Sari la conținut

Karmen - 19ani - 0752665421

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

te astept la mine intr-un mediu placut si caldut , imi place preludiu , am 19 ani,sunt o bruneta frumoasa,creola . nu ezita ! suna-ma pentru mai multe detalii. pozele imi apartin ,confirm cu tatuajul. servicii : fantezii , masaj de relaxare , dragoste 

post-212825-0-67290800-1501132668_thumb.jpg

post-212825-0-03590600-1501132669_thumb.jpg

post-212825-0-62279100-1501132669_thumb.jpg

post-212825-0-94463500-1501132669_thumb.jpg

post-212825-0-32541200-1501132670_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator stefant
Reputație: 0
Postat

Frumusica

• Telefon: flavius12312@yahoo.com
  • Oras:la curve
  • Telefon: flavius12312@yahoo.com
  • Oras:la curve
Postat

or fi reale pozele?

• Minus 2
Postat

Ba cica de la Brailitza! M-am riscat eu la mandra! Pozele, daca or fi ale ei, o avantajeaza cllaarrr!!Acum e blonda si destul de durdulika!

Fast-futake, ce mai!

Oral asa slab n-am mai luat de multa vreme! Muie curata... Cu mana si cu o gura nesimtita (adik n-o simteam deloc!).

Normal banal- ca surdu-n toba!

Dtd:20min!

Aspect mediu; Nota totala-6!

La 100/fin sunt variante mult mai bune!

Pentru mine de nerevenit!

Poate pentru altii!

• Like 7
  • Oras:GANGSTERS PARADISE
  • Oras:GANGSTERS PARADISE
Postat

Oral asa slab n-am mai luat de multa vreme! Muie curata... Cu mana si cu o gura nesimtita (adik n-o simteam deloc!).

imi aduce aminte de o fosta vecina, cate lupte am dus cu ea sa o fac sa inteleaga ca muia, inseamna sa puna gura pe ciocan si sa il suga calumea, nu doar sa se prefaca ca are pula in gura, si sa-i faca laba, cu belitu in cerul gurii fara sa-l atinga... 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sper sa nu ma insel dar cred ca am fost la tipa asta si e fast-fuck plus un pat cam jegos.Practica 300 pe ora si a fost de cacat pt banii astia.Din nou daca e aia ...seamana bine...

Postat

Spunea ca mai are o colega, dar nu era in locatie! Sau era si n-a vrut sa mi-o arate, sau avea vreun pestik in camera vecina, ca parca se simtea ceva miscare! Oricum am facut o alegere neinspirata! Rusinos la experienta mea!)))

• Like 1
  • Oras:around
Postat

ca aspect fizic , urcata pe tocuri , nu ar fi  chiar asa rau

fata emana  ceva antipatic , nu stiu de ce, cu toate ca a fost extrem de draguta si grijulie , a incercat sa faca sa fie bine dar lipsa de talent  pentru a aceasta meserie este evidenta .

oralul este catastrofal , n-a reusit sa o scoale decit dupa ce am indrumat-o eu ,si atunci ,pe jumatate .

nu a acceptat 69 , gasind ca scuza faptul ca deja a redus pretul de la 150 la finalizarela 100 si ca nu poate include acest serviciu gratis.

la mine , nu a fost chiar cosmar, mi-a placut sa i-o trag pe la spate , senzatie placuta , pizda foarte strimta , un cur bogat si tare , piele fina ,bine intinsa , chiar am insistat minute in sir pina cind am avut o erectie corespunzatoare , dupa care am intors-o si in misionar , am mai dat putin in ea ,pina mi-a pierit erectia si m-am predat.

are titisoare mici, frumoase  si  tari . uritica la fata , piesa de rezistenta fiind partea dorsala si [pizda strimta .

nu prea are experienta si nu provoaca senzatii tari.

nota 5.

• Like 5
  • Minus 2
Postat

astea sint pozele reale , vad ca azi tariful scade in continuare , 80 fin, de la 150 la 100 la 80

post-185111-0-79300900-1501411826_thumb.jpg

post-185111-0-83093900-1501411834_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

O asemănare în genul am găsit în mai 2012 la Trocadero erau 2 blonde(am ales-o pe cea cu ochii căprui)când a trebuit să renunț la 2 nr pentru 1 ca să-i fac cunnilingus.

• Minus 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

La ce balene esuate ridicate la rang de dive cu tarife pe masura..tipa asta cred ca arata destul de bn:))

Postat

fata are o figura exotica , asiatica , pentru unii poate fi extrem de interesanta ,pentru altii , extrem de sluta .

pacat ca nu e chiar pe calapodul meu, m-as fi ocupat cu drag de ea sa mai invete un truc doua , dar imi consuma energia prea tare , e doar pentru tinerii vinosi si virili .

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:madagascar
Postat

corect!!! nu se merita......si in plus are problema la dantura...mi-a fost si frica sa o i-a in bot....sa nu ma zgaraie...dar totul ...nu prost...ci foarte prost....la muie nici nu stiai daca o are in gura sau vorbeste cu ea.....4...cu indulgenta!!!

• Like 2

Postat

apropo...spunea ca este din BRAILA....si ca este singura ....dar era miscare in apartament...astea ne cred prosti...dar nu isi dau seama ca mai rau isi fac singure...eu unul ...never!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...