Iunie 6, 2018 best of them all !!! salutari de la constanta mandro !!! miss u !Te sarut!!! Fa-ti drum pe la Cj sa ne putem revedea 😉😉😉 kiss you
giani80ion Reputație: 438 Postat Iunie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2018 Servus! Doresc sa va comunic noile servicii si preturi: OUTCALL: 500 lei/1h (100 lei AP) Exclusiv Hotel! INCALL : 200 finalizarea(30 min cu Anal Protejat inclus) 300 lei/1h(cu Anal Inclus)Servicii: Sex ON(in functie de igiena), OP, NP, AP, CON, FK( in functie de chimie) Va pup si va astept cu drag!Pai ai modificat ceva???
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 13, 2018 Autor Postat Iunie 13, 2018 Pai ai modificat ceva???Buna! Un mic detaliu... Inainte era 150 lei +50 (extra Anal) , acum 200 lei cu Anal inclus. Multumesc😗😗😗 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 15, 2018 Autor Postat Iunie 15, 2018 Servus! Disponibila astazi☺😗😗😗😗 7
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 18, 2018 Salutare futacilor! Si...buna Ilaria! Da, clar! Bunaaaaa Ilaria!!!! ;) Daca tot a fost weekend si am avut drum in frumosul vostru oras, am zis sa nu stau degeaba si sa gust si eu putin din fructele de la Cluj! ;) Urmarisem ceva topice de pe-aici si mi-au cazut ochii (si mi-au ramas acolo), pe Ilaria! ;)Luat legatura prin pm, aranjat toate detaliile, confirmat cand am ajuns la hotel si intr-un final, ne-am intalnit, asta dupa ce m-a invartit un nene cu taxiul ceva vreme, pentru ca nu nimerea strada minune. :laugh2 :laugh2 Locatia banuiesc ca este cunoscuta pentru multi dintre voi; eu o sa spun doar cateva cuvinte! Lux, in adevaratul sens al cuvantului! Curatenie si super atmosfera! La noi in Constanta, asa ceva am intalnit numai la 3 domnisoare, atat! ;) Ilaria, o fata de nota 20, glumeata, cu capul pe umeri si cu care ai ce vorbi! Am fost intrebat ce anume doresc sa beau, si am ales un vin. Am tot stat la caterinca si tigari si s-a mai desfacut o sticla de spumant, ca sa fie treaba, treaba! ;) Intr-un final, pentru ca venisem deja dusat de la hotel, iar Ilaria era fresh si ea, am trecut la actiune! ;) Am avut parte de...de toate, set complet! ;) Piesele de rezistenta, clar se stie, tatele alea dementiale! Ceva premium, clar! ;)Petrecut 2 ore frumoase in compania domnisoarei, iar la final, cadoul a fost de 600 de ron, plus o mica atentie din partea mea! ;) Cu siguranta, atunci cand voi mai avea ocazia, Ilaria va fi prioritara! ;) Multumesc frumos Ilaria, pentru timpul acordat si petrecut impreuna! ;) Te pup! 6
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 19, 2018 Autor Postat Iunie 19, 2018 Salutare futacilor! Si...buna Ilaria! Da, clar! Bunaaaaa Ilaria!!!! ;) Daca tot a fost weekend si am avut drum in frumosul vostru oras, am zis sa nu stau degeaba si sa gust si eu putin din fructele de la Cluj! ;) Urmarisem ceva topice de pe-aici si mi-au cazut ochii (si mi-au ramas acolo), pe Ilaria! ;)Luat legatura prin pm, aranjat toate detaliile, confirmat cand am ajuns la hotel si intr-un final, ne-am intalnit, asta dupa ce m-a invartit un nene cu taxiul ceva vreme, pentru ca nu nimerea strada minune. :laugh2 :laugh2 Locatia banuiesc ca este cunoscuta pentru multi dintre voi; eu o sa spun doar cateva cuvinte! Lux, in adevaratul sens al cuvantului! Curatenie si super atmosfera! La noi in Constanta, asa ceva am intalnit numai la 3 domnisoare, atat! ;) Ilaria, o fata de nota 20, glumeata, cu capul pe umeri si cu care ai ce vorbi! Am fost intrebat ce anume doresc sa beau, si am ales un vin. Am tot stat la caterinca si tigari si s-a mai desfacut o sticla de spumant, ca sa fie treaba, treaba! ;) Intr-un final, pentru ca venisem deja dusat de la hotel, iar Ilaria era fresh si ea, am trecut la actiune! ;) Am avut parte de...de toate, set complet! ;) Piesele de rezistenta, clar se stie, tatele alea dementiale! Ceva premium, clar! ;)Petrecut 2 ore frumoase in compania domnisoarei, iar la final, cadoul a fost de 600 de ron, plus o mica atentie din partea mea! ;) Cu siguranta, atunci cand voi mai avea ocazia, Ilaria va fi prioritara! ;) Multumesc frumos Ilaria, pentru timpul acordat si petrecut impreuna! ;) Te pup!Multumesc pentru tot! Mare domn, mare caracter! Te sarut cu drag. Placerea a fost de partea mea! Toate cele bune!♥♥♥♥♥♥ 2
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 19, 2018 Autor Postat Iunie 19, 2018 Sani naturali 💯â—😎 8
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 19, 2018 Multumesc pentru tot! Mare domn, mare caracter! Te sarut cu drag. Placerea a fost de partea mea! Toate cele bune!♥♥♥♥♥♥ Numai bine, draga domnisoara si cu siguranta ne vom revedea! ;) 1
giani80ion Reputație: 438 Postat Iunie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2018 Sani naturali ❗imi e dor de ei :)))) PUP 1
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 20, 2018 Ce priveliste frumoasa! Ilaria 1
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 26, 2018 Autor Postat Iunie 26, 2018 Servus! Am revenit! Multumesc😚😚😚 8
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iunie 26, 2018 Servus! Am revenit! Multumesccu bateriile incarcate! :laugh2
ilaria28 Reputație: 1983 Postat Iunie 27, 2018 Autor Postat Iunie 27, 2018 Neata'! 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 5
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Iunie 27, 2018 Neata'! esti pusa pe sotii de dimineata!e semn bun... :laugh2o zi faina... :kiss3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum