Sari la conținut

0724.457.330 - ABA, 45 de ani, la Perla

Postări Recomandate

Postat

Salutare tuturor!
Hai sa va zic de una teapa ce am luat in freza zilele astea, fi-mi-ar curiozitatea a naibii:
Vad eu un anunt pe AT (http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/aba-doamna-bruneta-45-de-ani-sani-mari-stapana-dura-ofer-fantezii-multiple_5753159.html ) care zice asa:
"ABA, doamna bruneta, 45 de ani, sani mari, stapana dura, ofer fantezii multiple, sex oral, normal, dominare,  bataie, masturbari, finalizare spectaculoasa, ador sa ma joc; 0724.457.330 "
Si 3 poze (sper sa le pot incarca, desi nu vad care ar fi dificultatea).
Eu, dornic de mature, desi imi cam ridica semne de intrebare faza cu ... si bataia, sun sa vad care e treaba si sa vad si eu fata unei femei care face chestii de-astea..... Voce matura, anunta ca are piele alba, alea alea, imi zice "Mi-ai vazut varsta?", zic "Pai, de-aia te si sun", reia datele din anunt, imi zice 60 finalizarea, ba la felatie mai si inghite (imi zic, iarasi, hai s-o vad si eu pe faptasa...), ma rog, in scurte vorbe imi iau avant spre blocul Perla.
Etajul 8, imi deschide o tipa la vreo 50 de ierni (ca primaveri nu po' sa zic), burta mare, bete de picioare, fara fund, care imi povesteste ca la fiecare extra dincolo de oral+normal, mai incaseaza 10 lei. No big deal, banii, dar, bre, oamenii muncii, ce aveam in fata mea nu avea nici o legatura cu pozele de pe AT, iar de burta, cred ca nici genunchii nu i se vedeau prea bine.
Am indraznit sa o privesc la fata si recunosc, cred ca ar putea face treaba cu buzele alea chiar si acum, ca in tinerete probabil ca a fost mai competitiva, dar in momentul de fata zau ca nu m-am incumetat. Am mormait ceva ca m-a sunat soacra, Politia, "presedintele Norvegiei" si am sters-o!!! O ingiti, nu zic, da' sa o inghita de la cine o dori sa contribuie...
Va scriu acest mesaj ca sa fiti informati. Nu vreau sa-i stric comertul femeii, departe de mine, dar pozele afisate sunt absolut indecent de neasemanatoare cu realitatea...
In rest, toate bune si la iarna frig!

• Like 2
Postat

sa vedem daca ACUM imi iese cu atasarea pozelor, ca la prima postare nu s-au "lipit"...

nu, nu merge, dintr-un motiv misterios..

oricum, link-ul catre AT e proaspat si functioneaza, asa ca daca un suflet marinimos are bunatatea de a muta pozele aici, as aprecia.

post-39622-6554.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...