Sari la conținut

[scouting] cristina

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Tu cred ca esti angajat la publi24.

Am vazut ca e o noua intrare "scouting", unele sunt cu "New"...e vorba de ruta de unde provin?
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scouting de la cautare ..sa vedem ce putem afla despre ele inainte sa mergem fizic pana la ele...

• Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

Am vazut ca e o noua intrare "scouting", unele sunt cu "New"...e vorba de ruta de unde provin?

E sistem de indosariere.

Postat

Ba dar ce pretentiosi sunteti...la cate grasane si babe sunt, as spune ca pare tinerica, are craci buni, fara bidon...iar unele au bube in loc de tzatze.

Cum pare acum?

• Minus 1
Postat

Ba dar ce pretentiosi sunteti...la cate grasane si babe sunt pe nimfomane, as spune ca pare tinerica, are craci buni, fara bidon...iar unele au bube in loc de tzatze.

Cum pare acum?

• Minus 1
  • Oras:out
  • Oras:out
Postat

intuitia mea zice ca nu are nici macar 18 ani,ar trebui sa ii se ceara buletinul sau certificatul de nastere...sa nu avem dracu probleme dupa :innocent

Postat

Ba dar ce pretentiosi sunteti...la cate grasane si babe sunt pe nimfomane, as spune ca pare tinerica, are craci buni, fara bidon...iar unele au bube in loc de tzatze.

Cum pare acum?

pare exact cum este in pzoele de mai sus, mi se pare normal sa am pretentii.....eu unu daca as da de tatele alea mi se floscaie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...